[EXEMPLU: ZIUA 1 : PUN POZA CU COSTUM DE AZUR +8 , ARC LUNG +4 , BRATARA LEMN +2 , COLIER AUR ALB +9 .... ETC (SE POT EXCLUDE ACCESORILE)]. Sa fie folosite doar iteme care dropeaza si sa fie o anumita limita de timp in care se poate posta poza pe forum. Nu conteaza ce bonusuri au itemele. Poate fi scuza "nu toata lumea stie sa utilizeze forumul" dar eu nu consider ca e atat de greu sa-ti faci un cont si in + eventul sa fie anuntat cu o ora inainte de runda din ziua respectiva pe global. Se va da premiu' in ziua respectiva iar la final se vor trage toti playerii (la o ora anuntata pentru intrebari in PM , pentru "castigator suprem" sau "premiul special" ). Ba.. daca va place dati un PRO daca nu va palce , sincer nu-mi pasa. Bafta !
[EVENT NOU]
[EVENT NOU]
Ba...cred ca a mai fost propus ceva de genu' dar mai incerc o data. Deci eventul m-am gandit sa-l numesc "Copy-Paste" (stiu sunt un geniu
) si se va desfasura pe forum astfel : Respectivul staff pune o poza in care este echipat cu anumite iteme iar primul player care pune o poza exact cu aceleasi iteme este castigatorul zilei respective.
[EXEMPLU: ZIUA 1 : PUN POZA CU COSTUM DE AZUR +8 , ARC LUNG +4 , BRATARA LEMN +2 , COLIER AUR ALB +9 .... ETC (SE POT EXCLUDE ACCESORILE)]. Sa fie folosite doar iteme care dropeaza si sa fie o anumita limita de timp in care se poate posta poza pe forum. Nu conteaza ce bonusuri au itemele. Poate fi scuza "nu toata lumea stie sa utilizeze forumul" dar eu nu consider ca e atat de greu sa-ti faci un cont si in + eventul sa fie anuntat cu o ora inainte de runda din ziua respectiva pe global. Se va da premiu' in ziua respectiva iar la final se vor trage toti playerii (la o ora anuntata pentru intrebari in PM , pentru "castigator suprem" sau "premiul special" ). Ba.. daca va place dati un PRO daca nu va palce , sincer nu-mi pasa. Bafta !
by [Dn]Cryss
by AdinnaRe: [EVENT NOU]
CONTRA Nu ti-e ca ai prea multe itm...mai lasa-te si tu o perioada mai verifica vremea ,mai lasa-i si pe altii

- [MOD]Lorena
Re: [EVENT NOU]
pro,chiar dacă ştiu că nu o să se facă..

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

Io zic sa-l numesti "Event facut pentru UpBaBY". Cred ca toti stiu ca ai multe iteme, e ok. Contra.

- [Diva]Diabla
Mulţumim pentru sugestie !