Nu este corect ca unui player ,care munceste ,mai mult sau mai putin,sa faca iteme pt as procura mod sa i se ia acel mod.ACEL MOD provine tot dintr-o donatie,facuta de alt player.
Propun ca regula legata de nedonatorii cu mod sa fie schimbata!
Cunosc jucatori carora li s-au luat modurile ,muncind pt ele 2 luni,si dupa s-au lasat.
Si asta e un motiv pt care pierdem playeri.
Multi vor fi contra{cred},dar merita sa incerc.
propunere
- [VIP]Adinna
Re: propunere
E, mie şi multor altor playeri nu ni se pare OK ca regula asta să fie schimbată.
Noi donăm pentru iteme şi alţii să nu doneze?
Da, e muncă, dar mai mult de 150-200 cod nu au cum să ia pe iteme, decât dacă prind nişte fraieri care dau sau oameni foarte buni la suflet.
Altă treabă, nu au cum să dovedească faptul că-s făcute pe muncă, poate unele-s furate sau mai ştiu eu ce.
De aia a zis Bogdan că mna, totuşi permite un 200 cod maxim să aibă, atâta vreme cât nu sunt plângeri la adresa lor pentru furt, comerţ, reclame, etc.
Regula asta nu va fii schimbată, pentru că nu e corect faţă de ceilalţi playeri care au donat sume considerabile pentru iteme!
T/C!
Noi donăm pentru iteme şi alţii să nu doneze?
Da, e muncă, dar mai mult de 150-200 cod nu au cum să ia pe iteme, decât dacă prind nişte fraieri care dau sau oameni foarte buni la suflet.
Altă treabă, nu au cum să dovedească faptul că-s făcute pe muncă, poate unele-s furate sau mai ştiu eu ce.
De aia a zis Bogdan că mna, totuşi permite un 200 cod maxim să aibă, atâta vreme cât nu sunt plângeri la adresa lor pentru furt, comerţ, reclame, etc.
Regula asta nu va fii schimbată, pentru că nu e corect faţă de ceilalţi playeri care au donat sume considerabile pentru iteme!
T/C!