Sfat

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
TwisTLeMoN

Sfat

Post by TwisTLeMoN » Tue Aug 26, 2014 6:57 pm

Am un sfat pentru Bogdan şi Alexandra : Înainte ca serveru' să se ducă de râpă , lăsaţi orgoliu de o parte şi puneţi mâna şi aduceţi staff-ul calumea înapoi ! Cereţi-vă scuze , chiar dacă nu aţi greşit , şi chemaţi-i înapoi .
Serveru' nu era aşa când erau Hades , Just , Zahhak , Hard , xBoto şi restu'.
Şi nici forumu' când erau Moga , Just4Funn şi Gorthen .
Părerea mea este că mai bine îi aduceţi înapoi . . . Adică , aţi ajuns să daţi unban aproape tuturor pentru că nu aveţi playeri , oameni buni .
Chiar dacă unii nu vor , poate o să se întoarcă .. Şi va fi ca acum 1 an - doi , când nu aveai loc să arunci un băţ în map 1 ... Acum , cu toţi incapabilii în staff , nu faceţi nimic .
Şi nu mi-e ruşine să spun şi cine . .
Bia care dă mute permanent aiurea , şi când faci o reclamaţie ÎMPOTRIVA EI dă T/C .
Domnu' Ştefan cu propriul regulament şi etc.
O parte bună este că aţi scăpat pe Cosmin , ăla chiar făcea doar ce-i trecea lui prin cap.
Dar o parte şi mai rea este că aproape toţi VIP-ii mai vechi au primit MOD fără niciun motiv .. Unii pur şi simplu stăteau în map 2 şi se pupau ..
Ăsta este sfatul meu , nu mă interesează de pro şi de contra.
A , da . Şi poate scoateţi secţiunea de reclamaţii staff , oricum e pusă degeaba.
Peace !
Image - New.
Image
Image
Image

xRockBoy

Re: Sfat

Post by xRockBoy » Tue Aug 26, 2014 8:59 pm

Iti dai seama ca n-o sa se intample asa ceva:)) nu?

[Dn]Marius

Post by [Dn]Marius » Thu Aug 28, 2014 11:55 pm

De ce nu s.ar intampla?!
Se poate intampla numai daca vrea Bogdan asta.
Si eu sper sa se intample.
Image

demonikid

Post by demonikid » Fri Aug 29, 2014 2:08 am

Hades a plecat??? ultima oara cand am intrat pe steel a fost putin dupa paste... iar atunci am spus o gluma care suna cam asa: o sa primesti ungag la invierea lui hades... multi au ras...multe ore de gag am luat .. dar a meritat pentru ca am primit mesaj de la hades in care isi cerea scuze si spunea ca va fi mai atent data viitoare... nu ca staful de acuma care mia dat gag 15 minute pt ca am zis in chat "nu aveti cum sa ma atingeti prafilor!!!"

RUSINE!!!!

xRockBoy

Post by xRockBoy » Fri Aug 29, 2014 5:19 am

[Dn]Marius wrote:De ce nu s.ar intampla?!
Se poate intampla numai daca vrea Bogdan asta.
Si eu sper sa se intample.
El abia intra pe forum :)) 1 minut (cat se logheaza) si iese, daca era sa faca ceva. . facea de acum 2 luni :).

[Dn]Marius

Post by [Dn]Marius » Fri Aug 29, 2014 11:09 am

demonikid wrote:Hades a plecat??? ultima oara cand am intrat pe steel a fost putin dupa paste... iar atunci am spus o gluma care suna cam asa: o sa primesti ungag la invierea lui hades... multi au ras...multe ore de gag am luat .. dar a meritat pentru ca am primit mesaj de la hades in care isi cerea scuze si spunea ca va fi mai atent data viitoare... nu ca staful de acuma care mia dat gag 15 minute pt ca am zis in chat "nu aveti cum sa ma atingeti prafilor!!!"

