ce parere aveti?
- [Diva]Diabla
ce parere aveti?
Event Polymorph:GM-ul ofera niste globuri de transformare intr-un tip de ponei iar jucatorii trebuie sa ajunga la niste coordonate transformati,GM-ul scrie /go coordonatele respective iar cine ajunge primul va fi premiat
-
[VIP]Admir
Re: ce parere aveti?
Pai din cate stiu eu, doar pe V6 ne apar coordonatele in timp real, in mini map (parca). Si cum V6-le nu e pus la download ar putea fi un dezavantaj pentru aia care inca stau pe V5. Daca nu e asa cum zic eu este ok:D
- [MOD]Lorena
super, imi place,pro sau poate fi transformat in oricare alt mob. Şi da Admir , ai dreptate doar pe v6 apar coordonatele dar merge jucat şi pe v 5 abia se găsesc membrii staff mai greu.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

-
[VIP]Admir
Nup, n-ai cum, atata timp cat jumate din playeri folosesc V5, nu poti face un astfel de event.[MISS]Lorena wrote:super, imi place,pro sau poate fi transformat in oricare alt mob. Şi da Admir , ai dreptate doar pe v6 apar coordonatele dar merge jucat şi pe v 5 abia se găsesc membrii staff mai greu.
Cei dupa v6 se vor duce glont la coordonate iar cei dupa V5 le vor cauta mult si bine, se vor invarti, rataci etc. Eventul se bazeaza pe coordonate, globul de transformare si mapa sunt doar plusuri ale eventului, dar in esenta eventul se bazeaza pe coordonate. Si atata timp cat la download nu exista V6, e un mare dezavantaj.
- [Diva]Diabla
eventual il vom face cand apare v6.5 la download
- [VIP]Ştefan
Ai vrea, sau ţi-ai dori ?[MISS]Diabla wrote:eventual il vom face cand apare v6.5 la download
pro
dar v6.5 cand apare?ca nici itm noi nu lea bagat
dar v6.5 cand apare?ca nici itm noi nu lea bagat
Respecta si vei fi respectat