T/C

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Locked
[VIP]Sophieee

T/C

Post by [VIP]Sophieee » Tue Oct 06, 2015 1:07 pm

aici urmează alte porcării d-alea de ale mele popek, nşt ce am scris, doar am dat copy paste, k, pa.

Image

Scurtă descriere : mno, deja cred că v-aţi dat seama despre ce este vorba în acest event după poză, dar totuşi am să explic pentru cei care nu au înţeles . Acest event constă în evidenţierea calităţilor acestui metin într-un mod mai *special* . Cum vom face asta ? Ei bine, poza spune totul. Exact ca în poză veţi trebui să vă gândiţi la nişte calităţi ce trebuie să conţină o literă din numele "Metin2Steel" . Nu trebuie neapărat doar cu aceste litere, fiecare poate face cu ce vrea, adică : fie doar cu "steel" , fie doar cu "M2Steel" ş.a.m.d. , dar STEEL trebuie obligatoriu . Participanţii pot, dacă doresc, să adauge şi alte cuvinte pentru a face alte calităţi, cum ar fi "the best" ş.a.m.d. Depinde de imaginaţia fiecăruia.

Sugestii de organizare :

★ eventul se va desfăşura pe parcursul a 5 zile ;
★ vor fi cinci locuri ( I , II , III , IV , V ) ;
★ vor fi cerute şi iteme de site / joc ( de procurat ) ;
★ se va da un premiu în + ( o freză , costum ) celui ce are cele mai multe voturi pe site ;
★ să se premieze cu iteme de la donaţii ;
★ OFF : pozele câştigătoare să fie păstrate şi folosite la un event de reclamă, ceva ;

Model de postare :

☁ Nume caracter :
☁ Cuvinte alese ( dacă sunt altele înafară de METIN 2 STEEL ) :
☁ Poză/Poze cu calităţile :
☁ Poză cu itemele necesare înscrierii :

Regulament :

:!: membrii staff nu au voie să participe !
:!: VIP/MOD au voie să participe ;
:!: postările jignitoare/vulgare/ofensatoare/inutile vor fi şterse , concurentul fiind descalificat şi primind warn ;
:!: nu aveţi voie să modificaţi/ştergeţi posturile ;
:!: dacă în poză/poze nu apare termenul "STEEL" nu se va lua în considerare, concurentul va fi automat descalificat ;
:!: dacă un concurent nu are itemele necesare înscrierii va fi automat descalificat ;
:!: dacă două persoane au mai mult de 3 calităţi identice ( sunt permise doar 3 ) a doua persoană va fi descalificată ! ( de exemplu x postează la ora 9 AM , iar y la 6 PM ► y va fi descalificat dacă are mai mult de 3 cuvinte identice )
:!: este apreciată originalitatea, dar şi stilul, cu cât este mai ieşit din comun cu atât are şanse mai mari să câştige, este apreciată însă şi organizarea ;

Clasament

I. Item de la donaţii 2014 ( NU COSTUM / FREZĂ ) nemod + costum de la donaţii 2013 nemod + freză de la donaţii 2013 nemod
II. Item de la donaţii 2013 nemod + costum de la donaţii 2013 nemod + freză de la donaţii 2013 nemod
III. Armă de la donaţii 2013 nemod + costum de la donaţii 2013 nemod + freză de la donaţii 2013 nemod
IV. Armă de la donaţii 2012 nemod + costum de la donaţii 2013 nemod + freză de la donaţii 2013 nemod
V. Armă de la donaţii cod nemod + costum de la donaţii 2013 nemod + freză de la donaţii 2013 nemod

ce miau' meu, we, io pun iteme de la donaţii omg
bn puteţi da T/C
ce
Passe, passe, passera, la dernière restera

[Lady]Bia

Re: T/C

Post by [Lady]Bia » Tue Oct 06, 2015 6:08 pm

viewtopic.php?f=31&t=4924
Iteme 2013/2014 nu o să se dea pe moment la nici un fel de event! T/C!

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”