Ce am facut eu ma?>Am furat? Si ce trebuia sa iti dau eu tie maa?? nu am facut negoturi nici o singura data tii ciuda ca am moduri...eu joc din 2012 pe acest server si da am fura in 2015 dar m-am invatat minte sa nu mai fur .[Dn]SarpeHoT wrote:► Numele tău de caracter: [Dn]SarpeHoT
► Nume vinovat : ProDeath
► Motivul reclamaţiei: Mi.a furat pana 115 set sura reflexie sparta 6-7 + ca mie trebuie sa mi dea mba 50 dintr-un negot, Nu ma intereseaza eu imi vreau freza. Si in + chiar ma simnt putin ne indreptatit daca stau sa ma gansesc in 2014/2015 se lua ban Ip pentru furt de itm. si acum ati ajuns la caoncluzia ca nu va ai intereseaza de iteme furate Bravooo asa trebuia sa fi facut in 2014/2015 unde treaba chiar mergea foarte bine atunci (ESTE EXACT CA MELODIA AIA--am gresit si eu dar cine nu greseste, ai gresit si tu gresala se plateste))) )
► Dovada: sa se verifice pe cont la el asa are ala atat de multe moduri
Imi vreau pana nu ma inereseaza
Re: Imi vreau pana nu ma inereseaza
-
[Dn]SarpeHoT
Ba pita si untura : pai tu ce dracu sa mai zici acum ca e la tine sau la cat esti tu de prost ma astept la or ce. ba tu imi dai freza sau daca nu mb 50 daca nu iti dau foc la casa de te.n pwla meaProDeath wrote:Ce am facut eu ma?>Am furat? Si ce trebuia sa iti dau eu tie maa?? nu am facut negoturi nici o singura data tii ciuda ca am moduri...eu joc din 2012 pe acest server si da am fura in 2015 dar m-am invatat minte sa nu mai fur .[Dn]SarpeHoT wrote:► Numele tău de caracter: [Dn]SarpeHoT
► Nume vinovat : ProDeath
► Motivul reclamaţiei: Mi.a furat pana 115 set sura reflexie sparta 6-7 + ca mie trebuie sa mi dea mba 50 dintr-un negot, Nu ma intereseaza eu imi vreau freza. Si in + chiar ma simnt putin ne indreptatit daca stau sa ma gansesc in 2014/2015 se lua ban Ip pentru furt de itm. si acum ati ajuns la caoncluzia ca nu va ai intereseaza de iteme furate Bravooo asa trebuia sa fi facut in 2014/2015 unde treaba chiar mergea foarte bine atunci (ESTE EXACT CA MELODIA AIA--am gresit si eu dar cine nu greseste, ai gresit si tu gresala se plateste))) )
► Dovada: sa se verifice pe cont la el asa are ala atat de multe moduri
Ba mai da-te-n pi*da ma-tii, ce-s ma cu figurile astea pe tine? Arata ma dovada bagameas pu*a-n gura ta de prost cum ca te-a furat. Ti-am explicat mai sus ca oricine poate face asa, prostule care esti.Ba pita si untura : pai tu ce dracu sa mai zici acum ca e la tine sau la cat esti tu de prost ma astept la or ce. ba tu imi dai freza sau daca nu mb 50 daca nu iti dau foc la casa de te.n pwla mea
Daca as avea STAFF pe serverul asta ti-as da T/C din prima fara sa stau sa ma gandesc doar pentru simplu fapt ca iti lipseste DOVADA iar in cererea respectiva scrie clar ca e OBLIGATORIE.
Scuteste-ne de "martorii" tai care cel mai probabil sunt prieteni de ai tai.
-
[Dn]SarpeHoT
Ba stiu ca esti ProDeath si mai stiu ca te doare cand iti zic pita cu untura ca tu ereai ala pe skype care ziceai ca mananci asa ceva... Doare adevaru si mai dai si web sa iti vad jegu din unchiSamSunGs8 wrote:Ba mai da-te-n pi*da ma-tii, ce-s ma cu figurile astea pe tine? Arata ma dovada bagameas pu*a-n gura ta de prost cum ca te-a furat. Ti-am explicat mai sus ca oricine poate face asa, prostule care esti.Ba pita si untura : pai tu ce dracu sa mai zici acum ca e la tine sau la cat esti tu de prost ma astept la or ce. ba tu imi dai freza sau daca nu mb 50 daca nu iti dau foc la casa de te.n pwla mea
Daca as avea STAFF pe serverul asta ti-as da T/C din prima fara sa stau sa ma gandesc doar pentru simplu fapt ca iti lipseste DOVADA iar in cererea respectiva scrie clar ca e OBLIGATORIE.
