Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
-
xCreeD
- xCreeD
-
Profile
Astea-s o rusine pentru metin, CONTRA !
-
EuSurv1vaL
- EuSurv1vaL
-
Profile
Hai sa inflorim metinu nu ? Daca e Full Pro la Costume te-ai gandit hai si cu Freze ? Hai frate si cu Arme beta , si cu Lv 105 si cu Misiune , cu De toate nu ? Fiecare Metin e Unic care are Sucees nu trebuie sa fie un metin ca ceelelate ca ar fi o Plictiseala continua , deci CONTRA .Lasa-l sa evolueze in ritmu-l lui nu intr-o luna i bagam de toate . ps CONTRAAAAAAAAAAAAAAAA! SI app sunt Naspa frezele alea .
-
[VIP]Nyght
-
- [VIP]Nyght
-
Profile
EuSurv1vaL wrote:Hai sa inflorim metinu nu ? Daca e Full Pro la Costume te-ai gandit hai si cu Freze ? Hai frate si cu Arme beta , si cu Lv 105 si cu Misiune , cu De toate nu ? Fiecare Metin e Unic care are Sucees nu trebuie sa fie un metin ca ceelelate ca ar fi o Plictiseala continua , deci CONTRA .Lasa-l sa evolueze in ritmu-l lui nu intr-o luna i bagam de toate . ps CONTRAAAAAAAAAAAAAAAA! SI app sunt Naspa frezele alea .
Freze se dau la evenimente/donati.Armele beta sunt la donatile bancare.Misiuni deocamdata este clasamentul PvP.Servarul este cat se poate de original,Asa este pe sfarsit de vara mereu e plictiseala,stai sa vina playeri din vacanta.Toate sugestile sunt loate in considerare indiferent daca votam Pro/Contra depinde de administratori.
-
xCreeD
- xCreeD
-
Profile
[VIP]Nyght wrote:EuSurv1vaL wrote:Hai sa inflorim metinu nu ? Daca e Full Pro la Costume te-ai gandit hai si cu Freze ? Hai frate si cu Arme beta , si cu Lv 105 si cu Misiune , cu De toate nu ? Fiecare Metin e Unic care are Sucees nu trebuie sa fie un metin ca ceelelate ca ar fi o Plictiseala continua , deci CONTRA .Lasa-l sa evolueze in ritmu-l lui nu intr-o luna i bagam de toate . ps CONTRAAAAAAAAAAAAAAAA! SI app sunt Naspa frezele alea .
Freze se dau la evenimente/donati,armele beta sunt la donatile bancare,misiuni deocamdata este clasamentul PvP,servarul este cat se poate de original,asa este pe sfarsit de vara mereu e plictiseala,stai sa vina playeri din vacanta.Toate sugestile sunt loate in considerare indiferent daca votam Pro/Contra depinde de administratori.
Da cum sa nu
). Nyght, tu te uiti la ce scrii? Clasament pvp e un quest? Baga putin pe google prin dictionare si cauta cuvantul "misiune". Clasamentul pvp nu e o misiune, nu e ceva care sa iti distraga atentia cand serverul e pvp. Tu nu te gandesti la cei care nu au mod? Si pe sfarsit de vara, din contra ca trebuiau sa fie playeri, nu trebuia sa fie plictiseala. Aceasta "plictiseala fara playeri" dureaza de 2 luni sau mai bine daca nu ma insel.
-
[VIP]Nyght
-
- [VIP]Nyght
-
Profile
xCreeD wrote:[VIP]Nyght wrote:EuSurv1vaL wrote:Hai sa inflorim metinu nu ? Daca e Full Pro la Costume te-ai gandit hai si cu Freze ? Hai frate si cu Arme beta , si cu Lv 105 si cu Misiune , cu De toate nu ? Fiecare Metin e Unic care are Sucees nu trebuie sa fie un metin ca ceelelate ca ar fi o Plictiseala continua , deci CONTRA .Lasa-l sa evolueze in ritmu-l lui nu intr-o luna i bagam de toate . ps CONTRAAAAAAAAAAAAAAAA! SI app sunt Naspa frezele alea .
