Au scazut playerii !

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Bia ♔

Re: Au scazut playerii !

Post by Bia ♔ » Sat Jul 04, 2015 1:01 pm

[VIP]Mistic wrote:Foarte neinteresant, voi credeti ca mai pasa cuiva de server. Nu modurile sunt de vina. Staff-ul, si regulamentul vietii, in care daca faci 3 linii "_|_" primesti mute 15, si ca au fost bagati in staff copii de 15 ani. Care au o aroganta mai mare decat trebuie, si care se cred mari dumnezei virtuali .
Eu din câte ştiu, şi modurile sunt de vină într-o oarecare măsură.. , dar ai dreptate , şi Staff-ul.. Era mult mai fain acum un an, când erau Alin şi Sorin, deşi, mulţi spun că din cauza lu Alin s-au lăsat mulţi, căci aplica regulamentul mult prea aspru.. *îl luai peste picior :arrow: 120h* apăi era mult mai bine atunci şi cu ălea 120h, sau şi atunci când era Alex etc, şi restu..măcar atunci nu erau plozii de 15 anişori csf. Şi în final, de regulament.. :arrow: n-ai ce-i face, aşa a fost conceput şi aşa va rămâne, cu toate că Bogdan le-a atras atenţia la toţi cei din Staff, să mai lase de la ei şi etc.
[VIP]Ulise wrote:Aşa a ajuns Steel-u fraților o grămadă de lume s-au lăsat de el şi eu m-am lăsat,oricum am zis cu un prieten de-al meu că metinu asta se duce de chelea p**i, playeri nu prea mai sunt mai bine să ne apucăm de alt metin ca de ex. RO măcar ăla nu o să se închidă niciodată şi în + f***m nişte bani aiurea şi îmi pare rău că am băgat 640 de lei în el :))) asta este situația lăsați-vă că nu o să mai ducă mult. B A F T Ă !
:cry: Păcat de server şi de timpul pe care-l irosise şi Bogdan cu el.. :? :cry: :cry:
♥#Când îţi auzeam glasul intram în delir
Acum tu eşti singura ce mă face să respir.#♥
[Antidot]

Miha ✌

Post by Miha ✌ » Sat Jul 04, 2015 2:10 pm

Şi tot ce faceţi voi e să vă plângeţi , că nah , dacă vă plângeţi se va produce o minune şi tot stafful şi modaţii vor dispărea iar serverul va fi din nou cum era înainte şi unicornii vor zbura liberi pe acest tărâm. :mrgreen:

No' serios , mă ? Voi propuneţi evente de reclamă şi toate chestiile astea pentru a rezolva , dar voi , sincer , nu faceţi absolut nimic ca să repopulaţi serverul dacă nu vi se oferă ceva . Spuneţi că în staff sunt copii , dar singurii copii sunteţi voi , boss *nu mă refer la vârstă* , pentru că staţi pe forum şi vă plângeţi de x , y , z , în loc să faceţi ceva , dacă într-adevăr vă pasă .

Dar nah , staţi în continuare şi plângeţi-vă , poate găsiţi comoara de la sfârşitul curcubeului.

Pwps. :mrgreen:
Image
» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «

Bia ♔

Post by Bia ♔ » Sat Jul 04, 2015 2:25 pm

Miha ✌ wrote:No' serios , mă ? Voi propuneţi evente de reclamă şi toate chestiile astea pentru a rezolva , dar voi , sincer , nu faceţi absolut nimic ca să repopulaţi serverul dacă nu vi se oferă ceva . Spuneţi că în staff sunt copii , dar singurii copii sunteţi voi , boss *nu mă refer la vârstă* , pentru că staţi pe forum şi vă plângeţi de x , y , z , în loc să faceţi ceva , dacă într-adevăr vă pasă.
Cam ai dreptate legat de propunerea cu evente de reclamă.. Dar, smrio, cred că toţi care fac nuş ce topic-uri şi propun nuş ce, vede că a primit câteva păreri de *PRO*, şi merge cu *Up*, aşteptând parcă să facă God o minune în privinţa topic-ului *în general* . Apăi..
Singurii care se plâng, da, suntem noi. De ce? Fiindcă noi aşteptăm totul de-a gata, fără să facem nimic pentru server! Dar, ce rost are să încerce 1-2 playeri să facă reclamă pe nuş ce metin sau pe nuş ce forum, în timp ce pe alţii îi doare fix în fund? Mai bine nu.. Se ştie clar că NIMENI n-ar face NIMIC pentru server fără să primească ceva.. :cry: :geek:
[Antidot]

