[MISS]Diabla wrote:tu in ce categorie te incadrezi?![]()
Bonusuri Freze/Costume
- [MOD]Lorena
Re: Bonusuri Freze/Costume
Ea caută anturaj cu toată lumea. Inţeleg că e mare prinţesă , dar nimeni nu ştie cum arată #anonima se dă perfectă, dar nu are tupeu să dea o poză cu ea, dar de criticat pe alţii ii critică.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

Stai tată calmă, ştim cum arată, are mustaţa mai mare ca a mea, iar eu am sânii mai mari ca ai ei, ai auzit vreodată de scânduri? Eh, ea e una. 16ani[MISS]Lorena wrote:Ea caută anturaj cu toată lumea. Inţeleg că e mare prinţesă , dar nimeni nu ştie cum arată #anonima se dă perfectă, dar nu are tupeu să dea o poză cu ea, dar de criticat pe alţii ii critică.[MISS]Diabla wrote:tu in ce categorie te incadrezi?![]()
Scândurăăă, te cheamă mă-ta, bă!
"Dacă Dumnezeu există, va trebui să-mi implore iertarea" !

cica stii cum arat =))) , habar ai cum ma cheama si tu spui ca stii cum arat ? =)) , tot tu erai ala pe srv care spunea ca fac nuj ce video chat ca ti am facut tie =)).... hai te' drc[SGA]Berila wrote:Stai tată calmă, ştim cum arată, are mustaţa mai mare ca a mea, iar eu am sânii mai mari ca ai ei, ai auzit vreodată de scânduri? Eh, ea e una. 16ani[MISS]Lorena wrote:Ea caută anturaj cu toată lumea. Inţeleg că e mare prinţesă , dar nimeni nu ştie cum arată #anonima se dă perfectă, dar nu are tupeu să dea o poză cu ea, dar de criticat pe alţii ii critică.[MISS]Diabla wrote:tu in ce categorie te incadrezi?![]()
)
Scândurăăă, te cheamă mă-ta, bă!
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
- [MOD]Lorena
[MISS]Diabla wrote:ai sau n-ai, aceasta-i intrebarea

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

Are mustată, dacă ar fi să faci videochat, aş da bani să te opreşti, nu mai ORIPILA lumea, doar epilează-te, 2017, iar tu stai cu nevăstuica sub braţ şi`ntre picioare? Ştii vorba aia orice gaură cu păr.... dar la gură nu era esenţial să păstrezi mustaţa.
"Dacă Dumnezeu există, va trebui să-mi implore iertarea" !