bună ,mă numesc...

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[VIP]Adea

Re: bună ,mă numesc...

Post by [VIP]Adea » Tue Apr 25, 2017 5:16 pm

Contra...ce a fost atunci a fost pomana .. :roll:
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

Uhtred

Post by Uhtred » Tue Apr 25, 2017 6:30 pm

voi nu gândiţi mă ,toţi proştii au VIP pt că au donat, niciunu n-are pt. atcivitate + că ar mai atrage playeri pe srv şi n am mai avea nevoie de 10 SGA

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Tue Apr 25, 2017 6:34 pm

grad cumperi cu donatie pot sa fie si mai multi

Uhtred

Post by Uhtred » Tue Apr 25, 2017 6:37 pm

încă o propunere ,VIPII care nu au activitate pe forum ,nu ajută la evente pe joc să primeasc down ,să vedem câţi VIPI rămân :))

+ că sunt şi 2x [MOD] care intră din an în paşte şi nu fac nici pe drq (mayu şi zabu)

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Tue Apr 25, 2017 6:39 pm

Uhtred wrote:încă o propunere ,VIPII care nu au activitate pe forum ,nu ajută la evente pe joc să primeasc down ,să vedem câţi VIPI rămân :))

+ că sunt şi 2x [MOD] care intră din an în paşte şi nu fac nici pe drq (mayu şi zabu)
CONTRA la ce ai spus mai sus... si din cate stiu eu sunt 4 : Mayu,Geo,Zabu si Taz mai nou.

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Tue Apr 25, 2017 7:07 pm

Uhtred wrote:încă o propunere ,VIPII care nu au activitate pe forum ,nu ajută la evente pe joc să primeasc down ,să vedem câţi VIPI rămân :))

contra si la asta..
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue Apr 25, 2017 7:15 pm

contra, au deja regulament special de vip , pentru inactivitate se primeşte ban nu undown deoarece el a donat bani pentru vip.. cum ar fi să primescă din nou dn sau ce avea inainte de gradul vip.. o prostie ...

Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Uhtred

Post by Uhtred » Tue Apr 25, 2017 8:14 pm

[MISS]Lorena wrote:contra, au deja regulament special de vip , pentru inactivitate se primeşte ban nu undown deoarece el a donat bani pentru vip.. cum ar fi să primescă din nou dn sau ce avea inainte de gradul vip.. o prostie ...

wow ,regulament :)) doar pt că stau afk la ox asta nu înseamână activitate ,dacă se respecta regulamentu nu erau aşa mulţi vipi acum ,şi da , e mai bine ban decât down
dacă se respecta regulamentul zabu ,mayu ,taz ,geo aveau de mult down

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Tue Apr 25, 2017 8:22 pm

incativitate inseamna sa nu intre 1 luna deloc pe cont

Uhtred

Post by Uhtred » Tue Apr 25, 2017 8:31 pm

NU E BINE ,SCHIMBAŢI REGULAMENTU ,CN NU AJUTĂ LA EVENTE SAU NU E ACTIV PE FORUM SĂ MOARĂ SAU SĂ AIBĂ BAN

Post Reply

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”