- speşăl - asta e cuvantul[MISS]Lorena wrote:gradul de Dn este grad de dn (donator bancar), iar acest grad de MR SAU altul cine ştie este un simplu grad, nu permanent câştigat la eveniment.. mu are treabă cu restul gradelor.
Poate.
- [Diva]Diabla
Re: Poate.
- [MOD]Lorena
bine punctat e #special.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

-
[VIP]Admir
Pai da, si nu e corect ca eu sa donez pentru un grad de Dn, iar altul sa ia Mister pe 20 de reclame.[MISS]Lorena wrote:gradul de Dn este grad de dn (donator bancar), iar acest grad de MR SAU altul cine ştie este un simplu grad, nu permanent câştigat la eveniment.. nu are treabă cu restul gradelor.
Si oricum nu se poate face asa ceva.
In primul rand orice event tine 3 saptamani maxim.
In al 2-lea rand nu pot fi 2 evente in acelasi timp.
In al 3-lea rand trebuie sa ceri un anumit numar de reclame. Gen 1000 locul 1. 800 locul 2. 600 locul 3.
In primele 2 zile se ocupa toate locurile, asa ca nimeni nu o sa mai faca reclame pentru ca nu are rost. Nu poti sa nu ceri o limita minima de reclame pentru ca altfel toti s-ar ghida dupa ultimul care posteaza. Iar daca ultimul face 200, atunci nu merita acel grad si acele iteme mod.
In al 4-lea rand. Abia daca se face un event cu premiu in moduri pe luna. Iar asta nu cred ca va fi al 2-lea + ca sa fie luna de luna.
Nimeni nu s-ar chinuii sa faca mii de reclame pentru un grad care nu e permanent, tine o luna, si nu ai nici posibilitatea de a tine moduri pe el. D-aia nu se vor face reclame. Si ti-am spus, Fifty nu o sa dea niciodata moduri si grad de [Mr] unor playeri pe 2-300 de reclame.
Draga mea Lorena, sunt niste evenimente foarte mari in constructie. Lasa-le pe alea sa-si faca loc.
+ Ca fiecare grad are semnificatia lui, iar [Mr] nu are nici o treaba cu reclamele. Tine cont ca 1000 de reclame nu-ti aduc 100 de playeri. Iti aduc 5-6. Daca nu stii sa ii pastrezi aici e problema.
Playeri noi se apuca in fiecare zi, dar unu nu ramane. Pentru ca serveru e facut de asa natura incat sa pleci greu de jos.
Faceti sugestii care tina playerii pe server, nu sa ii aduca, ca apoi sa plece.
Dupa toate astea, tot nu inteleg de ce nu faci tu acele 2-300 de reclame?
Te-am mai intrebat in alt topic pe aceeasi tema si ai evitat raspunsul. Oricum ai luat [MISS] pe reclame, acum de ce numai faci?
- [MOD]Lorena
am luat miss pentru activitate iar asta constă şi reclamele logic, deorece Adinna a spus să nu fac acum să fac când vine noul client . Iar aici nu este treaba ta, când fac eu reclame şi când nu.
[VIP]Admir wrote:Pai da, si nu e corect ca eu sa donez pentru un grad de Dn, iar altul sa ia Mister pe 20 de reclame.[MISS]Lorena wrote:gradul de Dn este grad de dn (donator bancar), iar acest grad de MR SAU altul cine ştie este un simplu grad, nu permanent câştigat la eveniment.. nu are treabă cu restul gradelor.
In al 3-lea rand trebuie sa ceri un anumit numar de reclame. Gen 1000 locul 1. 800 locul 2. 600 locul 3.
In primele 2 zile se ocupa toate locurile, asa ca nimeni nu o sa mai faca reclame pentru ca nu are rost. Nu poti sa nu ceri o limita minima de reclame pentru ca altfel toti s-ar ghida dupa ultimul care posteaza. Iar daca ultimul face 200, atunci nu merita acel grad si acele iteme mod.
In al 4-lea rand. Abia daca se face un event cu premiu in moduri pe luna. Iar asta nu cred ca va fi al 2-lea + ca sa fie luna de luna.
Nimeni nu s-ar chinuii sa faca mii de reclame pentru un grad care nu e permanent, tine o luna, si nu ai nici posibilitatea de a tine moduri pe el. D-aia nu se vor face reclame. Si ti-am spus, Fifty nu o sa dea niciodata moduri si grad de [Mr] unor playeri pe 2-300 de reclame.
Draga mea Lorena, sunt niste evenimente foarte mari in constructie. Lasa-le pe alea sa-si faca loc.
+ Ca fiecare grad are semnificatia lui, iar [Mr] nu are nici o treaba cu reclamele. Tine cont ca 1000 de reclame nu-ti aduc 100 de playeri. Iti aduc 5-6. Daca nu stii sa ii pastrezi aici e problema.
Playeri noi se apuca in fiecare zi, dar unu nu ramane. Pentru ca serveru e facut de asa natura incat sa pleci greu de jos.
Te-am mai intrebat in alt topic pe aceeasi tema si ai evitat raspunsul. Oricum ai luat [MISS] pe reclame, acum de ce numai faci?

