[MISS]Lorena

Toate topicurile inchise se afla aici !
[VIP]Kito

[MISS]Lorena

Post by [VIP]Kito » Sun Jun 10, 2018 5:54 pm

► Numele tău de caracter: [VIP]Kito
► Nume vinovat : [MISS]Lorena
► Motivul reclamaţiei: Ma trimite mp1 pe motiv i-am pus "0" in loc de "o".
Intradevar, am apasat doua taste odata si raspunsul la intrebarea ei a fost "0O", care dupa cum se poate vedea e acelasi rahat si nu e ca si cand as fi spus "XO". Dar ma rog, fiecare dupa cum il duce capu`.
A da, si o intrebare: De ce dracu` mi-ai dat jail? Ca m-am pus pe inv sa pot da warp pe Celesty?
Nu imi veni cu aburelii ca nu am vrut sa plec, nu am zis ca nu o sa merg mp1. M-am pus doar pe inv sa nu va deranjez evenimentu` pana dau warp.
Se poate verifica ca imediat in secuda urmatoare dupa ce am dat warp mi-ai dat jail.
► Dovada : https://imgur.com/a/0tly8wT

P.S: Nu imi inchide reclamatia. Spune-ti punctul tau de vedere si lasa-i decizia unui superior.

[MOD]Lorena

Re: [MISS]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sun Jun 10, 2018 6:07 pm

1 la mână am spus un regulament pe care-l poţi citi singurel din filmare: răspunzi cu o sau x , o adevărat x fals, nu 0 ,o nu e 0 să fie clar. şi am şi spus primul răspuns este luat in considerare. Iar 2 am spus fără spectatori cum tu te-ai dat pe invizibil ai primit jail 7 secunde să te ducă map 1.
regulamentul:
4.Spectatorii:
-Prima abatere : jail 7 secunde.
-A doua abatere : jail 15m. (dacã reveniti )
Primul rãspuns este luat in considerare.
Nu aveti dreptul de a schimba rãspunsul.
şi regulamentul de la evenimente aici: dar ţi l-am prezentat şi eu.
viewtopic.php?f=67&t=18962
Aşa că domnul Kito, data viitoare respecă regulile şi regulamentul impus de un membru staff +că nu e vina mea că nu ştii tu să tastezi corect şi să dai un răspuns o sau x tu scrii altele.
Dovada: 1: https://www.youtube.com/watch?v=hwKjNCo ... e=youtu.be
2: https://www.youtube.com/watch?v=pxf9ygg ... e=youtu.be
Şi t/c până răspunde un superior chiar dacă ai toate dovezile şi regulamentul in faţă il las şi pe who să-ţi răspundă..
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[VIP]Kito

Post by [VIP]Kito » Sun Jun 10, 2018 6:20 pm

Regulamentul l-am citit atunci si il stie tot serveru` pe derost, cred ca si tu il zici noaptea-n somn.
Si da, 0 nu e o si nici invers. Dar cand e vorba de asa ceva, tot dracu` ala e, intelegi tu? Sau la tine 0 seamana cu X?

Iar in legatura cu jailul, daca eu deja eram in mp1 cand mi-ai dat tu jail? Te-ai gandit la asta? Plus ca puteam sa merg linistit in mp1, pe urma sa ma dau pe /inv si sa dau /warp pe un player de la eveniment si tot eram "SPECTATOR" la eveniment si tu habar nu aveai. Dar repet, e greu sa judeci. Unde nu-i cap, vai de picioare.
Last edited by [VIP]Kito on Sun Jun 10, 2018 6:34 pm, edited 1 time in total.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sun Jun 10, 2018 6:25 pm

0 -este o cifră, iar o este o literă. Din moment ce ţi-am spus că răspunzi cu o sau x e clar că vreau să văd doar o sau x nu 0o sau altele. Cum restul au scris aşa puteai şi tu, dar aici nu e vina mea că ai tastat greşit. Şi in legătură cu jail-ul de 7 secunde, se vede clar pe filmare că te-ai dat inv şi ţi-am spus că ai jail 7 secunde, posibil când eu eram in panou să-ţi scriu numele, te-ai dus şi tu map 1, aici nu e vina mea că tu nu te duci de când ţi se spune şi te dai inv era greu să dai pe inel imediat sau să scrii comenzile /g c să te ducă map 1 sau unde vrei tu.
Image
Image
Image

[VIP]Kito

Post by [VIP]Kito » Sun Jun 10, 2018 6:33 pm

Pai bine papusa, si ai spus tu in felul urmator "Sa mi se raspunda cu LITERA O sau X"?
Nu, nu ai spus. Iar daca ai fi avut putin cap, si astepti raspuns cu LITERA ai fi ignorat 0, chiar daca inseamna acelasi lucru in contextul de mai sus.
Dar voi trebe sa fiti tot timpul mai "desteptii".

Si repet, NU AM SPUS CA NU MERG MP1. Am asteptat sa termin discutia cu tine si am incercat sa plec, dar ghici ce? M-am trezit cu JAIL.

