Vreau parerea jucatorilor de pe steel in acest topic

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[Diva]Diabla

Re: Vreau parerea jucatorilor de pe steel in acest topic

Post by [Diva]Diabla » Mon Feb 27, 2017 6:16 pm

izi, am doua carute de moduri si am dat una ca sa imi iau ceva ce nu aveam, ce e incorect?mi-a mai ramas o caruta de moduri + grad .
Crezi ca toata lumea traieste asa intens ca si tine? ..

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Mon Feb 27, 2017 8:17 pm

[MISS]Diabla wrote:izi, am doua carute de moduri si am dat una ca sa imi iau ceva ce nu aveam, ce e incorect?mi-a mai ramas o caruta de moduri + grad .
De ce nu vrei sa recunosti ca singurul motiv pentru care inca esti in STAFF e acela ca activitatea ta pe joc e foarte redusa, tot odata cu ea, automat ca si sansa de a aplicat prost* regulamentul si a lua suspend, este foarte mica. TU NU AI SCAZUT IN GRAD PENTRU CA NU AI STAT DESTUL PE JOC. NIMENI NU TE SCADE IN GRAD DACA INTRI ODATA LA CATEVA ZILE SI FACI UN EVENT. Si faza cu modurile. Bravo, ramai cu carutele tale de moduri, vad ca te mandresti ca ai iteme. Eu n-am, am doar 10 iteme. Ca sa vezi cat de mult imi pasa de parerea ta. Asa ca fapt divers ca tu ai ce vinde. :lol:

den1zLelew0w

Post by den1zLelew0w » Mon Feb 27, 2017 10:56 pm

Rablo' , esti atat de distrusa tu Diabla, taci in pla mea ai si tu [MISS] si te dai smecherita aci sh in pla mea de rabla .;s sal pa

Lexus

Post by Lexus » Mon Feb 27, 2017 11:00 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GbElectro

Post by GbElectro » Tue Feb 28, 2017 9:55 am

[Miss]Diabla-[VIP]Adea si [VIP]Admir, nu am facut acest topic pentru cearta si neintelegeri, am facut acest topic pentru pareri despre acest aspect, adica ce zisesem la inceput in primele 3 randuri, deci va rog frumos, Multumesc!

[SGA]3s3

Post by [SGA]3s3 » Tue Feb 28, 2017 10:07 am

[VIP]Admir wrote:
[MISS]Diabla wrote:izi, am doua carute de moduri si am dat una ca sa imi iau ceva ce nu aveam, ce e incorect?mi-a mai ramas o caruta de moduri + grad .
De ce nu vrei sa recunosti ca singurul motiv pentru care inca esti in STAFF e acela ca activitatea ta pe joc e foarte redusa, tot odata cu ea, automat ca si sansa de a aplicat prost* regulamentul si a lua suspend, este foarte mica. TU NU AI SCAZUT IN GRAD PENTRU CA NU AI STAT DESTUL PE JOC. NIMENI NU TE SCADE IN GRAD DACA INTRI ODATA LA CATEVA ZILE SI FACI UN EVENT. Si faza cu modurile. Bravo, ramai cu carutele tale de moduri, vad ca te mandresti ca ai iteme. Eu n-am, am doar 10 iteme. Ca sa vezi cat de mult imi pasa de parerea ta. Asa ca fapt divers ca tu ai ce vinde. :lol:
Vai Patrik iartă-mi curajul, dar tu ce activitate de VIP ai? În afara faptului că raportezi pe forum că iei kick-uri când de fapt e de la netu tău, sau și mai probabil le faci să fii băgat în seamă.
#BigTits

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Tue Feb 28, 2017 12:45 pm

[SGA]3s3 wrote:
[VIP]Admir wrote:
Vai Patrik iartă-mi curajul, dar tu ce activitate de VIP ai? În afara faptului că raportezi pe forum că iei kick-uri când de fapt e de la netu tău, sau și mai probabil le faci să fii băgat în seamă.
Prietenas, eu am facut maxim 2 raporturi pentru Kick. Daca vorbesti din carti, mai bine taci. Ti se pare ca am exagerat cu Reclamatiile pentru Kick? Pe mine nu ma scoate ca pe tine in fiecare zi si d-asta am facut reclamatie. Daca dintr-o simpla reclamatie pentru abuz, pe tine te-a dus mintea ca am facut-o doar ca sa fiu bagat in seama, pai fratele meu scuza-ma dar esti redus mintal. Tu ai facut reclamatie Lorenei pentru ca nu a filmat ea eventul, ci eu. Deci te rog formos vezi de treaba ta ca n-ai cuvintele la tine. Data viitoare cand vorbesti adu' si tu dovezi ceva.
App, vezi ca semnatura aia a ta s-a cam invechit. Adica ce dracu te tot lauzi ca i-ai dat mute Lorenei? :lol: Chiar crezi ca intereseaza pe cineva? :lol: Esti penibil sa mor eu.

[C]xAleks

Post by [C]xAleks » Tue Feb 28, 2017 12:52 pm

- T.c -
Image
Short, but sweet. #A

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”