Propunere bombă ;>

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[VIP]Adinna

Re: Propunere bombă ;>

Post by [VIP]Adinna » Tue Feb 09, 2016 10:44 pm

Imperfecşăn wrote:
liderii acestor bresle nu se mai joc ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Iar eşti invidioasă, copilă.
Image

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Tue Feb 09, 2016 10:45 pm

scz dak snt invidhioasă dar yo skriu korekt gramatikl pwp
dar ncsf dacă ei nu se joacă...joc skz
Passe, passe, passera, la dernière restera

Anna♥♥

Post by Anna♥♥ » Wed Feb 10, 2016 1:47 am

Imperfecşăn wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
she killed it :lol: :lol: :lol: :lol:
A girl should be two things: classy and fabulous.
Image
Image

[VIP]Răzv

Post by [VIP]Răzv » Thu Feb 11, 2016 9:20 pm

Bump.
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.

iLaur
Location: ''Fii fericit cât trăieşti , pentru că mort o să fii mult timp ''

Post by iLaur » Fri Feb 12, 2016 5:02 am

Pro , cumnate

[MOD]Mistic

Post by [MOD]Mistic » Tue Feb 16, 2016 9:13 am

[VIP]Lorenna♕ wrote:Pro, oricum unele din "top" sunt făcute din blaturi70% şi din munca altora nu al lideriilor...şi dacă se vor sparge puţine din ele vor ajunge iar in top cei care sunt capabili bineinţeles.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 'u made my morning. vorbesti de blaturi de parca tu n-ai facut . contra .
Imperfecşăn wrote:
.. no words :lol: :lol:

[VIP]Donor ツ

Post by [VIP]Donor ツ » Tue Feb 16, 2016 6:44 pm

CONTRAAA , ba voi ganditi ce ziceti ?? Daca doriti war cu #1 Dalmatieni vorbiti cu Nadin si se da war nu e nici o problema ( sau imi ziceti mie ca stiti unde sa dati pm vorbesc eu cu nadin si dam war ) . . . Dar daca dam sa facem si un mic pariu ( vorbim de 10-15 moduri 115 de breasal ) ca asa sa pierdem timpu degeaba nu are rost ..."time is money" . :D

Si daca se dau blaturi ce ??? Daca esti prins esti sanctionat daca nu asta e ... " Hotul neprins , negustor cinstit " . Si sa dai blat e greu si trebuie sa muncesti ... Lorena parca tu ai avut ban pt blat :lol: :lol:
Pacat Lorena in 23 Dec spre 24 Dec 2015 a fost un war contra la persoanele cu care esti tu acuma prietena ... asa se schimba taberele ca sosetele da na e problema ta ... dar sa mai si zici faza cu blaturi si etc si lideri ...P.S : Imi pare rau ca nu te-am inregistrat cand te injurai cu Deyu si Kepa si acuma esti cu ei :lol: :lol: GeGe Caracter cu valoare !!! :!: :!:
Image

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Tue Feb 16, 2016 7:04 pm

[VIP]Donor ツ wrote:CONTRAAA , ba voi ganditi ce ziceti ?? Daca doriti war cu #1 Dalmatieni vorbiti cu Nadin si se da war nu e nici o problema ( sau imi ziceti mie ca stiti unde sa dati pm vorbesc eu cu nadin si dam war ) . . . Dar daca dam sa facem si un mic pariu ( vorbim de 10-15 moduri 115 de breasal ) ca asa sa pierdem timpu degeaba nu are rost ..."time is money" . :D

Si daca se dau blaturi ce ??? Daca esti prins esti sanctionat daca nu asta e ... " Hotul neprins , negustor cinstit " . Si sa dai blat e greu si trebuie sa muncesti ... Lorena parca tu ai avut ban pt blat :lol: :lol:
Pacat Lorena in 23 Dec spre 24 Dec 2015 a fost un war contra la persoanele cu care esti tu acuma prietena ... asa se schimba taberele ca sosetele da na e problema ta ... dar sa mai si zici faza cu blaturi si etc si lideri ...P.S : Imi pare rau ca nu te-am inregistrat cand te injurai cu Deyu si Kepa si acuma esti cu ei :lol: :lol: GeGe Caracter cu valoare !!! :!: :!:
GG Kidule :lol: :lol: :lol: :lol:

SlimShadyMDF

Post by SlimShadyMDF » Tue Feb 16, 2016 10:18 pm

[VIP]Donor ツ wrote: Pacat Lorena in 23 Dec spre 24 Dec 2015 a fost un war contra la persoanele cu care esti tu acuma prietena ... asa se schimba taberele ca sosetele da na e problema ta ... dar sa mai si zici faza cu blaturi si etc si lideri ...P.S : Imi pare rau ca nu te-am inregistrat cand te injurai cu Deyu si Kepa si acuma esti cu ei :lol: :lol: GeGe Caracter cu valoare !!! :!: :!:
1-0 Thug Life .

"Când ai ceva de câştigat, îţi oferi compania,
Da' schimbi anutrajele mai des decât chiria"

West Side Nigga .
Image

Lian

Post by Lian » Tue Feb 16, 2016 10:42 pm

Bă io zic PRO,şi Bia ştii vorba aia "râde ciob de oală spartă"? Eu unu' zic că eşti mai rău decât Lorena,eşti o pupincuristă care într-o zi îl vorbeşti de rău pe x sau y şi mâine vorbeşti cu el sau mai ştiu eu ce,sooo.........
Salot
Image

Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”