Bă, o sugestie de event.
- [VIP]Mario1
Bă, o sugestie de event.
Sper să`nţelegeţi ce vreau să spun, deşi nu cred că o să mă exprim chiar foarte bine.
Ruleta rusească ar trebui să se numească.
Nevoie de doi membri staff, unul stă în mapa X , altul în mapa Y, se dă anunţul pe global: Cine participă la Ruletă PM lu` Cutărescu... după ce se strâng playerii care participă, se numără câti sunt 10-15-100 etc... se aşează toţi într`o linie, iar membrul staff care e în mapa Y îi cere membrului staff ce se află`n mapa X să aleagă un număr între 1 şi 10(spre exemplu), acesta alege 3... jucătorul cu numărul 3 este eliminat, tot aşa până rămâne unul singur... Acum decide de voi...
Sper că aţi înţeles ceva din ceea ce am zis...
Nevoie de doi membri staff, unul stă în mapa X , altul în mapa Y, se dă anunţul pe global: Cine participă la Ruletă PM lu` Cutărescu... după ce se strâng playerii care participă, se numără câti sunt 10-15-100 etc... se aşează toţi într`o linie, iar membrul staff care e în mapa Y îi cere membrului staff ce se află`n mapa X să aleagă un număr între 1 şi 10(spre exemplu), acesta alege 3... jucătorul cu numărul 3 este eliminat, tot aşa până rămâne unul singur... Acum decide de voi...
Last edited by [VIP]Mario1 on Wed Jul 13, 2016 7:20 pm, edited 1 time in total.
Degeaba te crezi un mic rege, când de fapt tu eşti doar clovnul regelui.
- [MOD]Lorena
Re: Bă, o sugestie de event.
Super eveniment din partea mea ai un BIG PRO,am să mă sfătuiesc şi cu colegii mei şi dacă sunt de acord o să facem acest eveniment, eu una chiar vreau să il fac
proo, mulţumim :*.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

La eventul asta se poate face cel mai usor blaturi.
CONTRA!
CONTRA!

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

- [VIP]Mario1
De ce ai face blat pt un item +0 ?! Dupa parerea mea blat a fost locul 4 al tau de la zoofil events, cum ai putea face blat cand dupa event vii cu dovezile numerelor alese?[Dn]Lexx wrote:La eventul asta se poate face cel mai usor blaturi.
CONTRA!
Degeaba te crezi un mic rege, când de fapt tu eşti doar clovnul regelui.
-
Alexander ♛
[VIP]Mario1 wrote:De ce ai face blat pt un item +0 ?! Dupa parerea mea blat a fost locul 4 al tau de la zoofil events, cum ai putea face blat cand dupa event vii cu dovezile numerelor alese?[Dn]Lexx wrote:La eventul asta se poate face cel mai usor blaturi.
CONTRA!
frm rău câinele ăla.
ontopic: pro.

softer than satin was the light
pro, cv cv în plus pt svr
→ '' #Monoton, simţ uşor, dezinvolt. Un copil pierdut sau mort.
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥
-
•Mereluş♚♕✌.
Ai invatat romana bossule?[VIP]Mario1 wrote:Sper să`nţelegeţi ce vreau să spun, deşi nu cred că o să mă exprim chiar foarte bine.
Nevoie de doi membrii staff, unul stă în mapa X , altul în mapa Y, se dă anunţul pe global: Cine participă la Ruletă PM lu` Cutărescu... după ce se strâng playerii care participă, se numără câti sunt 10-15-100 etc... se aşează toţi într`o linie, iar membrul staff care e în mapa Y îi cere membrului staff ce se află`n mapa X să aleagă un număr între 1 şi 10(spre exemplu), acesta alege 3... jucătorul cu numărul 3 este eliminat, tot aşa până rămâne unul singur... Acum decide de voi...
-by Afinuţz
Îţi dai seama că nu e Ionuţ, nu?=)))))))•Mereluş♚♕✌. wrote:Ai invatat romana bossule?[VIP]Mario1 wrote:Sper să`nţelegeţi ce vreau să spun, deşi nu cred că o să mă exprim chiar foarte bine.
Nevoie de doi membrii staff, unul stă în mapa X , altul în mapa Y, se dă anunţul pe global: Cine participă la Ruletă PM lu` Cutărescu... după ce se strâng playerii care participă, se numără câti sunt 10-15-100 etc... se aşează toţi într`o linie, iar membrul staff care e în mapa Y îi cere membrului staff ce se află`n mapa X să aleagă un număr între 1 şi 10(spre exemplu), acesta alege 3... jucătorul cu numărul 3 este eliminat, tot aşa până rămâne unul singur... Acum decide de voi...
o banană,
două portocale,
tutti frutti
două portocale,
tutti frutti