Faceti CanCan degeaba ca sa dati impresie buna la Who!
- [Diva]Diabla
Re: Faceti CanCan degeaba ca sa dati impresie buna la Who!
si unde-i gluma? . .
-
[VIP]Admir

Last edited by [VIP]Admir on Thu Feb 01, 2018 3:14 pm, edited 1 time in total.
Nu e problema mea ca tu iti favorizezi prietenii. Spre exemplu, daca-ti dau PM sa iti zic ca injura cineva in mp1 sari cu curu-n sus sa merg sa ii fac reclamatie ca de asta am VIP si acum vi sa imi zici tu mie ca fac reclamatii aiurea?[GA]Kizev wrote:Totodata ar fi bine sa nu se mai faca reclamatii aiurea, si sa fie sanctionati cei care le fac aiurea. Mie mi se pare perfect normal sa raspunda un membru staff la propria reclamatie cand nu e neaparata nevoie de interventia superiorilor. + ca foarte putini din cei care faceti reclamatii stiti regulamentul sau sunteti obiectivi. [nu sustin ca eu sunt sfant sau obiectiv mereu].[VIP]Kito wrote:Daca un player adunce dovezii, nu mi se pare normal sa primeasca WARN. Indiferent daca e sau nu implicat in subiectul respectiv.
La fel cum nu mi se pare normal, spre exemplu, daca-i faci reclamatie lui [SGM]x sa isi raspunda tot el si sa dea T/C apoi sa mute topicu` la Rezolvate. Mi se pare o prostie. Normal ca, face in asa fel incat sa se scoata "nevinovat" si tot ce spun ei e "adevarat".
Ar fi bine daca, pe viitor, cand se face o reclamatie unui [SGM], [SGA], [MISS] sau ce o mai fi el, sa aduca "contra-dovezii" iar decizia finala sa ii apartina lui Who/Fifty.
PRO pentru ce a zis Admir.
Conclusiv, e de competenta unui membru staff sa-si rezolve propria reclamatie cand nu e absolut necesara interventia lui Who/Fifty [trist e ca majoritatea scrieti VREAU RASPUNS DE LA WHO, incercand sa obtineti suspendarea staffului respectiv pt ca nu-l suportati personal. Ei bine, nu mereu e necesar sa raspunda Who, simpatic Kito.]
Eu nu cred ca de asta ai VIP sa faci reclamatii. Nu are relevanta daca ai VIP sau nu cand vine vorba de o reclamatie.
Si sa-ti arat ca nu vorbesc aiurea, uite un SS mai jos. Reactia ta cand iti zice omu` sa iti "potolesti" un prieten.
https://imgur.com/a/qqNF9
Eu cu Valy nu nu suportam, asa ca sa zici de prietenii. Si mi se pare normal sa reclami din moment ce nu-s in mapa. Sau eventual sa ma chemi frumos, nu sa ma iei la rost fara nici un drept cu prima intrebare.[VIP]Kito wrote:Nu e problema mea ca tu iti favorizezi prietenii. Spre exemplu, daca-ti dau PM sa iti zic ca injura cineva in mp1 sari cu curu-n sus sa merg sa ii fac reclamatie ca de asta am VIP si acum vi sa imi zici tu mie ca fac reclamatii aiurea?[GA]Kizev wrote:Totodata ar fi bine sa nu se mai faca reclamatii aiurea, si sa fie sanctionati cei care le fac aiurea. Mie mi se pare perfect normal sa raspunda un membru staff la propria reclamatie cand nu e neaparata nevoie de interventia superiorilor. + ca foarte putini din cei care faceti reclamatii stiti regulamentul sau sunteti obiectivi. [nu sustin ca eu sunt sfant sau obiectiv mereu].[VIP]Kito wrote:Daca un player adunce dovezii, nu mi se pare normal sa primeasca WARN. Indiferent daca e sau nu implicat in subiectul respectiv.
La fel cum nu mi se pare normal, spre exemplu, daca-i faci reclamatie lui [SGM]x sa isi raspunda tot el si sa dea T/C apoi sa mute topicu` la Rezolvate. Mi se pare o prostie. Normal ca, face in asa fel incat sa se scoata "nevinovat" si tot ce spun ei e "adevarat".
Ar fi bine daca, pe viitor, cand se face o reclamatie unui [SGM], [SGA], [MISS] sau ce o mai fi el, sa aduca "contra-dovezii" iar decizia finala sa ii apartina lui Who/Fifty.
PRO pentru ce a zis Admir.
Conclusiv, e de competenta unui membru staff sa-si rezolve propria reclamatie cand nu e absolut necesara interventia lui Who/Fifty [trist e ca majoritatea scrieti VREAU RASPUNS DE LA WHO, incercand sa obtineti suspendarea staffului respectiv pt ca nu-l suportati personal. Ei bine, nu mereu e necesar sa raspunda Who, simpatic Kito.]
Eu nu cred ca de asta ai VIP sa faci reclamatii. Nu are relevanta daca ai VIP sau nu cand vine vorba de o reclamatie.
Si sa-ti arat ca nu vorbesc aiurea, uite un SS mai jos. Reactia ta cand iti zice omu` sa iti "potolesti" un prieten.
https://imgur.com/a/qqNF9
Din moment ce nu te-am injurat nu vad care iti e problema. Ti-am spus asa pentru ca intr-o alta discutie purtata cu tine mi te laudai ca esti tot timpul Mp1 doar ca stai pe inv. Nu ti-am cerut sa faci ceva pentru mine personal. De asta ai acces sa iti faci treaba nu sa ti se adreseze oamenii intr-un fel anume ca esti tu mai "special" ca ai platit 400 lei.
Mare , mare , mare , mare dreptate are Admir... crudul adevar , "bajetii cu doi feti"
Perfecti si respectuosi cand e Who sau Fifty ON, dupa ... alta poveste.
Perfecti si respectuosi cand e Who sau Fifty ON, dupa ... alta poveste.
deci (mă) jur că n-am citit din simplul fapt că ai scris cu majuscule şi mă bagi în spărieţi
mai chillează-te şi tu şi pune problema altfel, mă puccino mio..
a şi vezi că e ' vreo ' nu ' vre-o '
pwp bogdi, îţi sugerez eu ţie să treci cu vederea şi să nu te mai enervezi atât că faci riduri şi după te văd cu cremele anti-rid
pwp bogdi, îţi sugerez eu ţie să treci cu vederea şi să nu te mai enervezi atât că faci riduri şi după te văd cu cremele anti-rid

-
[VIP]Admir

Last edited by [VIP]Admir on Thu Feb 01, 2018 3:14 pm, edited 1 time in total.
să-mi zici cât ai pensia[VIP]Admir wrote:Si daca n-ai citit? Care-i scopul acestui reply?[VIP]Mia wrote:deci (mă) jur că n-am citit din simplul fapt că ai scris cu majuscule şi mă bagi în spărieţi
smr nici de glumă nu mai vrei s-auzi, que paso con tigoooo