Scurtă descriere : mno, deja cred că v-aţi dat seama despre ce este vorba în acest event după poză, dar totuşi am să explic pentru cei care nu au înţeles . Acest event constă în evidenţierea calităţilor acestui metin într-un mod mai *special* . Cum vom face asta ? Ei bine, poza spune totul. Exact ca în poză veţi trebui să vă gândiţi la nişte calităţi ce trebuie să conţină o literă din numele "Metin2Steel" . Nu trebuie neapărat doar cu aceste litere, fiecare poate face cu ce vrea, adică : fie doar cu "steel" , fie doar cu "M2Steel" ş.a.m.d. , dar STEEL trebuie obligatoriu . Participanţii pot, dacă doresc, să adauge şi alte cuvinte pentru a face alte calităţi, cum ar fi "the best" ş.a.m.d. Depinde de imaginaţia fiecăruia.
Sugestii de organizare :
★ eventul se va desfăşura pe parcursul a 5 zile ;
★ vor fi cinci locuri ( I , II , III , IV , V ) ;
★ vor fi cerute şi iteme de site / joc ( de procurat ) ;
★ se va da un premiu în + ( o freză , costum ) celui ce are cele mai multe voturi pe site ;
★ să se premieze cu iteme de la donaţii ;
★ OFF : pozele câştigătoare să fie păstrate şi folosite la un event de reclamă, ceva ;
Model de postare :
☁ Nume caracter :
☁ Cuvinte alese ( dacă sunt altele înafară de METIN 2 STEEL ) :
☁ Poză/Poze cu calităţile :
☁ Poză cu itemele necesare înscrierii :
Regulament :
Clasament
I. Item de la donaţii 2014 ( NU COSTUM / FREZĂ ) nemod + costum de la donaţii 2013 nemod + freză de la donaţii 2013 nemod
II. Item de la donaţii 2013 nemod + costum de la donaţii 2013 nemod + freză de la donaţii 2013 nemod
III. Armă de la donaţii 2013 nemod + costum de la donaţii 2013 nemod + freză de la donaţii 2013 nemod
IV. Armă de la donaţii 2012 nemod + costum de la donaţii 2013 nemod + freză de la donaţii 2013 nemod
V. Armă de la donaţii cod nemod + costum de la donaţii 2013 nemod + freză de la donaţii 2013 nemod
ce miau' meu, we, io pun iteme de la donaţii omg
bn puteţi da T/C
ce