Implementare iteme noi în Item-Shop
Implementare iteme noi în Item-Shop
Salutare.Eu propun să se introducă în item-shop armuri+8,7,4,5,gen rubin,lumină,dar să coste cv mai multe monede,cam 1000,să se bage și costume,gen fotbal ro,itm dastea bune,vechi și faine:).Aș fi fericit ca și Fifty să se uite aici,și să dea un răspuns.Mulțumesc.
- [VIP]Adinna
Re: Implementare iteme noi în Item-Shop
Eu una sunt contra, aveţi destule evente atât pe joc cât şi pe forum, primind destule costume/armuri/iteme, etc.
În plus, dacă ar fii la item shop, şi-ar pierde valoarea, ca să nu mai spun că mulţi avem acele armuri MOD..
În plus, dacă ar fii la item shop, şi-ar pierde valoarea, ca să nu mai spun că mulţi avem acele armuri MOD..

Eu una zic PRO , doar dacă preţurile sunt de la 1000 de MDuri în sus , deoarece astfel cred că am reuşi să ajungem şi noi în top pe primul loc dacă lumea ar vota pentru rubin/lumină +7 ş.a.m.d. . Aţi văzut că se poate la eventul lui Amy , mi se pare.

» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «
idem.Miha ✌ wrote:Eu una zic PRO , doar dacă preţurile sunt de la 1000 de MDuri în sus , deoarece astfel cred că am reuşi să ajungem şi noi în top pe primul loc dacă lumea ar vota pentru rubin/lumină +7 ş.a.m.d. . Aţi văzut că se poate la eventul lui Amy , mi se pare.

§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart. §
- [VIP]Annie ❤
Pro.

-›#Tu eşti motivaţia şi de tine am nevoie
Nu vreau să te forţez, vreau să vii de bunăvoie.[Criss Blaziny]
sunt pro cu ce a zis Miha.
That means I don't fuck with you
I'm a boss, you a worker bitch
I'm a boss, you a worker bitch