Iar eşti invidioasă, copilă.Imperfecşăn wrote:liderii acestor bresle nu se mai joc ?![]()
![]()
![]()
![]()
Propunere bombă ;>
- [VIP]Adinna
Re: Propunere bombă ;>

- [VIP]Sophieee
scz dak snt invidhioasă dar yo skriu korekt gramatikl pwp
dar ncsf dacă ei nu se joacă...joc skz
dar ncsf dacă ei nu se joacă...joc skz
Passe, passe, passera, la dernière restera
she killed itImperfecşăn wrote:liderii acestor bresle nu se mai joc ?![]()
![]()
![]()
![]()
A girl should be two things: classy and fabulous.

Bump.
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
Pro , cumnate
-
[MOD]Mistic
[VIP]Lorenna♕ wrote:Pro, oricum unele din "top" sunt făcute din blaturi70% şi din munca altora nu al lideriilor...şi dacă se vor sparge puţine din ele vor ajunge iar in top cei care sunt capabili bineinţeles.
.. no wordsImperfecşăn wrote:liderii acestor bresle nu se mai joc ?
- [VIP]Donor ツ
CONTRAAA , ba voi ganditi ce ziceti ?? Daca doriti war cu #1 Dalmatieni vorbiti cu Nadin si se da war nu e nici o problema ( sau imi ziceti mie ca stiti unde sa dati pm vorbesc eu cu nadin si dam war ) . . . Dar daca dam sa facem si un mic pariu ( vorbim de 10-15 moduri 115 de breasal ) ca asa sa pierdem timpu degeaba nu are rost ..."time is money" .
Si daca se dau blaturi ce ??? Daca esti prins esti sanctionat daca nu asta e ... " Hotul neprins , negustor cinstit " . Si sa dai blat e greu si trebuie sa muncesti ... Lorena parca tu ai avut ban pt blat
Pacat Lorena in 23 Dec spre 24 Dec 2015 a fost un war contra la persoanele cu care esti tu acuma prietena ... asa se schimba taberele ca sosetele da na e problema ta ... dar sa mai si zici faza cu blaturi si etc si lideri ...P.S : Imi pare rau ca nu te-am inregistrat cand te injurai cu Deyu si Kepa si acuma esti cu ei
GeGe Caracter cu valoare !!!

Si daca se dau blaturi ce ??? Daca esti prins esti sanctionat daca nu asta e ... " Hotul neprins , negustor cinstit " . Si sa dai blat e greu si trebuie sa muncesti ... Lorena parca tu ai avut ban pt blat
Pacat Lorena in 23 Dec spre 24 Dec 2015 a fost un war contra la persoanele cu care esti tu acuma prietena ... asa se schimba taberele ca sosetele da na e problema ta ... dar sa mai si zici faza cu blaturi si etc si lideri ...P.S : Imi pare rau ca nu te-am inregistrat cand te injurai cu Deyu si Kepa si acuma esti cu ei

-
[Lady]Bia
GG Kidule[VIP]Donor ツ wrote:CONTRAAA , ba voi ganditi ce ziceti ?? Daca doriti war cu #1 Dalmatieni vorbiti cu Nadin si se da war nu e nici o problema ( sau imi ziceti mie ca stiti unde sa dati pm vorbesc eu cu nadin si dam war ) . . . Dar daca dam sa facem si un mic pariu ( vorbim de 10-15 moduri 115 de breasal ) ca asa sa pierdem timpu degeaba nu are rost ..."time is money" .![]()
Si daca se dau blaturi ce ??? Daca esti prins esti sanctionat daca nu asta e ... " Hotul neprins , negustor cinstit " . Si sa dai blat e greu si trebuie sa muncesti ... Lorena parca tu ai avut ban pt blat![]()
![]()
Pacat Lorena in 23 Dec spre 24 Dec 2015 a fost un war contra la persoanele cu care esti tu acuma prietena ... asa se schimba taberele ca sosetele da na e problema ta ... dar sa mai si zici faza cu blaturi si etc si lideri ...P.S : Imi pare rau ca nu te-am inregistrat cand te injurai cu Deyu si Kepa si acuma esti cu ei![]()
![]()
- SlimShadyMDF
1-0 Thug Life .[VIP]Donor ツ wrote: Pacat Lorena in 23 Dec spre 24 Dec 2015 a fost un war contra la persoanele cu care esti tu acuma prietena ... asa se schimba taberele ca sosetele da na e problema ta ... dar sa mai si zici faza cu blaturi si etc si lideri ...P.S : Imi pare rau ca nu te-am inregistrat cand te injurai cu Deyu si Kepa si acuma esti cu ei![]()
![]()
"Când ai ceva de câştigat, îţi oferi compania,
Da' schimbi anutrajele mai des decât chiria"
West Side Nigga .

Bă io zic PRO,şi Bia ştii vorba aia "râde ciob de oală spartă"? Eu unu' zic că eşti mai rău decât Lorena,eşti o pupincuristă care într-o zi îl vorbeşti de rău pe x sau y şi mâine vorbeşti cu el sau mai ştiu eu ce,sooo.........
Salot
Salot