Vreau parerea jucatorilor de pe steel in acest topic
Re: Vreau parerea jucatorilor de pe steel in acest topic
Pt ca miss pt ca gm si pt ca lins in fundulet.....nuj in ce zi eram in camera de gm si un membru staff se lauda ca a dat tc la nuj ce topic si era asa incantat/a..de a inceput sa scrie versuri din manele.........bai miss si gm astia de lingeti atat....daca va satisface un tc dat chiar de voi faceti topicuri de pe alte conturi si dati tc pana faceti spume...nu mai abuzati atata ca .....@&$^@*& etc.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
- [Diva]Diabla
la tn a fost prea lunga perioada .... te-am vazut on de 2 ori in jum de an, nu e chiar asa greu de inteles
Daca nu stau in aceeasi mapa cu tine (tu afk mapa de gm rar pe vizibil)..nu inseamna ca nu intru fă.[MISS]Diabla wrote:la tn a fost prea lunga perioada .... te-am vazut on de 2 ori in jum de an, nu e chiar asa greu de inteles
- [Diva]Diabla
te-ai aprins?
-
[VIP]Admir
No, nu fi rea te rog. Hai sa nu va compar, pe ea o vad on de 2-3 ori pe saptamana, dar pe tine rar, foarte rar. Toata lumea stie ca intri odata la saptamana (poate la 2), faci un event, ox de preferat ca nu depui prea mare efort, apoi iesi. Deci nu fi rea. De cate ori pe luna iti incarca Adina contul cu premii?!!! (nu astept raspuns la intrebare)[MISS]Diabla wrote:te-ai aprins?
- [VIP]Robii
Esti tu sigura ca de 2'ori pe an ?'[MISS]Diabla wrote:la tn a fost prea lunga perioada .... te-am vazut on de 2 ori in jum de an, nu e chiar asa greu de inteles

Some said "fire" when the fire was ice
- [Diva]Diabla
la figurat + alte aspecte pe care el le cunoaște[VIP]Robii wrote:Esti tu sigura ca de 2'ori pe an ?'[MISS]Diabla wrote:la tn a fost prea lunga perioada .... te-am vazut on de 2 ori in jum de an, nu e chiar asa greu de inteles
-
[VIP]Admir
Eu am impresia ca te-ai cam pipi pe tine[MISS]Diabla wrote:la figurat + alte aspecte pe care el le cunoaște[VIP]Robii wrote:Esti tu sigura ca de 2'ori pe an ?'[MISS]Diabla wrote:la tn a fost prea lunga perioada .... te-am vazut on de 2 ori in jum de an, nu e chiar asa greu de inteles
- [Diva]Diabla
tu lucrezi 24/24? tot respectul ;">
nu crezi ca era normal sa fie la figurat? nici nu cred ca a donat pentru grad de 2 ani
nu crezi ca era normal sa fie la figurat? nici nu cred ca a donat pentru grad de 2 ani
=)))))))))))) , eu am donat , n am dat o caruta de moduri pentru grad , cum ai facut tu ... ai dat unui player o caruta de moduri pentru donatie grad de lady si acm esti in depresie ca ai primid down la grad =))... crede-ma ca daca ajungeai la [MOD] iti luai viata , vrei sa te mint ? FA .[MISS]Diabla wrote:tu lucrezi 24/24? tot respectul ;">