Mofturi pe capu' meu.

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Locked
[VIP]Răzv

Mofturi pe capu' meu.

Post by [VIP]Răzv » Sun Jun 12, 2016 1:03 am

Off topic >Diabla, pentru ce ai închis topicu' nu îmi dau seama ,erau 2 chestii propuse acolo.
Revenind >
Pai te pun pe tine s-o moderezi sa nu mai fie de ochii lumii? Pana acum faceau unii gura ca de ce nu mai e, acum ca am facut-o comentati iar.
Nu la asta mă refeream, nu mai sării aşa de cur în sus .
Zic de faptu' că pe forum nu sunt grade pentru zona pe care o moderezi tu + că nu ştiu cum moderezi cu atât timp cât ce ai tu şi restu' de vip'i e o simplă culoare. Una peste alta, unde blacklist ? Cum vezi tu ca 'designer' avertismentele? Cum moderezi dacă nici măcar nu poţi să închizi un topic în secţiunea ta? Şi mai exact pentru cine faci toate astea, că mai sunt o mână de oameni în toată comunitatea şi pe zi ce trece se lasă şi ăia.
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.

[GM]Lexx

Re: Mofturi pe capu' meu.

Post by [GM]Lexx » Sun Jun 12, 2016 1:10 am

Cam ai dreptate :?
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

Mikachu

Post by Mikachu » Sun Jun 12, 2016 1:16 am

io am propus implementarea tarii de foc pe inel, ai uitat sa mentionezi, mey nemultumitule :lol:
→ untouchable ←

[MOD]Mistic

Post by [MOD]Mistic » Sun Jun 12, 2016 1:23 am

[VIP]Răzv wrote:Off topic >Diabla, pentru ce ai închis topicu' nu îmi dau seama ,erau 2 chestii propuse acolo.
Revenind >
Pai te pun pe tine s-o moderezi sa nu mai fie de ochii lumii? Pana acum faceau unii gura ca de ce nu mai e, acum ca am facut-o comentati iar.
Nu la asta mă refeream, nu mai sării aşa de cur în sus .
Zic de faptu' că pe forum nu sunt grade pentru zona pe care o moderezi tu + că nu ştiu cum moderezi cu atât timp cât ce ai tu şi restu' de vip'i e o simplă culoare. Una peste alta, unde blacklist ? Cum vezi tu ca 'designer' avertismentele? Cum moderezi dacă nici măcar nu poţi să închizi un topic în secţiunea ta? Şi mai exact pentru cine faci toate astea, că mai sunt o mână de oameni în toată comunitatea şi pe zi ce trece se lasă şi ăia.
Prietene tu cred ca nu vezi, pot sterge/modifica/bloca etc.. un topic in zona aia ;) + ca ma gandeam sa va fac si grade, da nu meritati ca "e de ochii lumii". In schimb ai dreptate cu faptul ca pe zi ce trece se lasa playerii, da in loc sa stai si sa scrii comentarii proaste, mai bine aduci o idee buna in privinta asta. Si blacklist-ul o sa apara cand o sa cred eu ca cineva merita sa fie trecut acolo.
Image
Image

[VIP]Răzv

Post by [VIP]Răzv » Sun Jun 12, 2016 1:32 am

[VIP]Mistic wrote: Prietene tu cred ca nu vezi, pot sterge/modifica/bloca etc.. un topic in zona aia ;) + ca ma gandeam sa va fac si grade, da nu meritati ca "e de ochii lumii". In schimb ai dreptate cu faptul ca pe zi ce trece se lasa playerii, da in loc sa stai si sa scrii comentarii proaste, mai bine aduci o idee buna in privinta asta. Si blacklist-ul o sa apara cand o sa cred eu ca cineva merita sa fie trecut acolo.
Eu? Nu mă priveşte pe mine numărul playerilor, staff'ul ar trebui să fie îngrijorat de asta. Sugestii sunt câtă frunză, câtă iarbă, dar nu văd să le fi pus cineva în aplicare.
T/C mi-am spus 'oful', n-am nevoie de mai mult.
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.

Mikachu

Post by Mikachu » Sun Jun 12, 2016 1:33 am

bad boy bad boy
→ untouchable ←

[MOD]Mistic

Post by [MOD]Mistic » Sun Jun 12, 2016 1:37 am

[VIP]Răzv wrote:
[VIP]Mistic wrote: Prietene tu cred ca nu vezi, pot sterge/modifica/bloca etc.. un topic in zona aia ;) + ca ma gandeam sa va fac si grade, da nu meritati ca "e de ochii lumii". In schimb ai dreptate cu faptul ca pe zi ce trece se lasa playerii, da in loc sa stai si sa scrii comentarii proaste, mai bine aduci o idee buna in privinta asta. Si blacklist-ul o sa apara cand o sa cred eu ca cineva merita sa fie trecut acolo.
Eu? Nu mă priveşte pe mine numărul playerilor, staff'ul ar trebui să fie îngrijorat de asta. Sugestii sunt câtă frunză, câtă iarbă, dar nu văd să le fi pus cineva în aplicare.
Vrei sa se schimbe ceva? Incerci sa schimbi tu. Nu stai si te plangi ca vai pleaca playerii.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sun Jun 12, 2016 3:06 am

S-a umflat placaju-n voi bă.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sun Jun 12, 2016 6:30 am

[VIP]Răzv wrote:
și te-a lămurit din nou :)))
T/C

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”