Ba! Ce **** mea ba! Cand intru si eu pe forum ba primesc ban, ba citesc N reclamatii cu mute fara avertisment. Unde e avertismentul s.a.m.d. Asa ca rog tot stafful nostru drag care oricum e vai de capu' lui de fiecare data cand aplica un avertisment sa faca un print. Asta pentru cei care fac reclamatii din cauza asta . Si de fiecare data cand cineva cere o dovada asta sa fie data. Multi spun ca doar Alexandra primeste dovezi. Nu prea e corect. Eu cred ca e dreptul unui player sa primesca o dovada pentru ce a primit mute/avertisment.
- viewtopic.php?f=8&t=9380
Draga noastra Adinna. Eu am inteles ca ai boala pe mine de cand te-am injurat din cauza lu' Exile, desi mi-am cerut scuze. Si stiu ca acum esti un fel de Bia 2, dar si cu bia ma intelegeam mai bine. Macar aia gandea cand trebuia chiar daca era si ea in lumea ei . Da nu venii tu sa-mi dai T/C la post ca fac propunerile in mod subiectiv si ca fac referire la tot staff-ul. Asta e punctul meu de vedere fata de unii din staff, subliniez nu toti. Si nu imi spune mie ca nu doar Alexandra vede dovezi. Daca un player cere un print. Mai toti o sa spuneti ca print predati doar la Disayer, nu stau acum sa caut la tote reclamatiile sa iti arat cati au spus asta. Se stiu ei. Si apropo. Asta sunt eu! Imi spui ca sunt campion? Ca am mai multe warn-uri decat istoria forumului. Asa e. "Why be a king when you can be a God?" Sa imi revin ? Dar eu nu am absolut nimic! Sa comentez imi sta in fire, pentru ca in staff sunt prea multi "dumnezei" pe forum si pe server. Asa ca te rog eu mult, ca "prieten" cand ma vezi pe forum incearca sa ma eviti. Ai inceput sa ma dezgusti, cum o facea Bia inainte, si nu e bine .
*Apropo. Uite doua propuneri d-ale mele care nu sunt asa "subiective". Ba chiar daca te-ai fi tinut de cuvant cand ai spus c-o sa vorbesti cu Alexandra sa se uite. Ar fi ajutat serverul.
- viewtopic.php?f=8&t=4471 Apropo draga fosta [Lady]Bella, am inteles ca ai ban. Nu se poate dona Paysafe card. Daca tu nu faci diferenta dintre paysafe si paypal e problema ta. Pe forum la donatii nu apare nimic de "PaySafe Card".
- viewtopic.php?f=8&t=6662
NU MAI DA T/C LA POSTUL ASTA. LASA PE RESTU' SA ISI EXPRIME PAREREA.
Propunere. [again]!
- [LADY]Bella
Re: Propunere. [again]!
dragul meu fost [VIP]Mistic , se poate dona , când spun ceva înseamnă că ştiu despre ce vorbesc
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
Re: Propunere. [again]!
Lasati-l in pace , e doar fumat isi revine in 4-5 zile ... sper , asta sau poate sa uitat la filme cu Ceausescu + Hitler ... Sau TE-AI CALUGARIT MA , ALA CARE ERA IMPOTRIVA TUTUROR .