Bă, o sugestie de event.

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Codrin Bradea Satana

Re: Bă, o sugestie de event.

Post by Codrin Bradea Satana » Sun Jul 17, 2016 2:33 am

.UpBaBY wrote:Ba... e foarte buna ideea dar cred ca ar trebui sa fie niste intrebari inainte de a lua plazerii. Dar cum e un joc mai mult de noroc sa fie intrebari simple gen : 1+9 , care e 5 litera a cuvantalui abecedar , in tara se afla coloseumul , chestii din astea super simple , fiind un joc noroc sa fie pana la capat.
de ce ma nu te duce mintea mai mult ?
Image

╭∩╮(O︶︿︶O)╭∩╮
"In Hoc Signo Vinces"

.UpBaBY

Post by .UpBaBY » Sun Jul 17, 2016 3:15 pm

[VIP]Mario1 wrote:
.UpBaBY wrote:Ba... e foarte buna ideea dar cred ca ar trebui sa fie niste intrebari inainte de a lua plazerii. Dar cum e un joc mai mult de noroc sa fie intrebari simple gen : 1+9 , care e 5 litera a cuvantalui abecedar , in tara se afla coloseumul , chestii din astea super simple , fiind un joc noroc sa fie pana la capat.
Ok, mi-ai stârniti interesu` dar n`am prea înţeles cu exactitate ce ai vrut să spui. Eu am vrut să zic să fie exclusiv de noroc, dar unii zic că se vor face blaturi.. dacă membru staff ce`l face e atât de terminat şi retardat mintal incât să facă favoruri e partea a doua...Te aştept să dai reply la comentariu şi să-ţi dezvolţi ideea. :D
Ma referam sa fie "o selectie" , sa nu vina toti playerii ca asa o sa fie haos pe acolo. Sa fie o serie de 10 intrebari usoare , nu de cultura generala sau metin ca pentru astea e event separat , ci sa fie intrebari sa stie sa raspunda tot prostul , si cei care raspund primii la ele sa fie trasi in mapa Y si cand s-au terminat intrebarile sa se dezvolte eventul propus de tine.

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sun Jul 17, 2016 10:26 pm

.UpBaBY wrote:
[VIP]Mario1 wrote:
Ok, mi-ai stârniti interesu` dar n`am prea înţeles cu exactitate ce ai vrut să spui. Eu am vrut să zic să fie exclusiv de noroc, dar unii zic că se vor face blaturi.. dacă membru staff ce`l face e atât de terminat şi retardat mintal incât să facă favoruri e partea a doua...Te aştept să dai reply la comentariu şi să-ţi dezvolţi ideea. :D
Ma referam sa fie "o selectie" , sa nu vina toti playerii ca asa o sa fie haos pe acolo. Sa fie o serie de 10 intrebari usoare , nu de cultura generala sau metin ca pentru astea e event separat , ci sa fie intrebari sa stie sa raspunda tot prostul , si cei care raspund primii la ele sa fie trasi in mapa Y si cand s-au terminat intrebarile sa se dezvolte eventul propus de tine.
foarte bine punctat

[VIP]Mario1

Post by [VIP]Mario1 » Tue Jul 19, 2016 7:23 pm

Interesant, am să dau edit topicului.
Degeaba te crezi un mic rege, când de fapt tu eşti doar clovnul regelui.

[VIP]Mario1

Post by [VIP]Mario1 » Mon Aug 01, 2016 4:52 pm

Sus.

[VIP]Mario1

Post by [VIP]Mario1 » Sat Aug 20, 2016 11:00 pm

Sus

[VIP]Mario1

Post by [VIP]Mario1 » Fri Sep 16, 2016 11:17 am

Hai mă sus cu el, NI S-A LUAT DE BLATURILE DE CĂCAT FĂCUTE LA EVENIMENTE Lorena-Tania cel mai bun exemplu, nici nu a pus întrebarea bine şi Tania deja a scris răspunsul, las`o baltă.

Să răspundă un membru staff ce NU şi-a plătit gradul prin bani sau mozoale anale.

[VIP]Dany

Post by [VIP]Dany » Sat Sep 17, 2016 8:30 pm

Frumos event!
Am sa-l incerc :))
Image
[̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.•

Myriam

Post by Myriam » Thu Sep 29, 2016 9:09 pm

[VIP]Eve wrote:pro, cv cv în plus pt svr 8-)
cv cv in plus care nu o sa se intample
o banană,
două portocale,
tutti frutti

Ruffian

Post by Ruffian » Thu Sep 29, 2016 9:22 pm

Myriam wrote:
[VIP]Eve wrote:pro, cv cv în plus pt svr 8-)
cv cv in plus care nu o sa se intample
Să-l citez pe Şumudică: E în moarte clinică serverul, la evenimentele actuale se pun intrebări de tot râsul, mereu, niciodată nu s-a schimbat de când joc eu.
Sometimes a king has to remind fools why he`s king.

Post Reply

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”