Lawff

Post by Lawff » Sat Jul 04, 2015 2:34 pm

Păi bă oameni, logic că e şi din cauza staffului . Vine şuncă şi dă mute 15 minute că am făcut spam sau nuş ce . Dă-o încolo de treabă frate.. Io înţeleg că tre să aveţi şi voi activitate, dar mai lăsaţi şi playerii să înjure sau chestii că se satură şi eu dacă : ' sugi pula ' .. după 10 secunde
Mute x 15 minute by Adinna
Logic !
Şi a mai fost ceva care a făcut ca mulţi playeri să se lase . Până să se baage clasamentul pvp nu erau aşa mulţi modaţi 1 blue dar acum toata lumea war cu auto map1 blue pe nemodaţi să facă puncte ..
Eu zic că nu e ceva imposibil să se mai schimbe ceva şi să se mai populeze sv . Nu zic să fie 1000+ playeri on , dar măcar 500..
Puteţi să aduceţi stafful vechi care era mai bun de 100 de ori faţă de cel de acum (cu mici excepţii) .. Puteţi să îi aduceţi pe Just , Bekka , Primo , etc etc.
Baftă
Image

Bia ♔

Post by Bia ♔ » Sat Jul 04, 2015 2:44 pm

Lawff wrote:Puteţi să aduceţi stafful vechi care era mai bun de 100 de ori faţă de cel de acum (cu mici excepţii) .. Puteţi să îi aduceţi pe Just , Bekka , Primo , etc etc.
Baftă
Mi se pare că atunci când a cerut Sorin unban cu gândul să se reapuce, au fost playeri şi care au adus în discuţie pe alţii din Staff care erau OK şi care NU.
Eu consider că dacă ar mai fi fost măcar Alex, Bekka, Sorin cu sau fără Alin, tot ar fi fost ceva..
[Antidot]

Miha ✌

Post by Miha ✌ » Sat Jul 04, 2015 2:48 pm

Lawff wrote:Păi bă oameni, logic că e şi din cauza staffului . Vine şuncă şi dă mute 15 minute că am făcut spam sau nuş ce . Dă-o încolo de treabă frate.. Io înţeleg că tre să aveţi şi voi activitate, dar mai lăsaţi şi playerii să înjure sau chestii că se satură şi eu dacă : ' sugi pula ' .. după 10 secunde
Logic !
Şi a mai fost ceva care a făcut ca mulţi playeri să se lase . Până să se baage clasamentul pvp nu erau aşa mulţi modaţi 1 blue dar acum toata lumea war cu auto map1 blue pe nemodaţi să facă puncte ..
Eu zic că nu e ceva imposibil să se mai schimbe ceva şi să se mai populeze sv . Nu zic să fie 1000+ playeri on , dar măcar 500..
Puteţi să aduceţi stafful vechi care era mai bun de 100 de ori faţă de cel de acum (cu mici excepţii) .. Puteţi să îi aduceţi pe Just , Bekka , Primo , etc etc.
Baftă
Sună-l pe Bogdan şi spune-i toate astea , nu te mai plânge într-un topic pe forum pe care doar noi , playerii , îl vedem şi logic că nu facem nimic .

Sunteţi doar nişte plângăcioşi . Vă plângeţi pentru 15 minute mute ? Aw , am luat 15 minute , mă duc să o înjur p'aia dă-o dracu . O luaţi la mişto *apropo , nu vă prea iese* şi ce rezolvaţi ? O bulă , primiţi mute şi tot voi sunteţi ăia nemulţumiţi . Purtaţi ură aiurea pe un joc , sunteţi penibili . Vă dă mute pentru spam ? Dragu' meu , aşa e regulamentu' , ea nu are ce face , trebuie să îl respecte ( ceea ce voi nu faceţi ) . Cred că dacă v-ar pune cineva pe voi în postura de staff , timp de o zi aţi fi vai şi-amar :

:arrow: apar plângăcioşi , ca voi
:arrow: apar miştocari *mai proşti* , ca voi
:arrow: apar playeri noi pe care trebuie să îi ajuţi
:arrow: apar nemulţumiţi , ca voi
:arrow: apar şmecheri , ca voi

Practic , apăreţi voi , ca să ce ? Să vă daţi mari pe o prostie de joc pentru că sunteţi x sau y şi jucaţi de mult timp , vai , ce să zic , importanţilor . V-am spus , puneţi-vă în locu' staffului , să fiţi luaţi la mişto 24/24 ( ştii şi tu prea bine cum e Mirele ) şi să nu puteţi face nimic înafară de dat mute . Ce aţi face voi dacă nu aţi putea înjura ? V-aţi pişa pe voi , asta aţi face , deoarece creieraşul vostru nu percepe altceva înafară de înjurături . În loc să suţineţi stafful mai rău faceţi , că vă daţi superiori .

