PRO SAU CONTRA

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Puiut

PRO SAU CONTRA

Post by Puiut » Wed Aug 06, 2014 10:58 pm

Propunerea mea consta in : sa li se scoata VIP sau SGM SAU SGA la aia care nu mai au nici o treaba cu jocu , frate sunt prea multi vip , sunt chiar mai multi decat playeri , ar trebuii sa luati o pauza cu atatea VIP , si staffu sa fie mai "Okei" in sensul ala , sa nu te ia la misto , sa nu stai 2 ore pana iti raspunde careva la pm .
Si sa se faca o mica lista cu toata activitatea VIP , SGA/SGM etc , adica sa vedeti cine se implica si cine nu , pentru ca degeaba ai gaini in ograda daca acestea nu fac oua .
Astept PRO SAU CONTRA
PS : si daca ati observat uni playeri , de la o vreme toti SGA asteapta up si sau pus pe "treaba :

dreams1127

Re: PRO SAU CONTRA

Post by dreams1127 » Thu Aug 07, 2014 7:15 pm

Ai FOARTE MARE dreptate cand spui asta:
PS : si daca ati observat uni playeri , de la o vreme toti SGA asteapta up si sau pus pe "treaba :
dar vreau sa te intreb pe tine ceva , si te rog sa raspunzi cat de sincer poti : TIE TI-AR CONVENI SA DONEZI PENTRU GRADUL DE [VIP] SAU [SGA]SI DUPA UN TIMP IN CARE NU POTI INTRA PE JOC DIN ANUMITE CAUZE , SA-TI FIE STERS CARACTERUL , SA PIERZI O SUMA DE BANI,ASA, PE DEGEABA!?
Si in legatura cu asta :
Si sa se faca o mica lista cu toata activitatea VIP , SGA/SGM etc ,
o sa propun ceva de genu' in sectunea " Sugestii si Sfaturi" .
P.S : Nu spun insa ca unor VIP-i nu ar trebui sa li se scoata gradul :D :idea: :lol:

P.P.S : Raspunsul meu pentru acest topic este CONTRA ,srry .
Last edited by dreams1127 on Thu Aug 07, 2014 7:32 pm, edited 1 time in total.
Respectă-mă şi te voi respecta , înjură-mă şi o să ai de pierdut .
[Dn]GhostSpace is here !

[VIP]Seba.

Post by [VIP]Seba. » Thu Aug 07, 2014 7:21 pm

Un mare CONTRA! scuze dar nu mi se pare in regula ce incerci sa spui tu acolo
Image
Image
Image

[VIP]Azazel

Post by [VIP]Azazel » Thu Aug 07, 2014 7:25 pm

CONTRA!!!
Image
Mai injurat? Se mai intampla...
Mai barfit? Asta e trec peste...
Mai tradat? Te-am dat drq :*

ManuOfHell

Post by ManuOfHell » Tue Aug 12, 2014 9:24 pm

Contra (pentru ce ma ?? ) =]]]]]]]]]]

xCreeD

Post by xCreeD » Tue Aug 12, 2014 9:34 pm

PRO! Iar in legatura cu scosul gradului de vip/sga/sgm, doar gradul il scoate nu sterge contul cu totul.

[VIP]SMOKE

Post by [VIP]SMOKE » Tue Aug 12, 2014 9:38 pm

Sau

oSurvivaL

Post by oSurvivaL » Tue Aug 12, 2014 10:02 pm

Nu te gandesti ca or dat 90 lei pentru VIPI , poate uni vor doar sa intre mai rar si sa se distreze .CONTRA

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Wed Aug 13, 2014 1:20 am

CONTRA . Intradevar,e un numar mare de VIPi pe server dar toti au donat.. deci . . mi se pare absurd ca ei sa doneze si peste o luna sa ia ban ca nu au raspuns la un PM sau nu au intrat 2 zile . [ acelasi lucru si pentru membrii staff ]

xCreeD

Post by xCreeD » Wed Aug 13, 2014 1:24 am

[DIVA]Bia wrote:CONTRA . Intradevar,e un numar mare de VIPi pe server dar toti au donat.. deci . . mi se pare absurd ca ei sa doneze si peste o luna sa ia ban ca nu au raspuns la un PM sau nu au intrat 2 zile . [ acelasi lucru si pentru membrii staff ]
Dar nu ti se pare absurd ca playerii care doneaza pentru mod-uri si nu sa fie . . mhm VIPi sa isi piarda mod-urile din cauza staff-ului (incluzand vip-ii)?

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”