RUSINE!!!!
App,chiar imi e dor de Hades,de Just,de Hard si toti ceilalti care faceau ceva pentru servarul asta.
Image

AuschwitZ

Post by AuschwitZ » Sat Aug 30, 2014 2:45 am

•Salut.
Eu nu inteleg de ce vã mai chinuiți..Oricum nici un Ownr/ADM nu nu se uite aici, pur si simplu nu le pasa... Si cu privire la Bia, ea avea fițe se cand era MiSs, si chiar nu imi pasa daca imi dați wamp/ban.
Sunt donator si nu regret ca am bagat bani, imi pare rau de indiferenta ADM, ziceați ca sv este non-profit.Bogdan zicea ca in unele luni pune bani de la el... Ca sta nopti nedormite lucrand la server, da la cati playeri au donat pentru SGA/VIP + moduri nu cred ca nu vã iese si voua ceva.. Cand a luat ban Hades imi parea bine, pentru ca defiecare data cand ziceam cate ceva gresit imi dadea 120h dar sa fim seriosi Hades e ingheras pe langa staff-ul de acum si VIP cu tupeul lor jegos pe ei " Vip ciff la tine ma refer '' Poate playerii au plecat si din cauza modatilor dar eu cred ca si din cauza staff'ului. Inainte se faceau ox/hide/pvm. Tin minte ca la 3 noapte un SGa, cred ca hard ne facea pvm in desert. Acuma staff'ul sta map2 si isi dau limbi. **

TwisTLeMoN

Post by TwisTLeMoN » Sat Sep 06, 2014 3:34 am

[SGA]Stefan wrote:
TwisTLeMoN wrote:Am un sfat pentru Bogdan şi Alexandra : Înainte ca serveru' să se ducă de râpă , lăsaţi orgoliu de o parte şi puneţi mâna şi aduceţi staff-ul calumea înapoi ! Cereţi-vă scuze , chiar dacă nu aţi greşit , şi chemaţi-i înapoi .
Serveru' nu era aşa când erau Hades , Just , Zahhak , Hard , xBoto şi restu'.
Şi nici forumu' când erau Moga , Just4Funn şi Gorthen .
Părerea mea este că mai bine îi aduceţi înapoi . . . Adică , aţi ajuns să daţi unban aproape tuturor pentru că nu aveţi playeri , oameni buni .
Chiar dacă unii nu vor , poate o să se întoarcă .. Şi va fi ca acum 1 an - doi , când nu aveai loc să arunci un băţ în map 1 ... Acum , cu toţi incapabilii în staff , nu faceţi nimic .
Şi nu mi-e ruşine să spun şi cine . .
Bia care dă mute permanent aiurea , şi când faci o reclamaţie ÎMPOTRIVA EI dă T/C .
Domnu' Ştefan cu propriul regulament şi etc.
O parte bună este că aţi scăpat pe Cosmin , ăla chiar făcea doar ce-i trecea lui prin cap.
Dar o parte şi mai rea este că aproape toţi VIP-ii mai vechi au primit MOD fără niciun motiv .. Unii pur şi simplu stăteau în map 2 şi se pupau ..
Ăsta este sfatul meu , nu mă interesează de pro şi de contra.
A , da . Şi poate scoateţi secţiunea de reclamaţii staff , oricum e pusă degeaba.
Peace !

Ce frumos lămâie :)

Esti exact precum Bia :). Un om cu doua fete. Ia spune cand am facut eu regulament numai al meu ?
Nu , ai atâtea reclamaţii de bun ce eşti v.v .
Image - New.
Image
Image
Image

xSoulOfDevil

Post by xSoulOfDevil » Sat Sep 06, 2014 4:53 am

Stefane tu ai da mut doar daca ti-ar spune cineva "BA" sau "MA" .
In staff Just , Zahhak , xBoto si cine mai era la inceput . Specimene ca Hard , Bia si restu care se cred dumnezei pe metin care au plecat sa ramana asa si care au ramas sa se duca dupa ei , abia atunci putem spera din nou la player ..
Image
"Prefer o bere cu câţiva golani,
Decât cu oameni cu figuri de milioane, pe care nu dau doi bani."

[VIP]3s3

Post by [VIP]3s3 » Sun Sep 07, 2014 1:26 pm

TwistLemon sunt total PRO. Ai zis undeva şi de Hard. E vorba de Hard ăla care intră pe [SGA] doar când e înjurat pe player? Dacă da atunci sunt PRO parţial frate. Ăla nu a făcut nimic bun pentru server. Mai bine Cosmin decât Hard.
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!
Image
ImageImageImage
Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”