Pentru eventuri!!!

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[SGA]3s3

Re: Pentru eventuri!!!

Post by [SGA]3s3 » Fri Mar 10, 2017 2:06 pm

[VIP]Al3x wrote:
[SGA]3s3 wrote:De la mine un Contra. De ce? Pentru că dacă de exemplu mă anunţ dimineaţa că fac event la ora 20 şi între timp intervine ceva şi nu ajung la timp acasă (ajung la 20:59 de ex. sau ajung peste 3 ore) şi nu o să mai aveţi alte motive de scandal că vai nu se respectă ora (aviz amatorilor de scandal care caută nod în papură şi se întreabă ce are lumea cu ei), e destul scandal pe tema asta pe confa de staff cu orele, nu poţi ajunge întotdeauna la timp (adică se poate în cazul în care stai 24 / 24 în faţa monitorului). Şi cred că eventele ar trebui să fie / rămână confidenţiale până în momentu când e anunţat spre surprinderea voastră. Sunt destui care întreabă "Când e event? Ce event e?" şi sunt şi nesimţiţii ăia, nu dau nume Andru, care spun cine face event, ce event face şi mai primeşti şi PM "Sper că nu faci iar PvM că îmi bag şi îmi scot" (am păţit şi vă zic din experienţă). Deci încă o dată CONTRA!
Poti sa anunti cu o ora sau 30 de minute inainte sa faci event,nu trebuie sa anunti de dimineata ca faci event deste 15 ore :roll:
Sau sa fie facut un Calendar in care sa apara
ora si eventul sa nu mai faceti ce vreti voi . Sa avem evente fixe, nu de 2-3 ori Ce lvl are itemul X sau Capitale sau mai stiu eu ce :roll:
Domnu meu te rog pune şi tu o dovadă că se fac aceleaşi evente de 2-3 ori pe zi. Te aştept. Cum adică să nu mai facem ce evente vrem noi? Cred că sunt prea multe evente pe zi, o să vorbim pe confa de staff despre asta dacă nu vă ajung să le mai rărim, 2 pe săptămână ar fi ok?
#BigTits

[VIP]Al3x

Post by [VIP]Al3x » Fri Mar 10, 2017 2:56 pm

[SGA]3s3 wrote:
[VIP]Al3x wrote:
[SGA]3s3 wrote:De la mine un Contra. De ce? Pentru că dacă de exemplu mă anunţ dimineaţa că fac event la ora 20 şi între timp intervine ceva şi nu ajung la timp acasă (ajung la 20:59 de ex. sau ajung peste 3 ore) şi nu o să mai aveţi alte motive de scandal că vai nu se respectă ora (aviz amatorilor de scandal care caută nod în papură şi se întreabă ce are lumea cu ei), e destul scandal pe tema asta pe confa de staff cu orele, nu poţi ajunge întotdeauna la timp (adică se poate în cazul în care stai 24 / 24 în faţa monitorului). Şi cred că eventele ar trebui să fie / rămână confidenţiale până în momentu când e anunţat spre surprinderea voastră. Sunt destui care întreabă "Când e event? Ce event e?" şi sunt şi nesimţiţii ăia, nu dau nume Andru, care spun cine face event, ce event face şi mai primeşti şi PM "Sper că nu faci iar PvM că îmi bag şi îmi scot" (am păţit şi vă zic din experienţă). Deci încă o dată CONTRA!
Poti sa anunti cu o ora sau 30 de minute inainte sa faci event,nu trebuie sa anunti de dimineata ca faci event deste 15 ore :roll:
Sau sa fie facut un Calendar in care sa apara
ora si eventul sa nu mai faceti ce vreti voi . Sa avem evente fixe, nu de 2-3 ori Ce lvl are itemul X sau Capitale sau mai stiu eu ce :roll:
Domnu meu te rog pune şi tu o dovadă că se fac aceleaşi evente de 2-3 ori pe zi. Te aştept. Cum adică să nu mai facem ce evente vrem noi? Cred că sunt prea multe evente pe zi, o să vorbim pe confa de staff despre asta dacă nu vă ajung să le mai rărim, 2 pe săptămână ar fi ok?
Da, dar sa fie o data pe saptamana cate o runda sau doua de OX cu PREMII de PARTICIPARE
Daca o sa fie 2 evente pe saptamana inseamna ca nu o sa mai fie nevoie de 15 membri staff :lol:
Image
Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Fri Mar 10, 2017 7:45 pm

Eventele spontane și neanunțate sunt mai interesante, Părerea mea!

Dacă ești pe fază, participi și poți câștiga.

Propunerea este interesantă, dar, cel mai bine ar fii să fie 2 tipuri de evente: evente FIXE ( gen OX zilnic la ora X), si evente spontane și inedite anunțate cu puțin timp înainte!
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sat Mar 11, 2017 3:07 pm

exact , să fim serioşi de 6 ani de zile de când este serverul evenimentele au fost anunţate doar pe skype, şi aşa o să rămână . Dacă tot iţi doreşti aşa de mult spune-i tu personal lui Bogdan să facă acest "topic nou pe forum" t/c.
[VIP]Lexx wrote:Eventele spontane și neanunțate sunt mai interesante, Părerea mea!

Dacă ești pe fază, participi și poți câștiga.

Propunerea este interesantă, dar, cel mai bine ar fii să fie 2 tipuri de evente: evente FIXE ( gen OX zilnic la ora X), si evente spontane și inedite anunțate cu puțin timp înainte!
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”