Event PVP (nu dati remove sau inchideti)
-
Clark Kent
Event PVP (nu dati remove sau inchideti)
Am vazut ca s-a mai propus genul asta de propunere.
Macar o data la luna sa se faca un turneu PVP.
Cum? uite asa. In opinia mea fiecare player sa isi aleaga 3+ membrii pentru turneu...
Separat pentru MOD
Separat pentru NEMOD
Cum iti dai seama ca are sau nu MOD? sau ca isi pune sau nu ? Paii sa existe sanctiuni nu cred ca e asa de greu sa spui ca nu scazi deloc cu set W(exemplu) iar de aia exista atatia VIP.
Si la NEMOD sa fie o mapa
Iar la MOD sa fie alta mapa cu un player cu grad ca sa traga si doar echipele sa le traga nu un singur player...
Si sa se verifice...
Ca sa fie si mai interesanta treaba eu as face in felul urmator as pune un membru din echipa X sa faca un video si sa vada cu ce a concurat iar ulterior sa-l posteze pe YouTube
Acest event ar fi unul nou intalnit... si ar aduce si reclama serverului si distractie...
Ar aduce si mai multi playeri pentru ca pe restul serverelor nu se face cu echipe din cate am observat. Ar fii interesant, la anteriorul post de genul acesta "ca vine un modat scade nush cat si gata" pai dece exista KICK/BAN regulamentul e regulament MOD la mod, NEMOD la nemod
Iar am mai vazut un coment de genul "s-ar bate toata lumea acolo" pai de aia aveti gradele astea sa scoate-ti playeri iar nu cred ca daca puneti ca premiu ceva frumos nu cred ca s-ar bate si si daca ar faceo ar putea fii exclusi din event KICK. Si sa fie preventiv de tot sa puneti un regulament EXIGENT.
Eventul s-ar putea tine in aceasta minivacanta de pasti intr-o zi...
Astept PRO/CONTRA si motive...
Macar o data la luna sa se faca un turneu PVP.
Cum? uite asa. In opinia mea fiecare player sa isi aleaga 3+ membrii pentru turneu...
Separat pentru MOD
Separat pentru NEMOD
Cum iti dai seama ca are sau nu MOD? sau ca isi pune sau nu ? Paii sa existe sanctiuni nu cred ca e asa de greu sa spui ca nu scazi deloc cu set W(exemplu) iar de aia exista atatia VIP.
Si la NEMOD sa fie o mapa
Iar la MOD sa fie alta mapa cu un player cu grad ca sa traga si doar echipele sa le traga nu un singur player...
Si sa se verifice...
Ca sa fie si mai interesanta treaba eu as face in felul urmator as pune un membru din echipa X sa faca un video si sa vada cu ce a concurat iar ulterior sa-l posteze pe YouTube
Acest event ar fi unul nou intalnit... si ar aduce si reclama serverului si distractie...
Ar aduce si mai multi playeri pentru ca pe restul serverelor nu se face cu echipe din cate am observat. Ar fii interesant, la anteriorul post de genul acesta "ca vine un modat scade nush cat si gata" pai dece exista KICK/BAN regulamentul e regulament MOD la mod, NEMOD la nemod
Iar am mai vazut un coment de genul "s-ar bate toata lumea acolo" pai de aia aveti gradele astea sa scoate-ti playeri iar nu cred ca daca puneti ca premiu ceva frumos nu cred ca s-ar bate si si daca ar faceo ar putea fii exclusi din event KICK. Si sa fie preventiv de tot sa puneti un regulament EXIGENT.
Eventul s-ar putea tine in aceasta minivacanta de pasti intr-o zi...
Astept PRO/CONTRA si motive...
- [VIP]Adinna
Re: Event PVP (nu dati remove sau inchideti)
Pentru evente PVP trebuie panou de verificare.
Am vrut eu să fac PVP MOD pe categorii, dar e foarte, foarte greu. . de fapt, cam imposibil. Îţi ia săptămâni bune până verifici care cum e dmg-ul la fiecare categorie , depinde şi de bonusurile pe acc. şi tot . . Ori decât să fie făcut în grabă aşa . . mai bine nu.
Cel mai ok dacă ar fi un event PVP, să fie cu panou. .
Şi cu luatu' dmg. e cam aiurea, acum că se pot pune rase 100%, + acc-urile teea, + pietrele cu rez. pc şi pgm, + brăţara oase drago/tigru . .
Am vrut eu să fac PVP MOD pe categorii, dar e foarte, foarte greu. . de fapt, cam imposibil. Îţi ia săptămâni bune până verifici care cum e dmg-ul la fiecare categorie , depinde şi de bonusurile pe acc. şi tot . . Ori decât să fie făcut în grabă aşa . . mai bine nu.
Cel mai ok dacă ar fi un event PVP, să fie cu panou. .
Şi cu luatu' dmg. e cam aiurea, acum că se pot pune rase 100%, + acc-urile teea, + pietrele cu rez. pc şi pgm, + brăţara oase drago/tigru . .

