gata am lasat doar o imagine:):*[Lady]Bia wrote:Wyzo te rog frumos să mai ştergi din "semnătură"
PROPUNERE PENTRU FORUM
Re: PROPUNERE PENTRU FORUM

- [VIP]Andru
Era Zebra. :">
Am sters-o ca-mi place asta cu Chimie mai mult :> mu mu
Am sters-o ca-mi place asta cu Chimie mai mult :> mu mu
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k
- [VIP]Andru
<3[Lady]Bia wrote:Wyzo te rog frumos să mai ştergi din "semnătură"
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k
- [VIP]Sophieee
50%-50%
Pro pentru că poate fi deranjant + că arată urât . .
Contra pentru că fiecare are dreptul să îşi pună ce semnătură doreşte .
Passe, passe, passera, la dernière restera
[VIP]Andu cred ca pana acum sigur meriti un warn pentru off-topic si dubu post

-
[Lady]Bia
DECI CARE MAI COMENTEAZĂ PE LÂNGĂ SUBIECT LA ACEST TOPIC ARE WARN.
Eu zic ca "Wyzo" nu are dreptate si nu e drept ce face, fiecare si,a spus parerea si nu cred ca ar fi cazul sa facem "Chat" pentru ca avem PM in joc, eu asa cred 

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
ce dreptate nu am ma ?[VIP]Dany. wrote:Eu zic ca "Wyzo" nu are dreptate si nu e drept ce face, fiecare si,a spus parerea si nu cred ca ar fi cazul sa facem "Chat" pentru ca avem PM in joc, eu asa cred
nu merita warn ca a facut dublu post ? stai sa caut regulamentu
[ADM]Disayer wrote: Nu postati de 2 sau mai multe ori acelasi topic altfel veti primi :
-> Prima abatere : Warn
->A doua abatere : Ban

CONTRA

§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart. §
Se mai poate rezolva aceasta mica ''problema'' prin recrutarea unei echipe de Profi Art care sa se ocupe de semnaturi si avatare personalizate in care sa apara numele de player si ce mai doreste in anumite limite . Oricum PRO!