Păi asta era ideea, gen, Mister îmi dă contu lui eu îi fur itemele, le dau prin neg, Bogdan nu are ce să îmi facă că nu e vina lui că Mister mi-a dat contul şi aia e.
În schimb atât noi cât şi Bogdan, Alexandra suntem înjuraţi că de ce nu facem nimic să îi dăm itemele înapoi. Contra x 1000!
înstrăina-mi-aş contu'.
- [VIP]Sophieee
Re: înstrăina-mi-aş contu'.
Mno, stafful, într-adevăr, nu poate face nimic.
Dar... ca fapt divers, Alinei i s-a spart contu' cam acum o lună şi a sunat la Bogdan. Bun, el a zis că o ajută nu ştiu ce, a banat respectivul player, dar itemele înapoi la Alina n-au mai ajuns. Timp de o lună *dacă nu mă înşel* Alina a sunat la Bogdan, în fiecare seară, dar nu i se răspundea, iar când se răspundea era aceeaşi scuză *Scuză-mă, dar nu pot azi, revii cu un apel mâine?* .
De ce nu i-a zis din prima că *TU AI DAT CONTUL, NU ESTE PROBLEMA NOASTRĂ* ? De ce nu i-a spus că itemele nu pot fi recuperate? E mai frum cu un cont banat în + ?
Dar din moment ce la unele persoane nu se întâmplă aşa + că nu e încălcat regulamentu' +++ că suntem PLAYERI, nu VIP sau grade mai mari nu văd de ce nu ne-ar fi permis lucrul ăsta şi ar trebui să luăm ban IP
Dar... ca fapt divers, Alinei i s-a spart contu' cam acum o lună şi a sunat la Bogdan. Bun, el a zis că o ajută nu ştiu ce, a banat respectivul player, dar itemele înapoi la Alina n-au mai ajuns. Timp de o lună *dacă nu mă înşel* Alina a sunat la Bogdan, în fiecare seară, dar nu i se răspundea, iar când se răspundea era aceeaşi scuză *Scuză-mă, dar nu pot azi, revii cu un apel mâine?* .
De ce nu i-a zis din prima că *TU AI DAT CONTUL, NU ESTE PROBLEMA NOASTRĂ* ? De ce nu i-a spus că itemele nu pot fi recuperate? E mai frum cu un cont banat în + ?
Dar din moment ce la unele persoane nu se întâmplă aşa + că nu e încălcat regulamentu' +++ că suntem PLAYERI, nu VIP sau grade mai mari nu văd de ce nu ne-ar fi permis lucrul ăsta şi ar trebui să luăm ban IP
Passe, passe, passera, la dernière restera
-
[Lady]Bia
Păi şi de acum Bogdan să stea să verifice pe fiecare?
Şi mie mi-au luat modurile când eram player şi a spus Bogdan că se fac peste 100 negoţuri pe oră, stă şi verifică de acum?
Poate dacă are timp să facă mapele, site-ul nu să verifice, să ţinem cont că are şi el familie, serviciu.
Şi mie mi-au luat modurile când eram player şi a spus Bogdan că se fac peste 100 negoţuri pe oră, stă şi verifică de acum?
Poate dacă are timp să facă mapele, site-ul nu să verifice, să ţinem cont că are şi el familie, serviciu.
- [VIP]Sophieee
Mpăi, din moment ce a găsit itemele pe cont de ce nu putea să i le dea în ziua respectivă ? Trebuia să sune o lună încontinuu? + că altora le răspundea la telefon.
- [VIP]Andru
REKT =))Imperfecşăn wrote:Leidi, dacă luăm acum la rând toate conturile tale, câte au doar un singur IP pe ele?![]()
![]()
![]()
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k
- [VIP]Sophieee
Bella for president.[MOD]Bella ❤ wrote:Bogdan a spus că nu se dă ban pentru întstrăinare cont de player.
Atât voiam, T/C.
-
[Lady]Bia
T/C!Imperfecşăn wrote:Bella for president.[MOD]Bella ❤ wrote:Bogdan a spus că nu se dă ban pentru întstrăinare cont de player.
Atât voiam, T/C.