Propuneri M2S

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[VIP]tbcck

Re: Propuneri M2S

Post by [VIP]tbcck » Fri Sep 05, 2014 3:21 pm

PRO mai ales ca decand cu [Dn] nici la prieteni nu poti da add unora
„In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.“

xSoulOfDevil

Post by xSoulOfDevil » Fri Sep 05, 2014 6:00 pm

1. Pro - ar ajuta .
2. Pro - ar face mai multi playeri sa doneze pentru vip :-??
3. Contra - La forum inca se lucreaza , sa multi pe ipboard nu-I chiar asa usor chiar daca are moderator/admin panel mult mai simplu si e mai usor de administrat , crede-ma stiu ce spun am avut pe mana ceva timp o comunitate de servere sa-mp - cs .
Image
"Prefer o bere cu câţiva golani,
Decât cu oameni cu figuri de milioane, pe care nu dau doi bani."

[VIP]3s3

Post by [VIP]3s3 » Fri Sep 05, 2014 6:03 pm

liviu3d wrote:1. PRO - ar fi fain .
2. CONTRA - S-ar dona mai mult pentru gradul VIP ( dupa cum observati sunt multi VIPI care profita de grad [UNI] ) , Addina daca pentru ox esti ''ofticata'' intra cu un caracter normal si un VIP consider ca nu are nevoie de itemele primite la ox ( Parerea mea .)
3. CONTRA - mi se pare ok asa cum e
;)
De ce consideri mă că un [VIP] nu are nevoie de iteme primite la ox? Crezi că nouă ne pică din cer? Crezi că ne trezim dimineaţa cu inventaru` plin de iteme şi le aruncăm că nu avem ce face cu ele? Ce e cu logica asta pe voi mă? Donaţi şi voi să fiţi [VIP] şi o să vedeţi că aveţi mai puţine drepturi decât un player. De obligaţii nici nu mai zic. Învăţaţi să vă mai ţineţi clonţu` că noi nu avem comanda /item sau mai ştiu eu ce. Şi dacă s`ar dona mai mult pentru gradu` de [VIP] cu ce te afectează pe tine? Eşti invidios că tu nu poţi? Dacă încalcă regulamentu` stai tu calm. Există pedepse destule. Ştii ce mă întreb? Tu de ce ai comentat aici? Să arăţi căt eşti de paralel?
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!
Image
ImageImageImage
Image

xSoulOfDevil

Post by xSoulOfDevil » Fri Sep 05, 2014 8:59 pm

[VIP]3s3 wrote:
2. CONTRA - S-ar dona mai mult pentru gradul VIP ( dupa cum observati sunt multi VIPI care profita de grad [UNI] ) , Addina daca pentru ox esti ''ofticata'' intra cu un caracter normal si un VIP consider ca nu are nevoie de itemele primite la ox ( Parerea mea .)
;)
De ce consideri mă că un [VIP] nu are nevoie de iteme primite la ox? Crezi că nouă ne pică din cer? Crezi că ne trezim dimineaţa cu inventaru` plin de iteme şi le aruncăm că nu avem ce face cu ele? Ce e cu logica asta pe voi mă? Donaţi şi voi să fiţi [VIP] şi o să vedeţi că aveţi mai puţine drepturi decât un player. De obligaţii nici nu mai zic. Învăţaţi să vă mai ţineţi clonţu` că noi nu avem comanda /item sau mai ştiu eu ce. Şi dacă s`ar dona mai mult pentru gradu` de [VIP] cu ce te afectează pe tine? Eşti invidios că tu nu poţi? Dacă încalcă regulamentu` stai tu calm. Există pedepse destule. Ştii ce mă întreb? Tu de ce ai comentat aici? Să arăţi căt eşti de paralel?
Nici tu nu ești întreg mă 3s3 , dacă erai nu comentai la fiecare :-j .
Image
"Prefer o bere cu câţiva golani,
Decât cu oameni cu figuri de milioane, pe care nu dau doi bani."

