PRO darrrrrr nu se va aplica pe sv, cultură generală, NU există "aicişa" din păcate.
Stuffs
Re: Stuffs
Nici nu ştiu ce să zic, dacă spun PRO îmi e teamă că pe server când se vor pune intrebările vor fi pocite de către minunata echipă a serverului. "Edyson" e pe val,
.
PRO darrrrrr nu se va aplica pe sv, cultură generală, NU există "aicişa" din păcate.
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
- [VIP]Sophieee
Mulţam' de păreri.
La faza cu *cultură generală, NU există "aicişa"* nu mai am ce să comentez , îţi dau dreptate..
D'asta spuneam şi eu că nu prea are cine să le facă , majoritatea nu se bagă ştiind că nu-s capabili de d'astea .WaLLy wrote:Nici nu ştiu ce să zic, dacă spun PRO îmi e teamă că pe server când se vor pune intrebările vor fi pocite de către minunata echipă a serverului. "Edyson" e pe val,.
La faza cu *cultură generală, NU există "aicişa"* nu mai am ce să comentez , îţi dau dreptate..
Passe, passe, passera, la dernière restera
Înafară de Adinna & Geo care mai fac şi evente diferite , NU DOAR CAPITALE & APĂRĂRI , ceilalţi parcă nu există .Lawff wrote:UP, nu sunt greu de facut astea . Puneti-le in aplicare frateee

Tu cine eşti? că eu sunt dragostea din tei ,
Am venit să mă ofilesc cu tine , hai , nu vrei ? [Spike]
- [LADY]Bella
Mulţumim de sugestie , se vor lua în considerare
T/C
T/C
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]