Sugestii
Sugestii
Urmatoarele sugestii au intentia de a aduce playeri noi si de a-i mentine in acelasi timp. Ce-i drept, starea actuala e in regula dar daca exista ocazia sa crestem, de ce nu?
1. Voturile, cred eu, ar trebui incurajate. De pe o zi pe alta sa-ti ofere ceva mai mult pe langa kimonoo-uri. (de ex perle) Asa ar urca mai repede in top, iar cei care vor sa se apuce de un metin o sa le fie mai comod sa aleaga ceva cat mai de sus. Pana la urma, top-urile sunt prima interactiune a unui viitor player cu viitorul sau server.
Playerii trebuie sa inteleaga ca nu e numai in interesul serverului ci si al lor ca noi sa avem rank cat mai mare in top.
2. Un happy hour pentru a mari intervalul de activitate al playerilor. In care ratele sa fie majorate cu putin mai mult (daca e posibil asa ceva) de preferat imediat cum incepe lumea sa se duca la culcare sau sa se trezeasca. In jur de 1-2/7-8, (daca e deja ceva de genu, cer scuze dar n-am observat);
3. O data pe luna sa organizam un targ. Fiecare scoate ce are in pod si baga la vanzare. Eventual participantii primesc o suma de bani care sa sporeasca prezenta. Sa fie piata cat mai mare.
Sunt de parere ca asa o sa dezvoltam negotul intre playeri si o sa devina mai oficial. Targuielile de zi cu zi au un mare potential, dar merita exploatat;
4. Perlele sa le obtinem mai repede. La 5 dinti/limbi/globuri as zice eu. De celelalte cu 500 inca nu stiu ce sa zic. Nu m-au influentat in mod direct ca sa-mi pot da cu parerea:))
Poate-mi iau injuraturi la asta ca unii s-ar putea sa zica ca sunt lenes, ca fapt divers chiar sunt, dar totusi e prea mult timp de investit in evolutii. Dupa mai urmeaza si bonus-urile care trebuie sa fie impecabile. E o lume dificila de luptat si trebuie sa dai maxim daca vrei castig.
Multumesc pentru atentie si o zi buna tuturor!
1. Voturile, cred eu, ar trebui incurajate. De pe o zi pe alta sa-ti ofere ceva mai mult pe langa kimonoo-uri. (de ex perle) Asa ar urca mai repede in top, iar cei care vor sa se apuce de un metin o sa le fie mai comod sa aleaga ceva cat mai de sus. Pana la urma, top-urile sunt prima interactiune a unui viitor player cu viitorul sau server.
Playerii trebuie sa inteleaga ca nu e numai in interesul serverului ci si al lor ca noi sa avem rank cat mai mare in top.
2. Un happy hour pentru a mari intervalul de activitate al playerilor. In care ratele sa fie majorate cu putin mai mult (daca e posibil asa ceva) de preferat imediat cum incepe lumea sa se duca la culcare sau sa se trezeasca. In jur de 1-2/7-8, (daca e deja ceva de genu, cer scuze dar n-am observat);
3. O data pe luna sa organizam un targ. Fiecare scoate ce are in pod si baga la vanzare. Eventual participantii primesc o suma de bani care sa sporeasca prezenta. Sa fie piata cat mai mare.
Sunt de parere ca asa o sa dezvoltam negotul intre playeri si o sa devina mai oficial. Targuielile de zi cu zi au un mare potential, dar merita exploatat;
4. Perlele sa le obtinem mai repede. La 5 dinti/limbi/globuri as zice eu. De celelalte cu 500 inca nu stiu ce sa zic. Nu m-au influentat in mod direct ca sa-mi pot da cu parerea:))
Poate-mi iau injuraturi la asta ca unii s-ar putea sa zica ca sunt lenes, ca fapt divers chiar sunt, dar totusi e prea mult timp de investit in evolutii. Dupa mai urmeaza si bonus-urile care trebuie sa fie impecabile. E o lume dificila de luptat si trebuie sa dai maxim daca vrei castig.
Multumesc pentru atentie si o zi buna tuturor!
Last edited by peculiar on Sat Dec 24, 2016 9:22 am, edited 2 times in total.