[VIP]3s3

Post by [VIP]3s3 » Fri Sep 05, 2014 10:50 pm

xSoulOfDevil wrote:
[VIP]3s3 wrote:
;)
Nici tu nu ești întreg mă 3s3 , dacă erai nu comentai la fiecare :-j .
Ştiu că nu`s întreg ;) . În schimb mă enervează cei care cred că noi ca [VIP] avem tot ce vrem. Da, avem...obligaţii. Atât. Că drepturi...fie că înjuri un copac în map 1 fie că înjuri un [VIP] tot pedeapsa aia o primeşti. Oricum degeaba vorbim noi aici dacă nu se uită Bogdan să ne dea verdictu` .
Image
ImageImageImage
Image

liviu3d

Post by liviu3d » Sun Sep 07, 2014 6:19 pm

3s3 observi macar cata lume se plange de acest staff??? in fiecare zi este cate o persoana care se plange de dragul nostru staff in care sunt inclusi si VIP-ii ,eu am donat pt acest srv dar nu pt VIP,din nou va treziti sa vorbiti in necunostiinta de cauza . Tie iti place cum evolueaza srv-ul nu? din ce cauza evolueaza asa? Daca un vip incalca o regula cn se uita peste topicul ala daca nu e facut de un membru staff? NIMENI! Eu m-am saturat de atata staff si majoritatea nu isi fac nici treaba .Pentru vreo 5-6 VIP-ii care RESPECTA REGULAMENTUL si ajuta si playeri ca restul au donat numai sa fie mai presus decat ceilalti nu mi se pare normal sa se implementeze itm doar pt VIP.
Si imi poti spune si mie dc nu intri cu un caracter normal la OX? Problema e ca nu ai ce face cu itemele de la ox... Pt 200 papuci de flori cred ca mori nu? mai ales ca si donator o sa te bucuri mult de ei.DECI 3s3 tu din cate am zis in topicul trecut tu ai inteles numai ce ai vrut ! POTI INTRA CU UN CONT MAI MIC LA OX DACA CREZI CA PRIN ASTA SUNT AVANTAJATI RESTUL PLAYERI-LOR
Asta e doar parerea mea nu stiiu de ce incerci sa ma faci sa gandesc ca tine !
În viaţă trebuie să fii deştept 5 minute!
Image
Image

[VIP]3s3

Post by [VIP]3s3 » Sun Sep 07, 2014 11:06 pm

liviu3d wrote:3s3 observi macar cata lume se plange de acest staff??? in fiecare zi este cate o persoana care se plange de dragul nostru staff in care sunt inclusi si VIP-ii ,eu am donat pt acest srv dar nu pt VIP,din nou va treziti sa vorbiti in necunostiinta de cauza . Tie iti place cum evolueaza srv-ul nu? din ce cauza evolueaza asa? Daca un vip incalca o regula cn se uita peste topicul ala daca nu e facut de un membru staff? NIMENI! Eu m-am saturat de atata staff si majoritatea nu isi fac nici treaba .Pentru vreo 5-6 VIP-ii care RESPECTA REGULAMENTUL si ajuta si playeri ca restul au donat numai sa fie mai presus decat ceilalti nu mi se pare normal sa se implementeze itm doar pt VIP.
Si imi poti spune si mie dc nu intri cu un caracter normal la OX? Problema e ca nu ai ce face cu itemele de la ox... Pt 200 papuci de flori cred ca mori nu? mai ales ca si donator o sa te bucuri mult de ei.DECI 3s3 tu din cate am zis in topicul trecut tu ai inteles numai ce ai vrut ! POTI INTRA CU UN CONT MAI MIC LA OX DACA CREZI CA PRIN ASTA SUNT AVANTAJATI RESTUL PLAYERI-LOR
Asta e doar parerea mea nu stiiu de ce incerci sa ma faci sa gandesc ca tine !
Hai să îţi zic ceva. Dar să nu mai zici nimănui: STAFF`u ĂSTA NU E CHIAR AŞA UNIT CUM CREDEŢI VOI. BA DIN POTRIVĂ, SE MĂNÂNCĂ UNII PE ALŢII. Că nu îşi fac treaba nu mă priveşte pe mine. Vorbeşte cu Bogdan sau Alexandra când ai şi dovada (deja există destule pe forum) şi cred că o să ia măsuri.
Image
ImageImageImage
Image

[VIP]Dany

Post by [VIP]Dany » Thu Jan 29, 2015 4:10 am

1,2,3.Image
Image
[̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.•

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Thu Jan 29, 2015 5:08 pm

Pro
Contra
Contra

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Mon Jul 13, 2015 8:10 pm

1. PRO
2. PRO
3. PRO!!!