propunere pentru event clasa VIP

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Locked
DeeMoon

propunere pentru event clasa VIP

Post by DeeMoon » Mon Mar 27, 2017 2:14 am

Daca tot se fac favorizari la event pentru cei cu [VIP] sa le dea iteme speciale nu ca la playeri normale

Si faceti event doar pentru cei [VIP] Ceva special nu mai amestecati playeri in vrajelile astea , se face regulament si apoi pe parcursul eventului se schimba, ca un mebru staff cu, cont player nu a castigat ca a gresit nu stiu ce (e doar un exemplu)

StaFF Incompetent sa faca Eventuri ...

si daca incepeti cu mesaje urate ... incercati sa deschideti cartea bunelor maniere ...

[VIP]Admir

Re: propunere pentru event clasa VIP

Post by [VIP]Admir » Mon Mar 27, 2017 1:00 pm

CONTRA!!! D.I.S.C.R.I.M.I.N.A.R.E. Cauta capitolul asta in cartea bunelor maniere.

ThorKida

Post by ThorKida » Mon Mar 27, 2017 9:33 pm

PRO prea multe favorisme ..credeti-ma am vaz si auzit multe...

Hai Haiterilor veniti si contraziceti-ma
Image
Image

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Tue Mar 28, 2017 12:28 am

DeeMoon wrote:Daca tot se fac favorizari la event pentru cei cu [VIP] sa le dea iteme speciale nu ca la playeri normale

Si faceti event doar pentru cei [VIP] Ceva special nu mai amestecati playeri in vrajelile astea , se face regulament si apoi pe parcursul eventului se schimba, ca un mebru staff cu, cont player nu a castigat ca a gresit nu stiu ce (e doar un exemplu)

StaFF Incompetent sa faca Eventuri ...

si daca incepeti cu mesaje urate ... incercati sa deschideti cartea bunelor maniere ...
Nu se fac favorizari, VIP-ul e un player luat cu 90 de lei + cateva comenzi, da sunt anumite evente la care acestia nu pot participa : Procurare / Hide etc dar de aici sa faci evente separate nu vad rostul

T/C

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”