Ox.

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
metin2steel1

Ox.

Post by metin2steel1 » Thu Dec 31, 2015 9:09 pm

Ar trebuii sa facem asa de fiecare data asa la ox.
Cand intram la ox , sa ne transforme in monstri-animale , sa nu se faca lag .
Toti cei care au VIP sa stea in afara chenarului .
S-ar trebuii sa dati si premii de participare , din cand in cand...
Si fara intrebari in PM din itm mod.
Fara kick , doar daca este chiar necesar.
Si ar fi fain daca ar da ca un fel de mute , cand suntem in mapa de ox , sa avem mute .

ThorKida

Re: Ox.

Post by ThorKida » Fri Jan 01, 2016 12:23 am

Mda...Buna idee mai putin cea cu mute ...Si Frate urasc Regula aceea Ex astazi de dimineata [SGA]Mister a facut un OX si am ramas cativa ma rog ...Si ma nene De ce Bagati Regula aceea tampita ultimul care trece pe raspuns are kick ...unde ma nene scrie regula ca daca exista eu scriu pe forum Ba sunt Prost...Nu o mai folositi E f f Naspa
Image
Image

metin2steel1

Post by metin2steel1 » Fri Jan 01, 2016 4:16 am

Gargaunii mei , sustineti-ma.

metin2steel1

Post by metin2steel1 » Fri Jan 01, 2016 4:16 am

Gargaunii mei , sustineti-ma.

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Fri Jan 01, 2016 5:53 am

metin2steel1 wrote:Ar trebuii sa facem asa de fiecare data asa la ox.
Cand intram la ox , sa ne transforme in monstri-animale , sa nu se faca lag .
Toti cei care au VIP sa stea in afara chenarului .
S-ar trebuii sa dati si premii de participare , din cand in cand...
Si fara intrebari in PM din itm mod.
Fara kick , doar daca este chiar necesar.
Si ar fi fain daca ar da ca un fel de mute , cand suntem in mapa de ox , sa avem mute .
1: Cum am făcut OX-ul de azi?
2: Contra
3: PRO
4: Toţi vor asta, inclusiv noi
5: 50/50
6: Se dă doar când e necesar
7: 50/50

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Fri Jan 01, 2016 2:04 pm

propun ca si vip sa dea iteme jos/pet etc...ce drc...cum e vb aia? Toti pt unu si unu pentru? Ca nu cred ca doar noi facem lag sa fim seriosi.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Fri Jan 01, 2016 2:09 pm

Lora wrote:propun ca si vip sa dea iteme jos/pet etc...ce drc...cum e vb aia? Toti pt unu si unu pentru? Ca nu cred ca doar noi facem lag sa fim seriosi.
Da' eu una la multe OX-uri d-ale mele, acum ceva timp am dat itemele jos de tot.. şi eram singura.
Dacă nu vor, noi nu-i putem obliga.
Şi aşa, eu de azi înainte, la OX nu o să mai las [VIP]-i, sau o să las MAXIMUM 2-3, dacă nu mai sunt cel puţin 2 membrii STAFF la OX.
Image

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Fri Jan 01, 2016 6:07 pm

[MISS]Adinna wrote:
Lora wrote:propun ca si vip sa dea iteme jos/pet etc...ce drc...cum e vb aia? Toti pt unu si unu pentru? Ca nu cred ca doar noi facem lag sa fim seriosi.
Da' eu una la multe OX-uri d-ale mele, acum ceva timp am dat itemele jos de tot.. şi eram singura.
Şi aşa, eu de azi înainte, la OX nu o să mai las [VIP]-i, sau o să las MAXIMUM 2-3, dacă nu mai sunt cel puţin 2 membrii STAFF la OX.
Da? Şi ce o să faci ? "Din oceanul Pacific a ieşit un peşte mic " ca să ştii pe cine trimiţi de la OX? Ştii tu cine ajută şi cine nu?

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Fri Jan 01, 2016 6:09 pm

[Lady]Bia wrote:
[MISS]Adinna wrote:
Da? Şi ce o să faci ? "Din oceanul Pacific a ieşit un peşte mic " ca să ştii pe cine trimiţi de la OX? Ştii tu cine ajută şi cine nu?
bun, atunci propune tu o soluţie că de la un timp majoritatea playerilor se plâng că-s traşi de la OX.
Image

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Fri Jan 01, 2016 6:12 pm

Simplu, [VIP] nu mai trageţi la OX pentru că filmez şi dacă e tras 1 player, se verifică şi aveţi jail permanent. Şi nu cred că o să mai tragă.

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”