Bun, am văzut ce ar vrea fetița asta, ca itemele 2013 să apară nemod nu are nici un scop.
1. 1 item 2013 41/50/55% costă 150-160 cod.
2. dacă ar incepe să se dea iteme nemod 2013 economia serverului, mai pe scurt se duce sv-ul dracu.
3. Fetițo dacă n-ai alceva de postat/comentat nu venii cu ideii deastea, a tie nu iti pasă dar vezi in jurul tău cum se chinuie un player care are 2-3-4 moduri sau iteme, ca să-si facă si el un mod ar trebuii să doneze dar uite că nu e asa, cât despre itemele 2013 CONTRA si multi ar fi de acord cu mine.
Prima oară să vă gânditi ce spuneti nu, numa le scoateti de pe gura afară să mnah... să te afli si tu in treabă.
link cu fetița care vrea iteme 2013: viewtopic.php?f=8&t=21101
CONTRA, itemele 2013 ca să apară la donatii eu zic că dupa 'Update' dacă se vor implementa iteme nemod/mod, noi pe joc.
[MISS]Diabla, sper să nu mai imi dai tu răspuns la topicuri care nu-s legate de tine si să le inchizi ca să ai posturi/activitate, te rog frumos.
Vreau păreri de la mai multi playeri nu să-mi dai tu t/c, ca să faci 1 post.
dăăă x2
- [Diva]Diabla
Re: dăăă x2
viewtopic.php?f=8&t=21101
viewtopic.php?f=8&t=21106
Aici Bogdan e singurul care va decide cand se vor da iteme 2013 la toate eventele .
T/C
viewtopic.php?f=8&t=21106
Aici Bogdan e singurul care va decide cand se vor da iteme 2013 la toate eventele .
T/C