Event FIND-GM
Event FIND-GM
Bună.
Așa cum scrie in titlu, propun un event cum ar fii *Găseste GM* cu recompense speciale.
Membrii STAFF sunt ușor de observat , la fel poate fi și dacă se ascund? Vă provoc să îi găsiți fiindcă sunt mereu puși pe fuga cu multe premii pe care așteaptă cu nerăbdare să le dea.Ei mereu vor folosii alte tactici de a vă provoca să îi găsiți , dar sunt sigură că majoritatea se vor descurca de minune la acest event!
Acest event constă in cunoștințele tale despre metin.GM-ul se ascunde si îți dă câteva indicii unde s-ar putea afla iar tu trebuie să-l găsești ,
să îl cauți . Găsind-ul, vei primii un premiu pentru eforturile tale.
EVENT-UL ar consta in ascunderea unuia sau a mai multor membrii din STAFF pe drumurile din hărțile jocului, urmând ca jucătorii să se plimbe și să îl/îi găsească pe cel/cei care se ascund.
Eu zic că acestă *recompensă* nu ar afecta cu nimic , ba din contră , va fii un event cu premii de distractie *gen costume, frizuri* ci nu de profit.
Regulament event :
-Dacă un player găsește GM-ul nu are voie să le spună celorlați pentru că eventu se va anula !
-Dacă un GM îi dă mai multe detalii decat trebuie unui player despre locul unde se află va fi scos din functie deoarece incalcă regulamentul !
-Nu ai voie să participi cu 2 sau mai multe conturi !
-Premiile sunt aleatorii și se premiaza un anumit număr de playeri !
-Orice contestatie trebuie postata cu dovadă (PRINT) la RECLAMATII STAFF
MULT SUCCES!
Aștept păreri , mulțumesc.
Așa cum scrie in titlu, propun un event cum ar fii *Găseste GM* cu recompense speciale.
Membrii STAFF sunt ușor de observat , la fel poate fi și dacă se ascund? Vă provoc să îi găsiți fiindcă sunt mereu puși pe fuga cu multe premii pe care așteaptă cu nerăbdare să le dea.Ei mereu vor folosii alte tactici de a vă provoca să îi găsiți , dar sunt sigură că majoritatea se vor descurca de minune la acest event!
Acest event constă in cunoștințele tale despre metin.GM-ul se ascunde si îți dă câteva indicii unde s-ar putea afla iar tu trebuie să-l găsești ,
să îl cauți . Găsind-ul, vei primii un premiu pentru eforturile tale.
EVENT-UL ar consta in ascunderea unuia sau a mai multor membrii din STAFF pe drumurile din hărțile jocului, urmând ca jucătorii să se plimbe și să îl/îi găsească pe cel/cei care se ascund.
Eu zic că acestă *recompensă* nu ar afecta cu nimic , ba din contră , va fii un event cu premii de distractie *gen costume, frizuri* ci nu de profit.
Regulament event :
-Dacă un player găsește GM-ul nu are voie să le spună celorlați pentru că eventu se va anula !
-Dacă un GM îi dă mai multe detalii decat trebuie unui player despre locul unde se află va fi scos din functie deoarece incalcă regulamentul !
-Nu ai voie să participi cu 2 sau mai multe conturi !
-Premiile sunt aleatorii și se premiaza un anumit număr de playeri !
-Orice contestatie trebuie postata cu dovadă (PRINT) la RECLAMATII STAFF
MULT SUCCES!
Aștept păreri , mulțumesc.

§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart. §
- [VIP]Sophieee
Re: Event FIND-GM
Astea se numesc la noi evente hide , se fac , Alina .
Passe, passe, passera, la dernière restera
ăăăă :/

§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- [VIP]Adinna
Acestea sunt eventele HIDE!
Iar eu una nu mai fac aşa ceva..
De ce?
Pentru că se dă warp aiurea! Mulţi [VIP] dau warp şi trag playeri puţin mai încolo de locul unde ne aflăm!
Şi chiar dacă se verifică şi sunt găsiţi vinovaţi, dau alţii şi alţii şi alţii..
Deci sunt total contra acestui event.
Totuşi, ai avut binevoinţa de a venii cu o idee, şi ai planificat un regulament bunicel, acele * prea multe detalii * se numesc favor, şi se pedepseşte cu suspend.. depinde şi de abateri.
Mulţumim pentru sugestie!
Iar eu una nu mai fac aşa ceva..
De ce?
Pentru că se dă warp aiurea! Mulţi [VIP] dau warp şi trag playeri puţin mai încolo de locul unde ne aflăm!
Şi chiar dacă se verifică şi sunt găsiţi vinovaţi, dau alţii şi alţii şi alţii..
Deci sunt total contra acestui event.
Totuşi, ai avut binevoinţa de a venii cu o idee, şi ai planificat un regulament bunicel, acele * prea multe detalii * se numesc favor, şi se pedepseşte cu suspend.. depinde şi de abateri.
Mulţumim pentru sugestie!

Mulțam.

-
[Lady]Bia
Contra . . Unii VIPi se apucă să dea warp apoi să îşi tragă contul de player sau prietenii pentru a câştiga .
Alina sa sti ca e super ce ai propus tu
Doar ca dupa cum spun si "prieteni" mei... exista
Si daca ar fi o cale sa se suspende comenzile de [VIP]/[MOD]
doar in timpul eventului "HIDE" nu ar mai fi o problema
Si daca astepti un pro/contra...
sa sti ca ai de la mine
UN MARE PROOOO !!!
Doar ca dupa cum spun si "prieteni" mei... exista
Si daca ar fi o cale sa se suspende comenzile de [VIP]/[MOD]
Si daca astepti un pro/contra...
UN MARE PROOOO !!!

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
Mulțumesc mult pentru păreri , nu am știu că există și nu mi-am dat seama de chestia cu VIP. :3