→ să fie creat strict de staff [Bogdan şi Alexandra doar să arunce o privire peste el şi să îşi dea acordul, nu cred că trebuie cine ştie ce permisiune] ;
→ poate fi creat pe o săptămână întreagă, următoare săptămână fiind "reprogramat", gen alte evente [pe strigă] ş.a.m.d. ;
→ ora să fie trecută în acel calendar, alături de dată, bineînţeles ;
→ să fie făcut un topic separat unde să se posteze o poză/o schemă a acestui calendar & să fie anunţate probleme [dacă un membru staff nu poate să mai facă acel event să se anunţe, probabil altul este dispus să îi ia locul] ;
→ în fiecare săptămână [pentru că, din punctul meu de vedere, este ok să se schimbe acest "calendar" în fiecare săptămână, dacă are cineva timp să facă asta] să se posteze în acel topic respectiva poză/schemă [adică să nu fie create nu ştiu câte topicuri ş.a.m.d.] ;
→ avantaj1 : o organizare mult mai bună ;
→ avantaj2 : strângerea mai multor participanţi la ox, în principal ;
→ avantaj3 : dispariţia problemelor de pe strigă, gen "au trecut 3 ore şi nu aţi făcut niciun event, nimic, aloo" ;
→ avantaj4 : nu cred că o să mai faceţi 30000 de oxuri cum făceaţi înainte, când întrebaţi playerii "Î : Cultură generală sau muzică? R : OXOXOXOXOXOXOOXOX" ;
Aştept păreri în special de la staff, cum am zis, de voi depinde. Nu cred că este foarte greu de conceput, puteţi face o confă pe skype (dar aveţi deja, csf) şi să discutaţi acest subiect. Avem persoane care se descurcă cu calculatoru', nu cred că este o problemă să faci un astfel de tabel.
P.S. : dacă vă hotărâţi să îl puneţi în aplicare, să îl faceţi curând, nu în 2017.