Prima mea propunere ! <3

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[VIP]Andreea

Prima mea propunere ! <3

Post by [VIP]Andreea » Sat Sep 19, 2015 8:05 pm

M-am uitat prin mai multe topi-curi si am vazut chiar si eu ca servarul nu mai e ce a fost .. :3 chiar daca joc de 2 ani si nu stiu ce a fost acum 3 ani :D
Vreau sa ajut servarul cu propunerea mea ! <3
Propun ca [Owner}Fifty sa se ocupe mai mult de acest joc minunat , pentru ca noi jucam ca ne place si sa îsi dea silinta mai mult pentru noi , si sa repopuleze servarul cum era inainte cu 1000-2000 de playeri Online <3
Image
Image

[Lady]Bia

Re: Prima mea propunere ! <3

Post by [Lady]Bia » Sat Sep 19, 2015 8:07 pm

O da, a dat domnul, pro
Dar vezi tu, are şi serviciu şi familie, aşa că slabe şanse

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Sat Sep 19, 2015 8:31 pm

Aderv.
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

MissMeanie

Post by MissMeanie » Sun Sep 20, 2015 12:07 am

Mai las-o dracu' de treabă că are serviciu şi familie, când a făcut svr ăsta şi-a asumat o resposabilitate , atâta timp cât încă se donează şi se menţine acest svr nu poţi să îi găseşti n şi n scuze că face aşa şi aşa şi aşa.. nu mai pupaţi atât la găoz unde nu e cazu' că majoritatea ştiu ce mare căcat e pe Steel.. :lol: ( sau cel puţin ar trebui să ştie :roll: )
Image
nu.

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Sun Sep 20, 2015 1:21 am

:| :| :| :| :|
Tu crezi că Fifty o să se uite aici, la propunerea ta, iar după ce o să citească o să îşi revină ca prin minune şi o să se reapuce serios de treabă doar pentru că ai făcut tu un topic? Un player?

Nu, n-ai să vezi asta. De ce? Au mai încercat mulţi, foarte mulţi cu propuneri de astea, unele indirecte, altele directe, dar . . . ghici ce : nu s-a făcut absolut nimic. Noi nici măcar nu ştim dacă Fifty a citit vreun topic cu vreo propunere de a noastră ca să o ia în considerare. Dar eu sunt aşa, personal, convinsă că nu a făcut asta. De ce? Servici, copii, ş.a.m.d., vechea poveste care se tot repetă la infinit, că na, alta nouă şi mai credibilă nu e. Cum a zis şi cineva mai sus, terminaţi cu . . . că e de datoria lui să implementeze nişte chestii şi tot aşa. Că doar d-asta şi-a făcut server şi are în fiecare seară nu ştiu câte donaţii. Dacă ar fi oprit donaţiile până ar fi introdus evoluţiile serverul era deja la pământ.

Această *propunere*, care de fapt nu prea este o propunere *din perspectiva mea* a fost menţionată pe parcursul a mai multe luni prin secţiuni, dar nimeni, niciodată nu a luat ceva în considerare. Doar câteva păreri *de bine sau de rău* care nu contau deloc. . . şi nemuritoarele scuze cum că se vor implementa în curând, nu ştiu ce şi nu ştiu cum.

*În curând* acesta cred că tinde să devină *niciodată* în comunitatea asta. :lol:
Passe, passe, passera, la dernière restera

Gogustyle16

Post by Gogustyle16 » Thu Sep 24, 2015 11:56 am

Voi ca playeri dc nu faceti reclama la srv si va chemati tovarasii sa joace?
Image

•Mereluş♚♕✌.

Post by •Mereluş♚♕✌. » Thu Sep 24, 2015 12:02 pm

Imperfecşăn wrote:*În curând* acesta cred că tinde să devină *niciodată* în comunitatea asta. :lol:
Are dreptate Miaela
Image -by Afinuţz
Image

[VIP]Dany

Post by [VIP]Dany » Fri Oct 02, 2015 12:37 am

Da , o sa avem noi 1000/2000 de playeri nici intr,o mie de ani !
Image
[̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.•

•Mereluş♚♕✌.

Post by •Mereluş♚♕✌. » Fri Oct 02, 2015 11:13 am

[MOD]Bella ❤ wrote:mai trăiești tu1000de ani? :lol:
io da
Image -by Afinuţz
Image

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Fri Oct 02, 2015 12:55 pm

Gata cu chat-ul aici!

Locked