-
[VIP]Admir
Re: Sugestii
CONTRA!> Nu are rost sa dezvolt subiectu dar jenant cand v-ati obisnuit ca orice modificare a server'ului poate aduce playeri, sau ar devenii mult mai interesant pentru cei actuali.
bro, nici nu trebuie sa dezvolti iti spun doar atat. fa-ti si tu un cont nou de la lv 1 bam si pune-te cateva zile in pielea lui unu care e la inceput. vezi daca o sa-ti placa.[VIP]Admir wrote:CONTRA!> Nu are rost sa dezvolt subiectu dar jenant cand v-ati obisnuit ca orice modificare a server'ului poate aduce playeri, sau ar devenii mult mai interesant pentru cei actuali.
ca fapt divers, n-am nevoie sa fie mai interesant de atat. am destula rabdare si timp. daca nu era destul de interesant, renuntam dupa primele zile:)) e ok si acum pt mine. doar ca trebuie sa ne mai gandim si la aia care de abia acum se apuca de steel si incep de la 0.
- [VIP]Adinna
1. PRO pentru schimbarea unor iteme din item-shop! (nu schimbarea lor zilnică, dar în general unele ar trebui schimbate)
2. Nu se pot modifica, 1000% este max. (deşi era o idee bună)
3. N-am prea înţeles.. Să fie într-o mapă gen şi playerii să fie traşi ? Sau ?
4. Contra! Să se mai şi farmeze că altfel s-ar duce farmecul şi mulţi s-ar plictisi repede . .
4. Contra! Să se mai şi farmeze că altfel s-ar duce farmecul şi mulţi s-ar plictisi repede . .

da, exact. mersi mult![A]Adinna wrote:1. PRO pentru schimbarea unor iteme din item-shop! (nu schimbarea lor zilnică, dar în general unele ar trebui schimbate)
nu schimbarea lor zilnica, ce-ti ofera item-shop pt 2 voturi cum ar veni
peculiar wrote:da, exact. mersi mult![A]Adinna wrote:1. PRO pentru schimbarea unor iteme din item-shop! (nu schimbarea lor zilnică, dar în general unele ar trebui schimbate)
P.S. m-am exprimat eu gresit. nu schimbarea lor zilnica, ce-ti ofera item-shop pt 2 voturi cum ar veni
-
[VIP]Admir
1. Da, ar trebuii sa ofere mai mult decat kimonouri. Dar gandeste-te ca pe serverul asta nu sunt consumabile care se obtin greu si prin asta ma refer " fuluri, ape, roua, zen si etc ". Nu poti vota intr-una in fiecare zi pentru aceleasi iteme de care nu ai nevoie. De exemplu, daca erau scoase boabele zen de la npc, normal ca se vota pe site pentru ele, dar asa? Ce rost are? Pana cand o sa votezi pentru perle? Iti spun eu, pana cand o sa-ti termini seturile si apoi nu mai te loghezi tu pe site sa votezi pentru niste perle. In 24h (intervalul de timp dintre 2 voturi) poti farma 50 de perle rosii si 100 albe/albastre fara probleme.
Site'urile de metin.top nu sunt actualizate. Sunt mult mai multe servere care nu se regasesc acolo. Si ce sa vezi cand intri acolo ca o ultima optiune dupa atata cautari in grupuri de metin pe facebook sau pe youtube, te lovesti de asta:
In care numarul de out's e de 3x mai mare.
2. Eu cred ca ratele sunt destul de mari. Cu itemele potrivite poti face level 250 in maxim 2h ca incepator. (depinde si de cunostintele pe care le ai, daca esti paralele cu metinul e mai greu.)
3. CONTRA.
4. CONTRA. Se obtin destul de usor.
Nu incercati voi sa faceti server'u mult mai usor decat este. Deja e destul ca playeri n-au nici o activitate.
Site'urile de metin.top nu sunt actualizate. Sunt mult mai multe servere care nu se regasesc acolo. Si ce sa vezi cand intri acolo ca o ultima optiune dupa atata cautari in grupuri de metin pe facebook sau pe youtube, te lovesti de asta:
In care numarul de out's e de 3x mai mare.2. Eu cred ca ratele sunt destul de mari. Cu itemele potrivite poti face level 250 in maxim 2h ca incepator. (depinde si de cunostintele pe care le ai, daca esti paralele cu metinul e mai greu.)
3. CONTRA.
4. CONTRA. Se obtin destul de usor.
Nu incercati voi sa faceti server'u mult mai usor decat este. Deja e destul ca playeri n-au nici o activitate.