Propuneri M2S

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Puiut

Re: Propuneri M2S

Post by Puiut » Wed Aug 27, 2014 4:21 pm

Pro la prima Propunere ca e folositoare .
Contra la a 2 a , mie nu imi convine ca toti VIP sa aiva costume smechere si playeri astia sa ramana pe dinafara .
Contra la a 3 propunere , e usor de accesat forumu .

[VIP]3s3

Post by [VIP]3s3 » Thu Aug 28, 2014 10:22 pm

Degeaba îşi dau toţi ofticaţii cu părerea dacă nu primeşti un răspuns de la [Owner]/[ADM]. Oricum, cei care sunt PARALELI mai bine să vorbească în sticlă şi să desfacă capacu` când au chef să se certe cu luna :roll: .
P.S. Prostia e cea mai gravă boală. Ignor`o prin a nu te băga unde nu îţi fierbe oala ;) :lol: :lol: . Cu stimă al vostru Alex.
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!
Image
ImageImageImage
Image

TwisTLeMoN

Post by TwisTLeMoN » Thu Aug 28, 2014 10:41 pm

[VIP]3s3 wrote:Degeaba îşi dau toţi ofticaţii cu părerea dacă nu primeşti un răspuns de la [Owner]/[ADM]. Oricum, cei care sunt PARALELI mai bine să vorbească în sticlă şi să desfacă capacu` când au chef să se certe cu luna :roll: .
P.S. Prostia e cea mai gravă boală. Ignor`o prin a nu te băga unde nu îţi fierbe oala ;) :lol: :lol: . Cu stimă al vostru Alex.
Prietene , tu eşti cel mai bun exemplu , crede-mă .
Image - New.
Image
Image
Image

xRockBoy

Post by xRockBoy » Fri Aug 29, 2014 5:27 am

[MOD]Adinna wrote:Da , mă . Să fim serioşi , la a doua propunere toţi playerii ar da contra , pentru că ei nu ar primii . Dar când sunt ox-uri cu premii de participare vă doare-n genitale , nu ? VIP nu primesc , şi nu fac gură . Asta e doar o propunere . Şi nu o zic din perspectivă subiectivă , ci dintr-una obiectivă , gândiţi-vă la tot dacă vă apucaţi să comentaţi , sincer acum :) . Mi se pare ok a doua propunere , dar acum nu se ştie , cel ce decide e Fifty . Prima e bună dintr-o parte , fiindcă acum cu [Dn] , nu mai încap numele unora în spaţiul pentru PM . (cum a spus şi 3s3 ) .
Da, ganditi-va numai la voi, vip-ii. Dar cand un player nou vine pe server . . (daca se intampla) si vede un vip cu acel costum, il intreba de unde are si vipu' bineinteles ca nu-i raspunde :) intreaba un player normal si ii raspunde ca e doar pentru VIP, iar VIP nu face parte din staff deci e doar un player . .si acel player sta si se intreaba de ce sa aiba vip-ul costum d-ala si eu nu? Oricum nu o sa se implementeze in veci vreo propunere pe care o facem noi aici pe forum . .

MarioPlay

Post by MarioPlay » Sat Aug 30, 2014 2:46 am

Nu toti [VIP] se gandesc numai la ei,se gandesc si la playeri (uni),daca vine un player nou pe servar,nu intra doar sa intrebe de unde ai costumul,ei se multumesc cu orice nu au toti preferinte.[VIP] face parte din staf doar ca ajutor de ce au comenzi,si nimeni nu pune asemenea intrebari in afara de tine.Unele propuneri sunt aplicate dar nu toate.

xRockBoy

Post by xRockBoy » Sun Aug 31, 2014 9:32 am

Taci ma ca nu am chef sa-ti explic acuma teoria chibritului, eu mi-am dat cu parerea nu te baga tu in ***** **** degeaba ca te trimit eu.

MarioPlay

Post by MarioPlay » Sun Aug 31, 2014 3:53 pm

xRockBoy wrote:Taci ma ca nu am chef sa-ti explic acuma teoria chibritului, eu mi-am dat cu parerea nu te baga tu in ***** **** degeaba ca te trimit eu.
Bla,bla,bla ai gandit comentariul inainte sa-l scri sau atat te duce mintea,abia astept sa ma trimiti in bip la ma*a. :lol:

[VIP]3s3

Post by [VIP]3s3 » Wed Sep 03, 2014 11:16 pm

Ce logică de bordură au unii măăă. Gândiţi, gândiţi şi gândiţi iar şi apoi comentaţi. Zeom sper să se uite şi Bogdan la topic şi să îşi dea o părere pentru că ce zic comuniştii ăştia pe aici e de umplutură.
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!
Image
ImageImageImage
Image

liviu3d

Post by liviu3d » Thu Sep 04, 2014 2:29 am

1. PRO - ar fi fain .
2. CONTRA - S-ar dona mai mult pentru gradul VIP ( dupa cum observati sunt multi VIPI care profita de grad [UNI] ) , Addina daca pentru ox esti ''ofticata'' intra cu un caracter normal si un VIP consider ca nu are nevoie de itemele primite la ox ( Parerea mea .)
3. CONTRA - mi se pare ok asa cum e
;)
În viaţă trebuie să fii deştept 5 minute!
Image
Image

[VIP]Riku

Post by [VIP]Riku » Thu Sep 04, 2014 9:27 pm

(1)Pro
(2)Contra
(3)Contra
Image

“Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm.”

Post Reply

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”