Pentru OX
- [Diva]Diabla
Re: Pentru OX
eu propun sa se puna intrebari la final pana castiga cineva
- [MOD]Lorena
Pro, maxim 2 runde dacă nici la a doua nu e câştigător de nu faci n ...ox-uri. şi aş mai adăuga ceva la propunerea ta dacă nu te superi ca intr-o zii din săptămână de ex să se facă sâmbăta 4 runde de ox , sau duminica, una după alta ar fii o idee , dar să rămână mereu aşa, şi acest ox să fie organizat de mai mulţi membrii staff +câştigători mai mulţi .

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

iti dau pro ca te cunosc..ca altfel ..stii tu
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
-
[VIP]Admir
Va las in lumea vostra cu 13 ox'uri de se plictiseste omu in arena. Ca toti copiaza si n-are nici un farmec. E ca cum ai vedea o reclama. Unu bun si frumos odata la 2 saptamani, cu premii de participare si premiu final mod, nu stiti sa faceti.
Aaa si fara sa intre stafful la ox pe contul de player. Ca daca e premiu final mod, kizev e primu pe 3 conturi.
Aaa si era sa uit. Vedeti ca ox'u se face pana la ultimul player, nu pana la ultimi 10 ca apoi sa puneti "pm". N-are nici un farmec. Nu ma mut dupa o pe x ca sa pot intra in ultimi 10 playeri. Dar csf. Ce sa va cer voua ca pe metin sunteti calculati, corecti, destepti si in viata reala niste martalogi retardati care s-au pierdut in valul Steel. Adica deh. Jumate din lista voastra de prieteni sunt dupa metin. " gagicarilor " mai vorbiti si cu alte p1sde in afara de alea dupa metin?
. Sa imi scuzati limbajul. M-am abatut de la subiect.
Apropo, PRO. 2 RUNDE INDIFERENT DE SITUATIE. DAR ODATA LA SAPTAMANA. PREMIU MOD. PREMII DE PARTICIPARE. FARA " pm ".
Aaa si fara sa intre stafful la ox pe contul de player. Ca daca e premiu final mod, kizev e primu pe 3 conturi.
Aaa si era sa uit. Vedeti ca ox'u se face pana la ultimul player, nu pana la ultimi 10 ca apoi sa puneti "pm". N-are nici un farmec. Nu ma mut dupa o pe x ca sa pot intra in ultimi 10 playeri. Dar csf. Ce sa va cer voua ca pe metin sunteti calculati, corecti, destepti si in viata reala niste martalogi retardati care s-au pierdut in valul Steel. Adica deh. Jumate din lista voastra de prieteni sunt dupa metin. " gagicarilor " mai vorbiti si cu alte p1sde in afara de alea dupa metin?
Apropo, PRO. 2 RUNDE INDIFERENT DE SITUATIE. DAR ODATA LA SAPTAMANA. PREMIU MOD. PREMII DE PARTICIPARE. FARA " pm ".
PRO!

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

- [Diva]Diabla
eu sunt pro sa se mearga cu intrebarile din floare doar daca sunt schimbate des, asa cum se intampla acum
Sa puna si din cultura generala nu doar din metin[MISS]Diabla wrote:eu sunt pro sa se mearga cu intrebarile din floare doar daca sunt schimbate des, asa cum se intampla acum

Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^