-
Clark Kent
Bun na, fara MOD si ce am zis in acel anunt nu cred ca e lene sa dati un KICK? ca la OX-uri puteti da...
Iar poti spune ca nu dai nimic... ca nu cred ca nu ai cum sa scazi la set Sura/Ninja/War/Shamy nimic...
Mai ales la sura dai risipire scazi minim 7-8k...
Daca dai 300 si chesti de genu iti dai seama care MOD tipu... :/
Iar poti spune ca nu dai nimic... ca nu cred ca nu ai cum sa scazi la set Sura/Ninja/War/Shamy nimic...
Mai ales la sura dai risipire scazi minim 7-8k...
Daca dai 300 si chesti de genu iti dai seama care MOD tipu... :/
Doamne,de ce a trebuit să ia Dani ban????
Bă,la alea mod,durează mult...
480k PV la set s spart.La tot spart .
+Cei cu set cu reflexie vor câștiga...
Deci la mod,nu are rost...
Nu toți suntem Full app...
Bă,la alea mod,durează mult...
480k PV la set s spart.La tot spart .
+Cei cu set cu reflexie vor câștiga...
Deci la mod,nu are rost...
Nu toți suntem Full app...

-
Clark Kent
Adinna sincer tu chiar crezi ca au toti de alea?
)
Nu ar lua o vesnicie... Doar la shaman nu am aparari deci singuru care ma poate lua e Shamanu :/
Bun daca nu vreti asta... Cum vreti sa mai promoveze serveru'?
Eu joc de 3 ani si singuru care il joc e Steel...
Dece nu vorbiti cu Fifty sa va dea contu' la unu si sa faceti ceva la server :/ ce scrie in descriere? PREMI DE PARTICIPARE LA OX asai?
Odata o fost OX cu premii la care am participat :/ serios...
Nu ar lua o vesnicie... Doar la shaman nu am aparari deci singuru care ma poate lua e Shamanu :/
Dece nu vorbiti cu Fifty sa va dea contu' la unu si sa faceti ceva la server :/ ce scrie in descriere? PREMI DE PARTICIPARE LA OX asai?
Pe Skype pls...
Man, akm la nemod,nu e Sura cel mai bun...
Sau cel puțin așa știu eu.
Dacă te bați cu un Sura
Băiatu are acele apărări de pe armură,cercei,papuci,colier=80 aproximativ+Rez pgm de pe papucii teea+blocare 20 scut+piatră pe armură nu o să îl bați prea repede pe war...
În fine,trb să ști ce și cum
Revenind la subiect,DE UNDE NAIBA SA STIE DACA AI MOD SAU NU?
PUNE UN ACC 40+40 RASE
ITI DAI SEAMA GREU.
DOAR IN CH99 DACA ESTI TRAS VEI PUTEA IEȘII!
CA INAINTE ERA KICK,DAR SE DADEA LA WAR...
IN FINE.
Cineva trebuie să vb cu Disayer sau Fifty să i bage acel panou...
Dar ar fi frm să votăm noi playerii,idk...
Pe un site
Sau pe random.org...
Sau cel mai activ,nuș...
Sper să se rezolve cv...
Man, akm la nemod,nu e Sura cel mai bun...
Sau cel puțin așa știu eu.
Dacă te bați cu un Sura
Băiatu are acele apărări de pe armură,cercei,papuci,colier=80 aproximativ+Rez pgm de pe papucii teea+blocare 20 scut+piatră pe armură nu o să îl bați prea repede pe war...
În fine,trb să ști ce și cum
Revenind la subiect,DE UNDE NAIBA SA STIE DACA AI MOD SAU NU?
PUNE UN ACC 40+40 RASE
ITI DAI SEAMA GREU.
DOAR IN CH99 DACA ESTI TRAS VEI PUTEA IEȘII!
CA INAINTE ERA KICK,DAR SE DADEA LA WAR...
IN FINE.
Cineva trebuie să vb cu Disayer sau Fifty să i bage acel panou...
Dar ar fi frm să votăm noi playerii,idk...
Pe un site
Sau pe random.org...
Sau cel mai activ,nuș...
Sper să se rezolve cv...

