Ehh.
Re: Ehh.
Totul se anulează după ora 00:00, încheierea zilei. Dacă a avut înainte de 00:00 mute 1h, după 00:00 ia iar warn[Dn]Liviu wrote:Sincer , eu nu cred că asta nu e așa mare problema .. dacă respectivul player a ajuns să primească mute 1h în acea zi gândeștete că a înjurat sau na ce o fi făcut de 3 ori după warn , mute 15 min , mute 1h ... dacă continuă atunci cred că el are o problemă.(Nu sunt sigur dar dacă să zicem azi a luat warn și mute 15 min , mâine la prima abatere primește iar warn nu direct 1h nu?)[MISS]Lorena wrote:da, m-am referit după mute 1h să se dea 3 nu dintr-o dată 6 h.. că e mult... părerea mea.. apoi după 3 să se dea 6..[MISS]Diabla wrote:eu zic că e ok...adică până la6 h trebuie să ia warn, mute15 minute și mute 1h..
În concluzie, nu văd rostul modificării regulamentului la capitolul acesta.Cum am mai zis dacă băiatul trece în respectiva zi de mutele de 1h, eu zic că merită 6h să se calmeze, cu totul că nu aș vedea pe cineva să mai comenteze după 1h(cu siguranță vor exista excepții, nu zic că nu)
- [MOD]Lorena
sunt care au ajuns şi la permanent in nici 10 minute

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

- [VIP]Sophieee
am ajuns și la ban ip[MISS]Lorena wrote:sunt care au ajuns şi la permanent in nici 10 minute![]()
![]()
Passe, passe, passera, la dernière restera
Imperfecşăn wrote:am ajuns și la ban ip[MISS]Lorena wrote:sunt care au ajuns şi la permanent in nici 10 minute![]()
![]()