-
[VIP]Admir
In ce a constat activitatea asta? Cand tu aveai MOD? Nu pup in cur pe Lexx dar el merita MOD. Tu nu cred ca ai fost nici pe sfert. Adica tu te certai cu tot staffu si nu erai de acord cu nimic. Ai uitat ce facea VIP Lorena? Fara suparare dar gandeste inainte postezi ceva. Sunt curios cate reclame faci, vezi sa nu fii prima ca pe urma bate la ochi. Draga mea, n-ai nici un atu' de Staff. D-asta o sa faci reclame. Munca de jos. Daca erai cineva stai linistita ca nu te punea sa le faci. Daca ar fi vorba de scadere in grad, ai fi prima dupa ce-i inactivi. Sa stai map1 si sa iti dai emotii nu inseamna activitate. Ti s-a zis odata, de 2x, macar ai bun simt si da-ti in alta parte. Nu ne place sa vedem Staff care isi da emotii in map1. Ti se pare de fala? Off grea ti-a fost viata daca ai ajuns sa vezi o placere in a avea o relatie virtuala. Eu numai vad nici un staff care se "saruta" in map1. Defapt, mai au astia relatii? Aa da, Lorena.[MISS]Lorena wrote:am luat miss pentru activitate iar asta constă şi reclamele logic, deorece Adinna a spus să nu fac acum să fac când vine noul client . Iar aici nu este treaba ta, când fac eu reclame şi când nu.[VIP]Admir wrote:Pai da, si nu e corect ca eu sa donez pentru un grad de Dn, iar altul sa ia Mister pe 20 de reclame.[MISS]Lorena wrote:gradul de Dn este grad de dn (donator bancar), iar acest grad de MR SAU altul cine ştie este un simplu grad, nu permanent câştigat la eveniment.. nu are treabă cu restul gradelor.
- [MOD]Lorena
dacă era aşa luam ban de mult timp, aşa că fiecare să-şi vadă de viaţa lui. Că pe mine nu mă interesează ce faci tu in map 1.Acest topic este făcut pentru o sugestie bună/rea fiecare işi dă cu părerea despre sugestie, nu este făcut să spui tu ce te doare.

- [Diva]Diabla
faptul ca faci 2 - 3 video uri eu una nu o consider avansare.. + comportament foarte urat fata de membrii staffIn ce a constat activitatea asta? Cand tu aveai MOD? Nu pup in cur pe Lexx dar el merita MOD. Tu nu cred ca ai fost nici pe sfert. Adica tu te certai cu tot staffu si nu erai de acord cu nimic. Ai uitat ce facea VIP Lorena? Fara suparare dar gandeste inainte postezi ceva. Sunt curios cate reclame faci, vezi sa nu fii prima ca pe urma bate la ochi. Draga mea, n-ai nici un atu' de Staff. D-asta o sa faci reclame. Munca de jos. Daca erai cineva stai linistita ca nu te punea sa le faci. Daca ar fi vorba de scadere in grad, ai fi prima dupa ce-i inactivi. Sa stai map1 si sa iti dai emotii nu inseamna activitate. Ti s-a zis odata, de 2x, macar ai bun simt si da-ti in alta parte. Nu ne place sa vedem Staff care isi da emotii in map1. Ti se pare de fala? Off grea ti-a fost viata daca ai ajuns sa vezi o placere in a avea o relatie virtuala. Eu numai vad nici un staff care se "saruta" in map1. Defapt, mai au astia relatii? Aa da, Lorena. .
-
[VIP]Admir
Nu ma doare nimic si chiar nu ma intereseaza, imi place sa iti dau peste nas pentru ca daca erai player normal nu-ti ziceam nimic, dar esti Staff ma Loreno ma, comporta-te ca atare. Tu fata de aia care au luat Staff pe bani ar trebuii sa fii un exemplu. Nu sa fii desconsiderata de toti " cand s-a chinuit tot staffu sa te faca sa intelegi intr-o reclamatie iar tu o tineai pe a ta ". " daca era asa luam ban de mult ", din generatia ta de membri nu a luat nimeni ban. " ma pis pe ei nu ma intereseaza de grad, daca ma supara imi iau altul". Pe tine daca te baneaza iti interzice sa iti mai iei altul.[MISS]Lorena wrote:dacă era aşa luam ban de mult timp, aşa că fiecare să-şi vadă de viaţa lui. Că pe mine nu mă interesează ce faci tu in map 1.Acest topic este făcut pentru o sugestie bună/rea fiecare işi dă cu părerea despre sugestie, nu este făcut să spui tu ce te doare.
up
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
Nu vreau să contest activitatea membrilor staff (fiecare face ce vrea), dar, nu înteleg propunerile de gen ''Vrem event in care să se ia grad (permanent sau temporar) și să facem 20 reclame'', sau ''Hai să dăm si donatii 2013'' că na , ne-am plictisit de donatiile cod/2012 si trebuie să ne intregim colectia. MAI ALES CĂ VINE DE LA UN MEMBRU STAFF!

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel