☺ Schimbarea numelui la [VIP] ☺
Re: ☺ Schimbarea numelui la [VIP] ☺
Ma bucur sa vad ca sunt un "exemplu"
De la mine ai un PRO !!!
De la mine ai un PRO !!!
" Today was good. Today was fun. Tomorrow is another one. "
Dr. Seuss

Dr. Seuss

Pro ;]

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
- [VIP]Adinna
Deci îmi cam pare rău dar nu sunt de acord cu Seba..
Nu se schimbă numele la 5 lei, mai ales că sunt o groază de [VIP]-i, şi din moment ce unul se face cunoscut şi îşi schimbă numele . . aduce o oarecare confuzie asupra playerilor.
Numele la [VIP] se pot schimba în cazuri de urgenţă [ foarte bine punctat referitor la cazul Danielei şi al lui Dany . înainte, [VIP]Daniela era [VIP]Dany , iar [VIP]Dany de acum era [VIP]iDany . . şi foarte multă lume îi confunda .]
Deci eu sunt cam contra.
Nu se schimbă numele la 5 lei, mai ales că sunt o groază de [VIP]-i, şi din moment ce unul se face cunoscut şi îşi schimbă numele . . aduce o oarecare confuzie asupra playerilor.
Numele la [VIP] se pot schimba în cazuri de urgenţă [ foarte bine punctat referitor la cazul Danielei şi al lui Dany . înainte, [VIP]Daniela era [VIP]Dany , iar [VIP]Dany de acum era [VIP]iDany . . şi foarte multă lume îi confunda .]
Deci eu sunt cam contra.

Pro.
♥#Când îţi auzeam glasul intram în delir
Acum tu eşti singura ce mă face să respir.#♥[Antidot]
Acum tu eşti singura ce mă face să respir.#♥[Antidot]
m-am răzgândit.
Contra.
Contra.
That means I don't fuck with you
I'm a boss, you a worker bitch
I'm a boss, you a worker bitch
- [LADY]Bella
PRO❤ Whayes . wrote: Dacă s-ar fi putut schimba, nu cred că ar mai fi fost necesar să fac un astfel de topic, în care să propun lucrul ăsta, plus că.. de chestia cu Daniela am menţionat din câte ai văzut în post, iar.. 5lei ?.. măcar de spuneai şi tu mai mult . ;3 Oricum, nu, nu poţi schimba numele la [VIP] cu 5 lei, din câte ştiu eu, doar dacă vorbeşti cu Bogdan şi ai nuş care motiv, poate că o să ţi-l schimbe.
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]