Romanii au talent

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
aladepenet1

Romanii au talent

Post by aladepenet1 » Tue Jan 03, 2017 7:53 pm

1.Referitor la punctele pvp,e enervant sa astepti 10 minute pana sa dai alt kill sa ti se puna punct. Deci eu zic sa se scoata cele 10 minute.
2.Tot despre punctele pvp. Din 500 in 500 de puncte pvp sa primesti grad (prietenos,bun etc.). Adica daca ai 500 de puncte sa primesti prietenos etc.
3.Mai multe evente de minerit
4. Sa se faca un event ca ,,Romanii au talent'' si castigatorul sa primeasca o donatie sau freza/costum smk.
Arde,uite cum arde
Dam semnale cu fum sa ne vezi de departe,
Trag sa-jung unde tu n-ajungi,
Dati-mi bratari si-mbracatima-n dungi.

[VIP]Admir

Re: Romanii au talent

Post by [VIP]Admir » Wed Jan 04, 2017 10:24 pm

1. PRO! Sunt de aceeasi parere.
2. Ineficient. E un server PVP, gradul variaza foarte repede de la Cavaleresc la Rautacios (cel mult). 4 Perle Rosii si ai grad Cavaleresc. CONTRA!
3. PRO! M-am plictisit de aceleasi event-uri in fiecare zi.
4. CONTRA! Nu ai dat un exemplu ca sa pot sa inteleg in ce ar consta acest event asa ca imi voi face propia idee. Talentul de a realiza/creea/compune/interpreta ceva pe PC e la fel de sec ca Bing.com . Mult plagiat. Multa inspiratie si etc. Acum depinde ce intelegi tu prin cuvantul "talent".

aladepenet1

Post by aladepenet1 » Thu Jan 05, 2017 4:21 pm

[VIP]Admir wrote:1. PRO! Sunt de aceeasi parere.
2. Ineficient. E un server PVP, gradul variaza foarte repede de la Cavaleresc la Rautacios (cel mult). 4 Perle Rosii si ai grad Cavaleresc. CONTRA!
4. CONTRA! Nu ai dat un exemplu ca sa pot sa inteleg in ce ar consta acest event asa ca imi voi face propia idee. Talentul de a realiza/creea/compune/interpreta ceva pe PC e la fel de sec ca Bing.com . Mult plagiat. Multa inspiratie si etc. Acum depinde ce intelegi tu prin cuvantul "talent".
La eventul ,,Roamnii au talnt'' sa se aleaga 3 playarii/staffi ca juriu iar iei dau note si cel care are cea mai mare nota castiga
Arde,uite cum arde
Dam semnale cu fum sa ne vezi de departe,
Trag sa-jung unde tu n-ajungi,
Dati-mi bratari si-mbracatima-n dungi.

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Thu Jan 05, 2017 6:44 pm

aladepenet1 wrote:
[VIP]Admir wrote:1. PRO! Sunt de aceeasi parere.
La eventul ,,Roamnii au talnt'' sa se aleaga 3 playarii/staffi ca juriu iar iei dau note si cel care are cea mai mare nota castiga
Mai este un event "Miss & Mister", in care juriul trebuie sa dea note. Astfel de eventuri ar trebuii interzise, am facut un topic la discutii libere despre notele care sau dat la un event. Si organizatorul a recunoscut ca notele date de juriu nu au fost date pe drept. Ce vreau sa spun e ca nu exista un juriu decent pe acest server. Ca sa fii juriu trebuie sa ai niste atributii/calitati/atuuri. Ceea ce majoritate nu au. Deci nu cred ca ar merge un astfel de event, dar in fine, orice e posibil.

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sun Jan 08, 2017 4:09 pm

pro x3
cat despre ultima trebuie sa faci o propunere completa

alexsinicu

Post by alexsinicu » Fri Jan 20, 2017 3:46 pm

[MISS]Diabla wrote:pro x3
cat despre ultima trebuie sa faci o propunere completa
A zis si Admir ca s-a postat deci uita-te acolo unde a zis :mrgreen:

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Fri Jan 20, 2017 4:00 pm

poate el nu se referea la jurizare..

[VIP]Ştefan

Post by [VIP]Ştefan » Mon Jan 23, 2017 1:58 pm

Am 12218 puncte. pe Dn şi nimic...
Pff..
Urât.

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Fri Jan 27, 2017 5:14 pm

[VIP]Ştefan wrote:Am 12218 puncte. pe Dn şi nimic...
Pff..
Urât.
Si te lauzi varule? :lol: :lol:

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Fri Jan 27, 2017 5:17 pm

Pro 1 şi 3 restul contra.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image