Evoluţii Iteme [Design]
-
TwisTLeMoN
Re: Evoluţii Iteme [Design]
Pai Ane a facut , are dreptu' sa comenteze .ijo wrote:Frate dar când am zis că sunt cel mai bun ? sau că sunt profesionit ? Dar toţi vorbiţi aiurea .. ?
Profesionist cine ? Ane ? Care a făcut şi ea ce am făcut şi eu ? Frate :-j lăsaţio baltă de ce nu aţi făcut voi prezentarea itemelor , etc că tot sunteţi vechi ...... eu sunt de 1 lună pe sv .
P.S: Tu ai facut ce a facut ea , nu ea a facut ce ai facut tu .
- New.

Acusi apare si ProTV-ul[SGA]Devil wrote:Eu sincer nu vă înţeleg. Parcă ar încerca să vă fure munca. Doamne, în loc să vă ajutaţi între voi vă ciondăniţi ca, chiorii!
- [VIP]Anesthesia
Devil. Stai tu atâtea ore-n PS să încerci să faci ceva, şi după să vina un copilandru de-asta cu o poză în spate găsită pe net şi imaginile cu evoluţii, tot de pe net găsite, şi după spune-mi tu mie dacă-ţi mai arde de ceva. : ][SGA]Devil wrote:Eu sincer nu vă înţeleg. Parcă ar încerca să vă fure munca. Doamne, în loc să vă ajutaţi între voi vă ciondăniţi ca, chiorii!
Îţi zic cu mâna pe inimă că eu nu stau 10 minute în PS ca alţii, să fac creaţiile sau evoluţiile.
Have a nice day.
- [VIP]Adinna
Bun, deci toate topicurile despre evoluţiile itemelor sunt folositoare.
Este posibil să apară iteme noi de upgrade, altele, bla bla.
Am zis- POSIBIL!
Nu văd rostu' unei certe, care le are mai frumoase sau mai ştiu eu ce.
Da, a trecut mult timp, dar în aceste topicuri, autorii şi-au dat silinţa, şi îi felicit!
→ viewtopic.php?f=8&t=426 ;
→ viewtopic.php?f=8&t=4446 .
Thank you! ;]
Este posibil să apară iteme noi de upgrade, altele, bla bla.
Am zis- POSIBIL!
Nu văd rostu' unei certe, care le are mai frumoase sau mai ştiu eu ce.
Da, a trecut mult timp, dar în aceste topicuri, autorii şi-au dat silinţa, şi îi felicit!
→ viewtopic.php?f=8&t=426 ;
→ viewtopic.php?f=8&t=4446 .
Thank you! ;]

Alta viataoSurv1vaL wrote:Ane , Limonada , [VIP]Geo ia Lecti de la ei si dupaia , fa ceva pentru Metin .
In legatura cu alea , sa zicem

Nu înţeleg ce tot vă certaţi acum al cui topic e mai frumos;s. Dacă el a vrut să facă, să facă. Nu scrie nicăieri că nu are voie chiar dacă mai sunt topice la fel. Revenind la subiect, e foarte frumos, nu te lua deupă părerea celor care spun . . prostii. Continuă tot aşa<3!
Thank you!;3
Thank you!;3

→ '' #Monoton, simţ uşor, dezinvolt. Un copil pierdut sau mort.
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥
-
TwisTLeMoN07
Vezi că ai întârziat vreo juma' de an cu reply-ul .
"Mai bine mai târziu decât nicodată!" ;*

→ '' #Monoton, simţ uşor, dezinvolt. Un copil pierdut sau mort.
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