asa ca taci draq din dura si nu te mai baga ca un gunoi ce esti tu lasa STAFFU sa raspunda . Nu tu ca.cat in ploaie
Habar nu ai cine sunt ma, prostu pu*i. Nu-ti mai da cu parerea, analfabetu` drq ca n-ai vorbit niciodata cu mine pe skype. Iar cand o sa raspunda staffu, o sa-ti dea T/C si o sa-mi su*i pu*a.[Dn]SarpeHoT wrote:Ba stiu ca esti ProDeath si mai stiu ca te doare cand iti zic pita cu untura ca tu ereai ala pe skype care ziceai ca mananci asa ceva... Doare adevaru si mai dai si web sa iti vad jegu din unchiSamSunGs8 wrote:Ba mai da-te-n pi*da ma-tii, ce-s ma cu figurile astea pe tine? Arata ma dovada bagameas pu*a-n gura ta de prost cum ca te-a furat. Ti-am explicat mai sus ca oricine poate face asa, prostule care esti.Ba pita si untura : pai tu ce dracu sa mai zici acum ca e la tine sau la cat esti tu de prost ma astept la or ce. ba tu imi dai freza sau daca nu mb 50 daca nu iti dau foc la casa de te.n pwla mea
asa ca taci draq din dura si nu te mai baga ca un gunoi ce esti tu lasa STAFFU sa raspunda . Nu tu ca.cat in ploaie
am cumparat pana cu 100 cod...de la unu Valentines sau ceva de genu !
-
[Dn]SarpeHoT
Acum nu o mai da la intors CA AI DAT 100COD cine draq iti da tie freza 115 pe 100codProDeath wrote:am cumparat pana cu 100 cod...de la unu Valentines sau ceva de genu !
- [VIP]Andru
Sarpe, ti-a picat freza pana 115 cand erai agresiv si ti-a luat-o ProDeath.
Ce tot mintiti amandoi? Tu ca "ti-a furat-o" si el ca "a cumparat-o cu 100 cod".. Aiurea. Apoi Deyu i-a oferit 2x115 pe freza, ala n-a vrut s-o dea si v-ati luat la scandal. Stim toti ca ProDeath e un copil amarat care ar face orice pentru iteme, dar de data asta n-a facut decat s-o ia de pe jos cand ti-a picat. Urat ca nu ti-a dat-o inapoi nici macar pe 2x115, dar din pacate in cazu' de fata nu ai ce sa-i faci fiindca nu a facut nimic ILEGAL + ca reclamatia in sine n-are dovezi.
Se poate da t/c
Ce tot mintiti amandoi? Tu ca "ti-a furat-o" si el ca "a cumparat-o cu 100 cod".. Aiurea. Apoi Deyu i-a oferit 2x115 pe freza, ala n-a vrut s-o dea si v-ati luat la scandal. Stim toti ca ProDeath e un copil amarat care ar face orice pentru iteme, dar de data asta n-a facut decat s-o ia de pe jos cand ti-a picat. Urat ca nu ti-a dat-o inapoi nici macar pe 2x115, dar din pacate in cazu' de fata nu ai ce sa-i faci fiindca nu a facut nimic ILEGAL + ca reclamatia in sine n-are dovezi.
Se poate da t/c
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k
[VIP]Andru wrote:Sarpe, ti-a picat freza pana 115 cand erai agresiv si ti-a luat-o ProDeath.
Se poate da t/c
Lol! Am trăit să o văd si pe asta
Dacă este așa cum zice Andru, înseamnă că reclamația în sine este foarte penibilă!
Nu stiu dacă o sa citiți dar ProDeath, nu cred ca ar fi vreun prost sa iti dea o freza115% pe 100 cod, deci asta e clar bullshit! Cât despre freza în sine, ProDeath chiar nu are nici o vină, daca este asa cum zice Andru, dar nu uita ProDeath, că există karma, și s-ar putea sa pierzi dublu, de obicei asa se întâmplă Când iei ceva ce nu este al tău.
Cât despre Șarpe, ai avut ghinion:))
Acum puteți da t/c bye

-
[Dn]SarpeHoT
Andrule tu la ce lucrez la *DNE sau Drepturile omului. nu stiu de unde ai scos asta cu agresivu sau cum ti.a dat prin mintea aia a ta sa zici asa ceva[VIP]Andru wrote:Sarpe, ti-a picat freza pana 115 cand erai agresiv si ti-a luat-o ProDeath.
Se poate da t/c
cum dracu sa tina saracia aia freza mea 115 pai el a mai vazut de catnd la cacat masa in inventaru lui freza 115 sa imi dea freza ca ma pisi pe el. Nu are bani de moduri sa o duca pe masa la produs nu sa fure jegosu puli mai si minte saracia darcu ca a dat 100 cod pe ia si nu a zis nimic de agrasiv cum zici tu