Propunere

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
designer şmk

Re: Propunere

Post by designer şmk » Sat Feb 27, 2016 10:38 pm

şi să stai să te rogi de membrii staff să te dea on
Eu una nu cred că te-ai rugat vreodată de un membru staff să te dea on pentru probleme. ;)
dacă tu îi spui ''mă poţi da te rog on pt. probleme?'' e fix problema ta, dar dacă îi spui ''dă-mă on pt probleme'' NU CRED că nu te dă on. :lol: acum ce să zici şi tu. . :roll:
Image

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Sat Feb 27, 2016 11:00 pm

Eu vă confund grav bă Mădă şi Mika.....

:arrow: PRO pentru panou.
Image

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sat Feb 27, 2016 11:06 pm

designer şmk wrote:
şi să stai să te rogi de membrii staff să te dea on
Eu una nu cred că te-ai rugat vreodată de un membru staff să te dea on pentru probleme. ;)
dacă tu îi spui ''mă poţi da te rog on pt. probleme?'' e fix problema ta, dar dacă îi spui ''dă-mă on pt probleme'' NU CRED că nu te dă on. :lol: acum ce să zici şi tu. . :roll:
au fost cazuri + reproşuri .. deci

[VIP]Răzv

Post by [VIP]Răzv » Sun Feb 28, 2016 4:00 am

Pro să moară duşmanii
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.

[VIP]Dany

Post by [VIP]Dany » Sun Feb 28, 2016 10:13 am

Sigur nu a fost propus acest lucru de un [VIP] ?

viewtopic.php?f=8&t=6139&start=10
Image
[̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.•

Miha ✌

Post by Miha ✌ » Sun Feb 28, 2016 1:29 pm

stergi mesaje, domnu' Andru? viewtopic.php?f=8&t=6139&start=10 a fost facut de un VIP? tu vezi ce VIP, nu? a, da VIP-ul ala care si-a luat SGA doar sa agate samance, remember? Si nu, nu caut cearta dragu' meu, sunt doar realista. Ai vazut macar raspunsul de la acea propunere? Nu, ai sarit direct cu gura-n p##@a cand ai vazut ceva cu care sa comentezi.
A trecut un an de când e topicul şi nu a fost pus, clar nu o să se pună nici de acum. + pentru 2 x MOD, nu moare STAFF-ul să îi dea ON
T/C!

Daca vreti asa ceva, sunati la fifty dragii mei, nu faceti scandal pe forum si 1000 de topicuri, ca nu rezolvati nimic. Se va implementa asta cand se vor implementa si stelele cazatoare, bn? asa ca stai p-aici.

#mlAcco♥
Image
» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «

2Pac&WestSide

Post by 2Pac&WestSide » Sun Feb 28, 2016 1:49 pm

SUNTETI 4 MOD 100 SGA/LADY/GM . Pentru 4 MOD nu o sa se bate niciodata panou . Contra , daca sunt ataita staff macar sa faca si ei ceva acolo . Contra man .
Image
Image
Image

Miha ✌

Post by Miha ✌ » Sun Feb 28, 2016 2:07 pm

2Pac&WestSide wrote:SUNTETI 4 MOD 100 SGA/LADY/GM . Pentru 4 MOD nu o sa se bate niciodata panou . Contra , daca sunt ataita staff macar sa faca si ei ceva acolo . Contra man .
N-ai ce sa faci, doar ne contrazicem cu Andru ce detine acea mentalitate sub nivelul marii. . . "Nu te pune cu prostii, te trag la nivelul lor si te bat cu experienta" Soyey Lamoe. *astept sa primesc warn ptr asta, e doar un nume pe fb. . .*
Image
» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «

Poker2016

Post by Poker2016 » Sun Feb 28, 2016 3:15 pm

Contra
Image
Image
Image

Daca ar fi sa povestim
Viata noastra e ca un film
Ne jucam ca ne iubim
Dar la final ne despartim!

[VIP]Donor ツ

Post by [VIP]Donor ツ » Tue Mar 01, 2016 4:43 pm

Hai sa va explic faza cu gradu acesta [MOD] . Am citit intr-un topic facut de [VIP]Razv unde un player afirma ca noi ca si mod trebuie sa cautam playeri care au nevoie de noi (Ok ai dreptate ) , dar cum sa ii cautam cand noi nu vedem alte regate ( adica daca sunt [MOD] si sunt la regatul rosu vad doar ce se scrie in regatul rosu nu galben/albastru ) mai pe scurt suntem " playeri " cu [MOD] in fata in loc de [Dn] .
Cum sa ajutam noi playeri daca nu le vedem problemele ca mna uni dau pe striga ce probleme au ei ..

Dupa cum se stie [MOD] este deasurpa la [VIP] ( TEORETIC , PRACTIC NUUU )

Acuma sa vorbim din punct de vedere finaciar :
1. Player -> SGA = 400 LEI
2. VIP -> SGA = 300 LEI
3. MOD -> SGA = 300 LEI :lol: :lol: :lol:

Avansezi in grad dar nu prea :lol: :lol:

Aaaaaaaa si da PRO de la [MOD]Donor si PRO de la [VIP]Kub ( uite Miha a dat pro un vip :lol: :lol: )

Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”