de ce ma nu te duce mintea mai mult ?.UpBaBY wrote:Ba... e foarte buna ideea dar cred ca ar trebui sa fie niste intrebari inainte de a lua plazerii. Dar cum e un joc mai mult de noroc sa fie intrebari simple gen : 1+9 , care e 5 litera a cuvantalui abecedar , in tara se afla coloseumul , chestii din astea super simple , fiind un joc noroc sa fie pana la capat.
Bă, o sugestie de event.
- Codrin Bradea Satana
Re: Bă, o sugestie de event.
╭∩╮(O︶︿︶O)╭∩╮
"In Hoc Signo Vinces"
Ma referam sa fie "o selectie" , sa nu vina toti playerii ca asa o sa fie haos pe acolo. Sa fie o serie de 10 intrebari usoare , nu de cultura generala sau metin ca pentru astea e event separat , ci sa fie intrebari sa stie sa raspunda tot prostul , si cei care raspund primii la ele sa fie trasi in mapa Y si cand s-au terminat intrebarile sa se dezvolte eventul propus de tine.[VIP]Mario1 wrote:Ok, mi-ai stârniti interesu` dar n`am prea înţeles cu exactitate ce ai vrut să spui. Eu am vrut să zic să fie exclusiv de noroc, dar unii zic că se vor face blaturi.. dacă membru staff ce`l face e atât de terminat şi retardat mintal incât să facă favoruri e partea a doua...Te aştept să dai reply la comentariu şi să-ţi dezvolţi ideea..UpBaBY wrote:Ba... e foarte buna ideea dar cred ca ar trebui sa fie niste intrebari inainte de a lua plazerii. Dar cum e un joc mai mult de noroc sa fie intrebari simple gen : 1+9 , care e 5 litera a cuvantalui abecedar , in tara se afla coloseumul , chestii din astea super simple , fiind un joc noroc sa fie pana la capat.
- [Diva]Diabla
foarte bine punctat.UpBaBY wrote:Ma referam sa fie "o selectie" , sa nu vina toti playerii ca asa o sa fie haos pe acolo. Sa fie o serie de 10 intrebari usoare , nu de cultura generala sau metin ca pentru astea e event separat , ci sa fie intrebari sa stie sa raspunda tot prostul , si cei care raspund primii la ele sa fie trasi in mapa Y si cand s-au terminat intrebarile sa se dezvolte eventul propus de tine.[VIP]Mario1 wrote:Ok, mi-ai stârniti interesu` dar n`am prea înţeles cu exactitate ce ai vrut să spui. Eu am vrut să zic să fie exclusiv de noroc, dar unii zic că se vor face blaturi.. dacă membru staff ce`l face e atât de terminat şi retardat mintal incât să facă favoruri e partea a doua...Te aştept să dai reply la comentariu şi să-ţi dezvolţi ideea..UpBaBY wrote:Ba... e foarte buna ideea dar cred ca ar trebui sa fie niste intrebari inainte de a lua plazerii. Dar cum e un joc mai mult de noroc sa fie intrebari simple gen : 1+9 , care e 5 litera a cuvantalui abecedar , in tara se afla coloseumul , chestii din astea super simple , fiind un joc noroc sa fie pana la capat.
- [VIP]Mario1
Interesant, am să dau edit topicului.
Degeaba te crezi un mic rege, când de fapt tu eşti doar clovnul regelui.
- [VIP]Mario1
Sus.
- [VIP]Mario1
Sus
- [VIP]Mario1
Hai mă sus cu el, NI S-A LUAT DE BLATURILE DE CĂCAT FĂCUTE LA EVENIMENTE Lorena-Tania cel mai bun exemplu, nici nu a pus întrebarea bine şi Tania deja a scris răspunsul, las`o baltă.
Să răspundă un membru staff ce NU şi-a plătit gradul prin bani sau mozoale anale.
Să răspundă un membru staff ce NU şi-a plătit gradul prin bani sau mozoale anale.
Frumos event!
Am sa-l incerc
)
Am sa-l incerc

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
cv cv in plus care nu o sa se intample[VIP]Eve wrote:pro, cv cv în plus pt svr![]()
o banană,
două portocale,
tutti frutti
două portocale,
tutti frutti
Să-l citez pe Şumudică: E în moarte clinică serverul, la evenimentele actuale se pun intrebări de tot râsul, mereu, niciodată nu s-a schimbat de când joc eu.Myriam wrote:cv cv in plus care nu o sa se intample[VIP]Eve wrote:pro, cv cv în plus pt svr![]()
Sometimes a king has to remind fools why he`s king.