Freze se dau la evenimente/donati,armele beta sunt la donatile bancare,misiuni deocamdata este clasamentul PvP,servarul este cat se poate de original,asa este pe sfarsit de vara mereu e plictiseala,stai sa vina playeri din vacanta.Toate sugestile sunt loate in considerare indiferent daca votam Pro/Contra depinde de administratori.
Da cum sa nu
). Nyght, tu te uiti la ce scrii? Clasament pvp e un quest? Baga putin pe google prin dictionare si cauta cuvantul "misiune". Clasamentul pvp nu e o misiune, nu e ceva care sa iti distraga atentia cand serverul e pvp. Tu nu te gandesti la cei care nu au mod? Si pe sfarsit de vara, din contra ca trebuiau sa fie playeri, nu trebuia sa fie plictiseala. Aceasta "plictiseala fara playeri" dureaza de 2 luni sau mai bine daca nu ma insel.
Mai xCreeD multi playeri considera Clasamentul ca o misiune nu ca un quest,servarul este PvP-PvM.Ma gandesc si la playeri care nu am mod,am si un cont fara moduri.Playeri vara sunt si ei plecati,pe la munte,mare s-au iau o pauza de la metin o perioada.Plictiseala apare daca joci in mod exagerat.
Topicul nu a fost facut pentru conversati.

-
xCreeD
- xCreeD
-
Profile
Nu, n-a fost. Dar nu imi place cand vine cineva ca tine si incepe sa . . . tina partea alora de sus.
Tu macar stii ce-i aia o misiune?
) Cum poate clasamentul PVP sa fie o misiune? CE RASPLATA ITI DA ?! Ca din cate am vazut eu nu iti da ABSOLUT NIMIC ! Doar abureli scrie ca-ti da puncte de VIT si semi-om. . defat nu iti da nimic. Zi-mi si mie cu ce te distrage clasamentu' ala ?
-
[VIP]Nyght
-
- [VIP]Nyght
-
Profile
by [VIP]Nyght » Fri Aug 15, 2014 12:36 pm
xCreeD wrote:Nu, n-a fost. Dar nu imi place cand vine cineva ca tine si incepe sa . . . tina partea alora de sus.
) Cum poate clasamentul PVP sa fie o misiune? CE RASPLATA ITI DA ?! Ca din cate am vazut eu nu iti da ABSOLUT NIMIC ! Doar abureli scrie ca-ti da puncte de VIT si semi-om. . defat nu iti da nimic. Zi-mi si mie cu ce te distrage clasamentu' ala ?
Eu stiu ce e aia misiune am jucat pe oficial.Asa simplu Clasamentul este considerat si misiune daca tu nu o consideri.Rasplata o primesti daca faci puncte nu daca stai si te uiti,nai primit nimic fiinca nu teai deranjat sa faci vreun punct.Pe mine nu ma distrage fiinca nu am nevoie de bonusuri.
Iti mai repet odata topicul nu este facut pentru conversatie,si nu petru a face posturi.
-
xCreeD
- xCreeD
-
Profile
[VIP]Nyght wrote:xCreeD wrote:Nu, n-a fost. Dar nu imi place cand vine cineva ca tine si incepe sa . . . tina partea alora de sus.
Eu stiu ce e aia misiune am jucat pe oficial.Asa simplu Clasamentul este considerat si misiune daca tu nu o consideri.Rasplata o primesti daca faci puncte nu daca stai si te uiti,nai primit nimic fiinca nu teai deranjat sa faci vreun punct.Pe mine nu ma distrage fiinca nu am nevoie de bonusuri.
Iti mai repet odata topicul nu este facut pentru conversatie,si nu petru a face posturi.
Daca vrei sa te si injur, doar cere-o. Beleste-ti ochii mai bine la ce-am zis. . daca nu faceam puncte, crezi ca stiam ca nu da nimic? NU! Am facut acolo cateva puncte pentru 500 VIT, dar nu a dat absolut nimic. Mi-a aparut ca "Felicitari . . bla bla bla, ai primit 500 puncte VIT" si unde-s?
-
[VIP]Nyght
-
- [VIP]Nyght
-
Profile
by [VIP]Nyght » Fri Aug 15, 2014 12:55 pm
Injura tu iei Warn nu eu.500 Vit primesti la Pv,adica data tu ai 11500 Pv ti se mai adauga 500 adica 12000 Pv.