6 9 6

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Locked
[VIP]Sophieee

6 9 6

Post by [VIP]Sophieee » Thu Dec 31, 2015 5:52 pm

A mai fost propus, ştiu, dar cum nu găsesc topicul *nici nu l-am căutat* vreau să aduc iar vorba despre acel "calendar" al eventelor. Şi câteva idei de aplicare/concepere a acestuia :

→ să fie creat strict de staff [Bogdan şi Alexandra doar să arunce o privire peste el şi să îşi dea acordul, nu cred că trebuie cine ştie ce permisiune] ;

→ poate fi creat pe o săptămână întreagă, următoare săptămână fiind "reprogramat", gen alte evente [pe strigă] ş.a.m.d. ;

→ ora să fie trecută în acel calendar, alături de dată, bineînţeles ;

→ să fie făcut un topic separat unde să se posteze o poză/o schemă a acestui calendar & să fie anunţate probleme [dacă un membru staff nu poate să mai facă acel event să se anunţe, probabil altul este dispus să îi ia locul] ;

→ în fiecare săptămână [pentru că, din punctul meu de vedere, este ok să se schimbe acest "calendar" în fiecare săptămână, dacă are cineva timp să facă asta] să se posteze în acel topic respectiva poză/schemă [adică să nu fie create nu ştiu câte topicuri ş.a.m.d.] ;

→ avantaj1 : o organizare mult mai bună ;
→ avantaj2 : strângerea mai multor participanţi la ox, în principal ;
→ avantaj3 : dispariţia problemelor de pe strigă, gen "au trecut 3 ore şi nu aţi făcut niciun event, nimic, aloo" ;
→ avantaj4 : nu cred că o să mai faceţi 30000 de oxuri cum făceaţi înainte, când întrebaţi playerii "Î : Cultură generală sau muzică? R : OXOXOXOXOXOXOOXOX" ;

Aştept păreri în special de la staff, cum am zis, de voi depinde. Nu cred că este foarte greu de conceput, puteţi face o confă pe skype (dar aveţi deja, csf) şi să discutaţi acest subiect. Avem persoane care se descurcă cu calculatoru', nu cred că este o problemă să faci un astfel de tabel. :roll:

P.S. : dacă vă hotărâţi să îl puneţi în aplicare, să îl faceţi curând, nu în 2017.
Passe, passe, passera, la dernière restera

[Lady]Bia

Re: 6 9 6

Post by [Lady]Bia » Fri Jan 01, 2016 6:01 am

Miha să îţi spun o chestie
Dacă facem calendarul ăla o să apară certuri de la evente, că na. .
Dacă stabilim gen Bia face OX pe 2.1.2016, SilenT face event de muzică pe 3.1.2016, dar dacă eu nu pot să intru în acea zi?
Oricum, se cam ştiu eventele care se fac pentru că se repetă, gen:
OX, event de muzică, event cu capitale, apărarea armurii, completaţi numele armurii, pescuit, cuvinte încrucişate, desene animate, ghicitori, matematică, logică, cultură generală

OldFarmer

Post by OldFarmer » Fri Jan 01, 2016 11:55 am

Aia is disperați, ăia vor ox după ox ...pnm...programul nu înțeleg ce rost are....
Nu ducem lipsă de evente...
Image
Image

sociopat♥

Post by sociopat♥ » Fri Jan 01, 2016 6:37 pm

5013, atunci o să vezi tu chestia asta. :lol:
Image

Wave. #

Post by Wave. # » Fri Jan 01, 2016 6:45 pm

bv.
Image
Image
Atunci de ce îmi repoşezi şi faci pe proasta,
Ştiai că te iubesc,băga-mi-aş pu*a in expresia asta.[Rappa]

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Fri Jan 01, 2016 7:41 pm

E bine cum e acum, eventele sunt mai distractive când sunt spontane. Scz, CONTRA, Mia :|
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Fri Jan 01, 2016 9:20 pm

eventele sunt distractive, dap aceleaşi evente de nuj cât timp, ff amuzante
măcar dacă nu faceţi ăsta, gândiţi şi voi alte evente, că n-aveţi creier degeaba *skz, la unii aşa e, dar csf*

t/c
Passe, passe, passera, la dernière restera

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Fri Jan 01, 2016 9:26 pm

Imperfecşăn wrote:eventele sunt distractive, dap aceleaşi evente de nuj cât timp, ff amuzante
măcar dacă nu faceţi ăsta, gândiţi şi voi alte evente, că n-aveţi creier degeaba *skz, la unii aşa e, dar csf*

t/c
sal Mika, pwp.
eşti o invidioasă, scz, de aia ai zis asta.
T/C!
Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”