propun să se scoată regula aia de căcat cu filmarea , de ce pla mea să filmeze playerul ? Popun ca la fiecare event să se filmeze de membrul staff care face eventu' şi după event să l pună pe forum ,nu pe toţi ne ţine pc-ul să filmăm ,şi dacă le ceri să-ţi arate filmarea îţi arată o plă. şi toţi VIP-I la ox să stea în afara arenei şi fără TR ,TR să dea doar organizatorul eventului , şi să nu-i mai lase pe VIP-I la evente să pună întrebări
în pla mea azi la oxu' lu dream ratatu' de kizev era pe VIP şi stătea în drept cu mn să mă blocheze (era ultimu' pe răsp) şi după vine de pe sga şi spune că eu am fost ultimu'
şi am fost scos pe nedrept =) dacă îi cer filmarea nu mi o dă că nu o are, nu pe toţi ne ţine pc ul să filmăm
dsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Vali Voievod
dsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
''Toţi sunteţi şmecheri în realitate mă ,da' pe metin sunteţi nişte prafi'' - [VIP]DenniS 2k17
''Am mai multe kilograme decât neuroni'' - [Dn]Alan 2k17
Re: dsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Suntem prea minusculi ca sa comentam man, orice comment e degeaba , orice propunere ii degeaba, orice problema ii deageaba, orice discutie este degeaba si aia
Propun Sa Inchidem Forumul.

=))))))) nebun csf.ThorKida wrote:Suntem prea minusculi ca sa comentam man, orice comment e degeaba , orice propunere ii degeaba, orice problema ii deageaba, orice discutie este degeaba si aia
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
-
[VIP]Admir
Bun, hai sa-ti spun ceva.
In primul rand nu este nici o regula. Nu esti obligat sa filmezi la OX ca si participant.
In al 2-lea rand stafful e obligat sa filmeze la OX/Alt event datorita faptului ca pot exista nemultumiri ale participantilor in legatura cu deciziile/sanctiunile/alegerile/etc pe care le iau/aplica membri staff. Ia ei trebuie sa prezinte o dovada concreta din care sa reiasa ca X-cutarescu a fost ultimul pe raspuns. (ca exemplu.)
In al 3-lea rand nu esti obligat sa prezinti dovada daca ai luat un /tr sau jail 7sec. Tu faci reclamatie pentru simplu fapt ca un membru staff anume a folosit comenzile pe tine fara un motiv anume. Tu ai nevoie sa stii motivul. In cazul eventurilor si in cazul de fata ai nevoie sa vezi daca intradevar a procedat corect. Astia din staff (unii), nu dau nume gen: Adina, Diabla... etc, sunt de parere ca tot noi trebuie sa prezentam dovezi cand primim kick/tra/jail 7sec.
Gen:
viewtopic.php?f=9&t=19358
Apoi mai fac una:
posting.php?mode=reply&f=9&t=19521
Si ramane asa de 4 zile. Pentru ca nimeni nu are dovezi. Astia scot de la OX playerii in prostie fara absolut nici o dovada.
In primul rand nu este nici o regula. Nu esti obligat sa filmezi la OX ca si participant.
In al 2-lea rand stafful e obligat sa filmeze la OX/Alt event datorita faptului ca pot exista nemultumiri ale participantilor in legatura cu deciziile/sanctiunile/alegerile/etc pe care le iau/aplica membri staff. Ia ei trebuie sa prezinte o dovada concreta din care sa reiasa ca X-cutarescu a fost ultimul pe raspuns. (ca exemplu.)
In al 3-lea rand nu esti obligat sa prezinti dovada daca ai luat un /tr sau jail 7sec. Tu faci reclamatie pentru simplu fapt ca un membru staff anume a folosit comenzile pe tine fara un motiv anume. Tu ai nevoie sa stii motivul. In cazul eventurilor si in cazul de fata ai nevoie sa vezi daca intradevar a procedat corect. Astia din staff (unii), nu dau nume gen: Adina, Diabla... etc, sunt de parere ca tot noi trebuie sa prezentam dovezi cand primim kick/tra/jail 7sec.
Gen:
viewtopic.php?f=9&t=19358
Apoi mai fac una:
posting.php?mode=reply&f=9&t=19521
Si ramane asa de 4 zile. Pentru ca nimeni nu are dovezi. Astia scot de la OX playerii in prostie fara absolut nici o dovada.
-
Vali Voievod
mi e lene să citesc tot
pe scurt să se pună filmarea pe forum să o vedem şi noi ,şi dacă n are suspend
pe scurt să se pună filmarea pe forum să o vedem şi noi ,şi dacă n are suspend
''Toţi sunteţi şmecheri în realitate mă ,da' pe metin sunteţi nişte prafi'' - [VIP]DenniS 2k17
- [Diva]Diabla
am vazut ca unii membrii staff deja faca asta si e foarte bine
T/C
T/C