Iar in legatura cu asta:
dai pe inel imediat sau să scrii comenzile /g c să te ducă map 1 sau unde vrei tu.
Pe inel sa dai tu, daca tot am VIP macar atat sa pot face, sa scriu o comanda in chat.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sun Jun 10, 2018 6:39 pm

Nu stau să mă cert cu tine , sau să fac chat aici pentru ca tu , nu inţelegi regulile de la eveniment. Din moment ce am scris o sau x e clar ca raspunzi cu o sau x nu 0. Iar dacă iţi luam in considerare răspunsul eronat, se numea favorizare. Dacă scriam raspunzi cu 0 atunci era 0 fă diferenţa. O să las pe who să răspundă dacă tu nu faci deosebirea dinte 0 si o.
Image
Image
Image

[MOD]Gambit

Post by [MOD]Gambit » Sun Jun 10, 2018 9:03 pm

[MISS]Lorena wrote:1 la mână am spus un regulament pe care-l poţi citi singurel din filmare: răspunzi cu o sau x , o adevărat x fals, nu 0 ,o nu e 0 să fie clar. şi am şi spus primul răspuns este luat in considerare. Iar 2 am spus fără spectatori cum tu te-ai dat pe invizibil ai primit jail 7 secunde să te ducă map 1.
regulamentul:
4.Spectatorii:
-Prima abatere : jail 7 secunde.
-A doua abatere : jail 15m. (dacã reveniti )
Primul rãspuns este luat in considerare.
Nu aveti dreptul de a schimba rãspunsul.
şi regulamentul de la evenimente aici: dar ţi l-am prezentat şi eu.
viewtopic.php?f=67&t=18962
Aşa că domnul Kito, data viitoare respecă regulile şi regulamentul impus de un membru staff +că nu e vina mea că nu ştii tu să tastezi corect şi să dai un răspuns o sau x tu scrii altele.
Dovada: 1: https://www.youtube.com/watch?v=hwKjNCo ... e=youtu.be
2: https://www.youtube.com/watch?v=pxf9ygg ... e=youtu.be
Şi t/c până răspunde un superior chiar dacă ai toate dovezile şi regulamentul in faţă il las şi pe who să-ţi răspundă..
Doamneeee iarta-ma cat de proasta esti, valeeeu.
BAAAI, o e sub 0, ce mare sloboz a fost ca a scris omul pe graba "0o" cat timp clar a vrut sa raspunda O. Esti absurda rau, sa fii asa tripata pe grad si sa nu iei in considerare pentru o greseala minora de genu, tre sa fii psihopata. Cea mai buna solutie era sa i atragi atentie ca a gresit cu 0 in loc de O si ca la urmatorul raspuns de genu' il dai afara. Nu asa cu strictete de asta de rus, cu capul inainte ca prostu'. Iti zic eu adevarul, pe sleau, din cauza ta si a celor ca tine NU STAU PLAYERII PE SERVER. [pe langa ca e full modate]

Pai cand vine un player de lv mic si il dai afara de la event pt asa ceva, nu-si baga el pl in el de svr si iese? NORMAL CA ASTA FACE. Pentru ca nu sunteti oameni, sunteti absurzi. Eu daca pe GA acceptam un "0" in loc de "O", o faceam pentru ca nu e ceva MAJOR.

Am patit ca mi-o pus "c" si in urmatorul rand "X". A fost o neatentie frate, ce era, sa-l dau map 1 c-a pus C si rapid X dupa?

Invata ceva in pzdm. O/X sunt singurele variante posibile. Ele se anuleaza INTRE ELE. Daca eu iti dau pm cu "Da" si randul 2 pun "O" iei varianta posibila, adica O-ul, si "Da"-ul il ignori. [asta daca sunt 2 raspunsuri, unul dintre fiind O sau X]

Daca singura varianta de raspuns e "0" "C" "da" "nu" etc, normal ca-l elimini. Dar cand omul s-a corectat pt simplul fapt ca a apasat gresit pe : 0 in loc de O sau pe C in loc de X, si-l dai afara, inseamna ca esti proasta. Subliniez, proasta.

A, si apropo, uneori tre' sa vii tu cu argumente CONSTRUITE de tine, nu sa trantesti un citat din regulament, si sal. Ca nu toate intamplarile de la evente se potrivesc fix pe regulament, habarnisto.
Image

PeZona

Post by PeZona » Sun Jun 10, 2018 9:13 pm

eu zic ca mai degraba un player mic iese cand intra obsedati de iteme ca tine la event' sa ia itemele mod care se dau premii atunci cand se dau decat cand fac o greseala de genu'
Daca nu esti tu se gasesc alte specimene care au iteme mod si ii bat prin mp1 insistent . . .
Mai vrei motive ? Iti mai enumar ;)
Esti fan inrait Lorena, Kizev :-s :>
Last edited by PeZona on Sun Jun 10, 2018 9:19 pm, edited 1 time in total.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sun Jun 10, 2018 9:15 pm

Cei care au comentat aici, au warn.
Eu zic să nu mai vorbești in+ Rechinaș dacă am cerut o sau x asta vreau să văd nu altceva. Nu fac favorizări unu să zică o și altu 0o. Regulile sunt la fel pentru toți. Da, a fost greșeala lui nu a mea. o să-mi schimb numele in L0rena, dacă o şi 0 e acelaşi lucru după mintea altora.
Image
Image
Image

[MOD]Gambit

Post by [MOD]Gambit » Sun Jun 10, 2018 9:19 pm

Taci in p**a mea de obsedata de grad ce esti :))))
Unde e "staff matur, intelegator, care te ajuta"?
Una e sa te injure si sa-ti strice eventele, si alta-i sa greseasca o litera, da' cine sa-ti explice tie, proasta serverului. Desteapta-te odata.

Un om mare a zis odata ceva mare : Nu te mai inchina cu mana cu care *. - dedicatie de la Berila 2k17.

Trage o invatatura : Nu te mai da ceea ce nu esti. Ramai *. Desteapta n-o sa fii niciodata forever

warn+edit Lorena.
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”