Noroc . Mă..stătui si mă gândii...Pe server se tot dau jailuri de la 6 ore pana la 277 ore...Si lu nime nu ii convine sa ia jail in prostie.. Si sa tina pc-u deschis ca sa treaca jailu..mai ales dac e vorba de conturi principale cu jail..nu mai zic de altii care au jail 999999...Eu zic ca daca 1 jucator greseste..sa fi intrebat daca vrea ori jail ,6 ore ( sau ban o zi ,si numa bine nu mai trebe tinut pc-u deschis ) ,ori jail 277 ore ( sau ban 2 saptamani pe contul respectiv ) eu zic ca e mai bine cu banuril temporare pe conturile vinovate..Ca una e sa stai pe 1 cont si unul vinovat sa aibe ban,dar banul sa treaca chiar daca nu stai pe metin,si una e sa trebuiasca sa stai pe metin sa treaca jailu.. .
Deci daca eu gressc,sa fiu intrebat daca vreau jail sau ban :)Sau daca d ex am 4 caractere pe 1 cont,si toate au jail,sa se adune orele,si sa se stabileasca 1 numar de zile, De ex 3 conturi,6 ore jail ficare, = 3 zile ban

La fel si la 999 999 jail,ai 4 conturi cu 999 999,aca vrei ban pe toate,ai banat contu 2 luni,da trece jailu pe toate si e mai bine

6 ore jail = o zi ban ( acuma cum vrea jucatorul respctiv )
999 999 jail = 2 saptamani ban ( pe contul vinovat,desigur,cum vrea jucatorul respectiv )
Sper ca e o idee buna :)Pentru mine e