Image
» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «

Bia ♔

Post by Bia ♔ » Sat Jul 04, 2015 2:52 pm

Miha ✌ wrote:
Lawff wrote:Păi bă oameni, logic că e şi din cauza staffului . Vine şuncă şi dă mute 15 minute că am făcut spam sau nuş ce . Dă-o încolo de treabă frate.. Io înţeleg că tre să aveţi şi voi activitate, dar mai lăsaţi şi playerii să înjure sau chestii că se satură şi eu dacă : ' sugi pula ' .. după 10 secunde
Logic !
Baftă
Sună-l pe Bogdan şi spune-i toate astea , nu te mai plânge într-un topic pe forum pe care doar noi , playerii , îl vedem şi logic că nu facem nimic .

Sunteţi doar nişte plângăcioşi . Vă plângeţi pentru 15 minute mute ? Aw , am luat 15 minute , mă duc să o înjur p'aia dă-o dracu . O luaţi la mişto *apropo , nu vă prea iese* şi ce rezolvaţi ? O bulă , primiţi mute şi tot voi sunteţi ăia nemulţumiţi . Purtaţi ură aiurea pe un joc , sunteţi penibili . Vă dă mute pentru spam ? Dragu' meu , aşa e regulamentu' , ea nu are ce face , trebuie să îl respecte ( ceea ce voi nu faceţi ) . Cred că dacă v-ar pune cineva pe voi în postura de staff , timp de o zi aţi fi vai şi-amar :

Practic , apăreţi voi , ca să ce ? Să vă daţi mari pe o prostie de joc pentru că sunteţi x sau y şi jucaţi de mult timp , vai , ce să zic , importanţilor . V-am spus , puneţi-vă în locu' staffului , să fiţi luaţi la mişto 24/24 ( ştii şi tu prea bine cum e Mirele ) şi să nu puteţi face nimic înafară de dat mute . Ce aţi face voi dacă nu aţi putea înjura ? V-aţi pişa pe voi , asta aţi face , deoarece creieraşul vostru nu percepe altceva înafară de înjurături . În loc să suţineţi stafful mai rău faceţi , că vă daţi superiori .

GG Miha. :mrgreen:
[Antidot]

[MOD]Mistic

Post by [MOD]Mistic » Sat Jul 04, 2015 4:09 pm

Miha ✌ wrote:Sună-l pe Bogdan şi spune-i toate astea , nu te mai plânge într-un topic pe forum pe care doar noi , playerii , îl vedem şi logic că nu facem nimic .

Ba tu mai taci dracu de boarfa, pana sa primesti ban pe toate conturile erai la fel ca noi, faceai misto de tot staff-u. Asa ca nu te mai da tu ce nu esti. Si nu ne face pe noi plangaciosi cand tu te plangeai sa te debaneze . Si apropo, daca tot te-a debanat de ce nu dai itemele inapoi lu' Tibi ? Si sa-ti spun o chestie, ca esti prea mica sa-ti dai seama. Daca astia din staff ar lasa aroganta inainte sa intre pe server, noi nu am mai face atat baza de ei. Da nu ma lua pe mine ca noi suntem de vina, cand vine [GM]Only in map 2 pe contul de player si incepe sa comenteze ca prostu, doar sa ne intarate pe noi sa primim jail. Si pe contul de [GM] n-are tuepu sa zica nici "mrr" . Asa ca termina cu aberatiile la adresa noastra tu asta de joci de 2-3 luni, ca nu ai stat tu 4 ani cu ei. Sa vezi cum erau inainte si dupa ce au dat de grad .

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Sat Jul 04, 2015 4:15 pm

Bia ♔ wrote:
Lora wrote:sper ca fază asta , ca nu mai sunt pleieri...nu mai sunt nici donați să nu îl indemne pe [Owner]Fifty să închidă servărul....ar fi cam aiutlrea pentru modati...:|.Zic eu..nush ce spuneți voi.
Eu spun că ai o gramatică *FAINĂ*. :cry:
pwps.
Prea mult comentezi fetițo,nu vezi ca numai tu comentezi ca o ****..***** , la toți tu comentezi atât ști , și nam gramatică cum îți place ție stai drc în banca ta și nu mai comenta date'n...
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

xPretty

Post by xPretty » Sat Jul 04, 2015 5:19 pm

Subiectul a luat-o pe arătură , de ce nu-și face apariția un membru STAFF să dea T/C. ?
Probabil și niște warn-uri dacă tot vă ieșiți din fire. ;)
Image
§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart.
§

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”