- [VIP]Adinna
E greu. Trebuie panou de verificare. E chiar greu, unii au seturi bune. Din moment ce s-ar face PVP nu crezi că şi-ar face seturi bune? Şi pnm, ar încerca să câştige . . deci aici nu mergi pe drumu' * am eu aşa , deci ceilalţi au la fel * . Nu mă refer la bonusuri , ci la mod de apărare . Poate ceilalţi au pe rase seturile şi le schimbă când începe duelu' şi pa, puiu.Clark Kent wrote:Adinna sincer tu chiar crezi ca au toti de alea?)

-
Clark Kent
Ba eu am set univ full perf :/ La mod 40 scad...
Am vro 2 prieteni care au seturi ca amele
Sincer nush ce sa mai spun...
Vorbiti cu Fifty...
Am vro 2 prieteni care au seturi ca amele
Sincer nush ce sa mai spun...
Vorbiti cu Fifty...
Ar fi fost bună acea idee cu contul.
Dar de ce drc să nu i bage accesul cuiva geniule???
Era mai simplu...
Și eu joc de aproape 4 ani acest metin.Csf.
Da,și eu tot la un ox cu premii de participare am fost..
Știu ca a mai făcut Disayer de ziua ei akm 2 ani...Sau nșt...
La 12 noaptea.
Așa, revenind.Acel tablou e de mult timp,nu de ceva vreme... Să se bage...Nșt..
Ar fi bine.
Vorbiți cu Bogdan,să caute ceva,un ADM activ ziua,să se ocupe cu evente în principal...
Sau un S...Cum a fost Yako...Meh...
Dar de ce drc să nu i bage accesul cuiva geniule???
Era mai simplu...
Și eu joc de aproape 4 ani acest metin.Csf.
Da,și eu tot la un ox cu premii de participare am fost..
Știu ca a mai făcut Disayer de ziua ei akm 2 ani...Sau nșt...
La 12 noaptea.
Așa, revenind.Acel tablou e de mult timp,nu de ceva vreme... Să se bage...Nșt..
Ar fi bine.
Vorbiți cu Bogdan,să caute ceva,un ADM activ ziua,să se ocupe cu evente în principal...
Sau un S...Cum a fost Yako...Meh...

-
Clark Kent
Chiar nu e ok...
Pai cand vrei sa incepi un Metin la ce te uiti prima data?
La descriere...
Pai playerii noi asa fac se uita la descriere vad: "ox cu premii"
zic urmatoru' lucru' : "hai sa incep ca ii fain cu premii de participare" intra la ox vede intrebarea zice bun hai ca noa e prima nu se da ajunge la la a 10-a si nimic normal ca se lasa...
Mare pacat ca Fifty o uitat...
La Bella sau Adinna sau oricare sa aveti contu lui si sa puteti face ceva cate ceva.
Pai cand vrei sa incepi un Metin la ce te uiti prima data?
La descriere...
Pai playerii noi asa fac se uita la descriere vad: "ox cu premii"
zic urmatoru' lucru' : "hai sa incep ca ii fain cu premii de participare" intra la ox vede intrebarea zice bun hai ca noa e prima nu se da ajunge la la a 10-a si nimic normal ca se lasa...
Mare pacat ca Fifty o uitat...
La Bella sau Adinna sau oricare sa aveti contu lui si sa puteti face ceva cate ceva.