--- praaaaaa ---

Aici se afla topicurile inchise !
Locked
denizK

--- praaaaaa ---

Post by denizK » Sun Dec 24, 2017 5:00 pm

► Numele tău de caracter: [Dn]TheRealK
► Nume vinovat : [Dn]DeathMan
► Motivul reclamaţiei: Limbaj de santier
► Dovada : https://imgur.com/a/2VIb2
- The Tiger Of Jungle -
I'm a Prince !
- [Dn]TheRealK -
★ [K]deniz. NoLifeR ★
★ #BOMBARUSA-.-" ★
★ #Respecta-ma.. si vei fi respectat... ★

dn vlad tepes

Re: --- praaaaaa ---

Post by dn vlad tepes » Sun Dec 24, 2017 6:09 pm

nepoate eu zik sa mai taci drq, ca nici tu nu iesti use de biserica, tot serveru sia batut pl de tine pana si who, daia teai lasat de pe DenizaDejavuu, mai bine teai lasa definitiv findca iesti cam prost si mno iara ne batem pl de tn si poate ajungi ca kizev sati tai venele, atat am avut de zis fiule, cohones .

p.s : astept warnul, cur*elor, vam scuipat.

denizK

Post by denizK » Sun Dec 24, 2017 7:02 pm

Prietene, te inseli, era invers, who si-a batut joc de tine si fifty la fel, nu cred ca-si are rostu' sa inventezi povesti, dar nu mi pasa ca mi ai comentat la reclamatie, macar imi dai dovada cat de prost poti sa fi, nu te voi mai baga-n seama, ca daca te bag in seama,
suferi si mai mult, atat am avut de spus, presupun ca ii puteti da warn. Noroc.
- The Tiger Of Jungle -
I'm a Prince !
- [Dn]TheRealK -
★ [K]deniz. NoLifeR ★
★ #BOMBARUSA-.-" ★

dn vlad tepes

Post by dn vlad tepes » Sun Dec 24, 2017 7:24 pm

fiule, ai uitat cand cerseai iteme de pe Levi2015? mai bn ai tacea din gura hot mic si prost !!! copilas taci dreq din gura ca daca iei ban iar te milogesti pe forum pt unban !!! atat am avut de zis fiica mea denisa manelista, nu te mai bag in seama ca dupa crezi ca iti dau importanta nimicule, cohones .

astept warn-urile cur*elor .

denizK

Post by denizK » Sun Dec 24, 2017 7:38 pm

=))))) Ma faci sa rad, stiai ? "Levi2015" aa, nu boss, nu eu is ala, te inseli, inventezi nume doar ca sa ma enervezi si sa te creada toti, tot sv'u stie ca am avut doar contu' "DenizDejavuu" , dar tu, esti prea prost ca sa intelegi, zi la tot sv, poate te crede cineva, dar iti garantez ca eu nu am avut contu' "Levi2015" ca nu s idiot sa pun numele ala, pe mine deniz ma cheama nu altcumva.
Apropo, boss, n-ai o dovada cum ca eu as fi ala, dar in fine, iti zic doar ca nu sunt, te las, noroc .
- The Tiger Of Jungle -
I'm a Prince !
- [Dn]TheRealK -
★ [K]deniz. NoLifeR ★
★ #BOMBARUSA-.-" ★

sugus

Post by sugus » Sun Dec 24, 2017 8:01 pm

denizK wrote:=))))) Ma faci sa rad, stiai ? "Levi2015" aa, nu boss, nu eu is ala, te inseli, inventezi nume doar ca sa ma enervezi si sa te creada toti, tot sv'u stie ca am avut doar contu' "DenizDejavuu" , dar tu, esti prea prost ca sa intelegi, zi la tot sv, poate te crede cineva, dar iti garantez ca eu nu am avut contu' "Levi2015" ca nu s idiot sa pun numele ala, pe mine deniz ma cheama nu altcumva.
Apropo, boss, n-ai o dovada cum ca eu as fi ala, dar in fine, iti zic doar ca nu sunt, te las, noroc .

sh copilas, cohones !

Locked

Return to “Cazuri rezolvate”