Eu vr sa il vad pe LL, pe Kito, pe Thor, pe Bad. Menilor, pls fratilor, o poza cu voi sa va vad si eu chipurile. O fi Alan cum o fi, dar voi cf? Pe voi cine va stie? Va sfiiti sa va aratati, da' chiar asa frumosi sunteti?
Pai da-o-n slobozu' meu de treaba, sunteti pe ici si pe colo mari laudarosi ca domle aveti 180 si 70 kg, 6 pack si parul castaniu, valvoi, dar stati anonimi. Nu va cere ma nimeni facebooku, puneti o poza cu voi, si si daca nu sunteti voi in ea, macar puneti o poza in care sustineti ca sunteti voi, inainte sa vorbiti de altii. Zic sio. Macar de Admir stie lumea cum arata si nu ii e rusine cu el, dragilor.
Eu nu intervin sa ma cert, nu-mi pasa ce discutii aveti. Da' nu vorbiti de x si y ca e gras, slab, urat, curat, murdar, tigan, ungur, nespalat, cacat la cur, cat timp voi sunteti compusi dintr-o poza cu un lup sau cu Arrow.
Va zice tata Andru prieteneste.
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k