inca nu i o crescut da si o baga

Aici se afla topicurile inchise !
Locked
eusuntlevi2015

inca nu i o crescut da si o baga

Post by eusuntlevi2015 » Sun Jan 14, 2018 2:48 pm

nume: [Dn]Valy
vinovata: [Dn]TheRealK
motiv : limbaj de copil
dovada :

https://imgur.com/a/1y00v

ala212345678

Re: inca nu i o crescut da si o baga

Post by ala212345678 » Sun Jan 14, 2018 3:06 pm

tipic copilas de 12 ani retardat, trb sa si arate si el superioritatea ca parintii nu i prea dau libertate si pe mt o scapat si el ca bou pe tarla, atat am avut de zis
astept warnu

bLue69

Post by bLue69 » Sun Jan 14, 2018 6:24 pm

Da ba copil turbat, dupa ce ca tu provoci pe toata lumea, ma si pui pe forum, pai da-te-n pulpa mea de copil prost ce esti.
O sa strang eu frumos dovezi si o sa ii le dau lu who sa vada cum ii provoci pe astia, sa vedem cine o sa mai fie tare-n gura.
★ Nu te da smecher in fata unui zeu . ★
★ Fiindca.. te ineaca ploaia... ★
★ [Dn]TheRealK ★

ala212345678

Post by ala212345678 » Sun Jan 14, 2018 8:06 pm

bLue69 wrote:Da ba copil turbat, dupa ce ca tu provoci pe toata lumea, ma si pui pe forum, pai da-te-n pulpa mea de copil prost ce esti.
O sa strang eu frumos dovezi si o sa ii le dau lu who sa vada cum ii provoci pe astia, sa vedem cine o sa mai fie tare-n gura.
:o :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tenis, prietene, nu vezi ca tot sv ul isi bate joc de tn? pai iti spun si de ce, pt ca tu provoci pe toata lumea, naufragiatule
ma pis pe tn, atat am avut de zis
astept warnu.

eium

Post by eium » Sun Jan 14, 2018 9:28 pm

ala212345678 wrote:
bLue69 wrote:Da ba copil turbat, dupa ce ca tu provoci pe toata lumea, ma si pui pe forum, pai da-te-n pulpa mea de copil prost ce esti.
:o :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tenis, prietene, nu vezi ca tot sv ul isi bate joc de tn? pai iti spun si de ce, pt ca tu provoci pe toata lumea, naufragiatule
ma pis pe tn, atat am avut de zis
astept warnu.
Ai dreptate cu tot, pana si Whi si Fifty si'au batut joc de ciumpalacu asta .
Atat am avut de spus, astept warnu. Cohones .
<3

Kizev

Post by Kizev » Sun Jan 14, 2018 11:49 pm

Are warn, T/C

Locked

Return to “Cazuri rezolvate”