► Numele tău de caracter: [VIP]Alan
► Nume vinovat : [SGA]Alduin.
► Motivul reclamaţiei: O sa se vada-n screen-uri. Eu tot insist sa-i dea mute lu' [VIP]Marius pentru: "Ce pwla mea ai fiule". Iar el imi raspunde ca nu se da pentru asa ceva, l-am mai intrebat odata apoi, nu se da? Mi-a zis ca nu, decat pentru cenzura cu @0000. Apoi se vede totul in screen.Pai eu insist sa-i dai mute pentru asa ceva, iar tu nu dai ca cica nu se da, apoi scriu si eu "pwla" si dupa vreo 15 minute, te razgandesti si imi dai si mie si aluia mute, de trebuia sa-i dai cu 15 minute inainte?:)). Ba fratioru' meu, 5 minute am stat de capu' tau sa-i dai mute lu' Marius, ai sustinut ca nu se da mute pentru asa ceva, te-am intrebat a 2-a oara, acelasi raspuns, in 5 minute eu cred ca aveai timp sa te uiti peste regulament, chiar atunci cand ti-am zis sa-i dai mute, ca na, daca nu stiai regulamentul trebuia sa verifici atunci cand iti zic eu, nu? Nu cand ti-am zis ca-ti fac reclamatie. Si automat c-am scris si eu "pwla" dupa, odata ce-ai spus ca e permis si nu se penalizeaza cu mute la tine. Nu venii tu dupa 15 minute dupa toata treaba sa te trezesti ca se da mute, odata ce eu ma rog de tine sa-i dai mute lu' Marius vreo 5 minute iar tu o tii pe-a ta ca nu se da mute pentru asa ceva din potriva, imi spui ca-i ok sa scrii "pwla", nu se penalizeaza, si dupa 15 minute, vii si imi dai si mie mute, da' si lu' marius care trebuia sa primeasca de-atunci? Sa raspunda doar Who!!!
► Dovada :https://imgur.com/gallery/c2Zdeim
[SGA]Alduin
- [SGA]Alduin
Re: [SGA]Alduin
Am recitit regulamentul si dupa v-am sanctionat pe aman2 conform regulamentului.
CITEZ CUM SCRIE IN REGULAMENT:
1.Injurii/Jigniri adresate playerilor :
(Se pedepsesc: prescurtarile, stelutele, inlocuirea cu alte litere sau cifre indiferent daca apar nume sau nu!)
-Prima abatere : avertisment;
-A doua abatere : mute 15m;
-A treia abatere :mute 30m;
-A patra abatere: mute 3h.;
-A cincea abatere : mute permanent.
(Dacă se face shop şi continuă,primeşte jail permanent!)
Si nu vad unde am sustinut ca te-am incurajat sa spui ca e bine sa spui "pwla" nu vad rostu sa dramatizezi.
CITEZ CUM SCRIE IN REGULAMENT:
1.Injurii/Jigniri adresate playerilor :
(Se pedepsesc: prescurtarile, stelutele, inlocuirea cu alte litere sau cifre indiferent daca apar nume sau nu!)
-Prima abatere : avertisment;
-A doua abatere : mute 15m;
-A treia abatere :mute 30m;
-A patra abatere: mute 3h.;
-A cincea abatere : mute permanent.
(Dacă se face shop şi continuă,primeşte jail permanent!)
Si nu vad unde am sustinut ca te-am incurajat sa spui ca e bine sa spui "pwla" nu vad rostu sa dramatizezi.
♛Regulile sunt făcute pentru a fii respectate !♛
♛Cei ce nu le respecta vor avea de suferit consecințele.♛
♛Cei ce nu le respecta vor avea de suferit consecințele.♛