DjCola wrote:-s şo pro...Sophie. wrote:ce pro băDjCola wrote:pro![]()
![]()
:)
Re: :)
Tocilarii ăştia de fac pe mafioţii,
Dacă le-nchizi calculatoru' le tremură chiloţii;
Bagabonţii sunt acuma virtuali,
Vorbesc cuvinte mari, dar sunt nişte ţărani
Că toţi se dau golani din spatele tastaturii
Aduc înjurii şi d-asta mai mereu mă-nfurii.
Puțin îmi pasă de forum ,de sugestie și de server ,dacă era altfel încă era deschis topicul.Mădă şmk wrote:
apropo, Răzvane., uite-ţi răspunsul la topicul tău legat de design.viewtopic.php?f=8&t=8792
viewtopic.php?f=8&t=64 -<
2 zile sau 1 an?
Cya.
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
GG MADAH ii doare in ****.. is 23423424 de sugesti si una nu e luat in considerare e pusa de forma sectiunea asta.. multi in pupa-''' pe fify si disayer,crede-ti ca daca ii luati aparearea(cei din staff) va avanseaza? multi zic ca au copii e vara pnm.. pai punel pe unu care le are sa se ocupe daca tu ----------la mare.. pa pwp
- [LADY]Bella
numai eu am pus în aplicare vreo 4-5 evente + colegii mei .Seba . wrote: GG MADAH ii doare in ****.. is 23423424 de sugesti si una nu e luat in considerare e pusa de forma sectiunea asta.. multi in pupa-''' pe fify si disayer,crede-ti ca daca ii luati aparearea(cei din staff) va avanseaza? multi zic ca au copii e vara pnm.. pai punel pe unu care le are sa se ocupe daca tu ----------la mare.. pa pwp
a,da ai warn pentru exprimare .gg
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
R.I.P. româna.Seba . wrote: GG MADAH ii doare in ****.. is 23423424 de sugesti si una nu e luat in considerare e pusa de forma sectiunea asta.. multi in pupa-''' pe fify si disayer,crede-ti ca daca ii luati aparearea(cei din staff) va avanseaza? multi zic ca au copii e vara pnm.. pai punel pe unu care le are sa se ocupe daca tu ----------la mare.. pa pwp
Tu crezi ca stau pe pc sa fac gramatica?DjCola wrote:R.I.P. româna.Seba . wrote: GG MADAH ii doare in ****.. is 23423424 de sugesti si una nu e luat in considerare e pusa de forma sectiunea asta.. multi in pupa-''' pe fify si disayer,crede-ti ca daca ii luati aparearea(cei din staff) va avanseaza? multi zic ca au copii e vara pnm.. pai punel pe unu care le are sa se ocupe daca tu ----------la mare.. pa pwp
Mi se rupe de tine si de ce zici tu
- [LADY]Bella
Încetaţi cu cearta !
n-ai ce face man.Seba . wrote: GG MADAH ii doare in ****.. is 23423424 de sugesti si una nu e luat in considerare e pusa de forma sectiunea asta.. multi in pupa-''' pe fify si disayer,crede-ti ca daca ii luati aparearea(cei din staff) va avanseaza? multi zic ca au copii e vara pnm.. pai punel pe unu care le are sa se ocupe daca tu ----------la mare.. pa pwp
Tocilarii ăştia de fac pe mafioţii,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++[LADY]Bella wrote:Seba . wrote: GG MADAH ii doare in ****.. is 23423424 de sugesti si una nu e luat in considerare e pusa de forma sectiunea asta.. multi in pupa-''' pe fify si disayer,crede-ti ca daca ii luati aparearea(cei din staff) va avanseaza? multi zic ca au copii e vara pnm.. pai punel pe unu care le are sa se ocupe daca tu ----------la mare.. pa pwp
Bella, fără edit la ce a scris eu, aştept warn sau ban
modificat de [Lady]Bella
- [LADY]Bella
ştii ce ai ? ai ban . m-am săturat de toţi - căutătorii de atenţie - .